popcys calibra
Re: popcys calibra
as irgi kirpau ties viduriu ir abi dalys y sona traukiant issitraukia
-
Atrabotke
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis\KNS
- Kontaktinė informacija:
o pas mane ejo isimt tik nuemus panele. nenorejau karpyti...
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
dar palaukiu keliu postu, gal kas pasakys ka naujo, o jei ne imu zirkles ir i garaza
beja, ta gumini irgi kirpti? 
as taip iskirpau
viewtopic.php?f=16&t=8627&start=775" onclick="window.open(this.href);return false; manau didelio skirtumo ner... 
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
Popcy,tvarkingai prakerpi,poto lygiai taip pat tvarkingai ir graziai atgal susideda viskas.
O poto po plasmasem viskas dengias
O poto po plasmasem viskas dengias
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kilimine danga kirpau kur ir visi kirpo, nes visa panele ardyt del tiek nemanau ar verta, o ta nukirpta vieta pasisleps po plastmasemis kaip ir minejo krax.
O kempine jau teko pjauti...ir velgi ta pati situacija...kaip ten bebutu sudejus i vieta nieko nesimatys. 
-
popcys
- Veteranas
deivideliux palaimino, reiskia kerpam 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Amen! 
kazin ar tokios bukles atplausi ta kilima.... pas mane irgi tokio purvinumo buvo, tai iskart iskeliavo y savartyna... nupirkau is geru metu calibros kilima (30lt),o tada jy ploviau, na ir tai jis iki galo neatsiplove... sunkiausiai sveitesi ta vieta kur vairuotojo kojos... 
-- 2010 06 15, 13:06:30 --
o kas liecia del vandens, tai matosi, kad pas tave pavarges dugnas, as vietoj taves ta bituma lupciau lauk ir ziureciau ar tikrai nera skyluciu kiaurai dugna...
-- 2010 06 15, 13:06:30 --
o kas liecia del vandens, tai matosi, kad pas tave pavarges dugnas, as vietoj taves ta bituma lupciau lauk ir ziureciau ar tikrai nera skyluciu kiaurai dugna...
-
popcys
- Veteranas
ploviau su kercheriu plaunanciu siurbliu, naudojau specialius kercher miltelius, o rezultatas pasimatys rytoj, stebuklu nesitikiu, bet gal truputi atnaujins. Matai Danius as esu ne is Vilniaus, pas mus ardomu calibru nera, tai plaktis ieskoti po siukslina neturiu noro, issiplausiu esama
Kas liecia dugna tai jis geresnes bukles nei Arturo18, nera kiauriniu prarudijimu, radau 3 ismustus kamscius, kuriuos pasodinsiu atgal, o seip yra tik rudziu demeliu, jokiu rimtesniu pazeidimu. Tiesa galvojau kad situacija geresne, tikejaus dugno kaip pas deividux
Esme kad kilima norejau numauti tik todel kad paziureti dugno bukle, nuplauti buciau ir neisimta nuploves, tai ka atradau nei pradziugino, nei nuliudino, bet vazineti galima nei keleiviai nei as artimiausius kelis metus pro dugna neiskris
Kas liecia dugna tai jis geresnes bukles nei Arturo18, nera kiauriniu prarudijimu, radau 3 ismustus kamscius, kuriuos pasodinsiu atgal, o seip yra tik rudziu demeliu, jokiu rimtesniu pazeidimu. Tiesa galvojau kad situacija geresne, tikejaus dugno kaip pas deividux
Esme kad kilima norejau numauti tik todel kad paziureti dugno bukle, nuplauti buciau ir neisimta nuploves, tai ka atradau nei pradziugino, nei nuliudino, bet vazineti galima nei keleiviai nei as artimiausius kelis metus pro dugna neiskris
nu, bet zinok esu beveik isitikines, kad sitos rudys tau atsirado neseniai ir kaltas del to vanduo, salone
nes kai as nupirkau savo cali pries 2 metus, buvau isemes kilima ir radau dugna kaip deividux nei vienos rudeles iskyrus bitumo pakilima ties keleivio kojom, bet as nenorejau nieko draskyt ir palikau ta vieta taip, nieko nedares ir net nunupleses bitumo... daba po dvieju ziemu kai isardziau tai ziauriai nuliudau.... matyt tos rudys prie keleiviu koju ilgai nelaike, praejo kiauriai ir dugnas visalaik buvo suslapes, bet per tas kempines ir kilimus nelabai jautesi... tai daba ir pas mane vietomis atsirado tokiu pavirsutiniu rudeliu...
jas gerai patrynus, valosi, bet iki galo jau ju turbut nebeisvalysiu ir ten jau yra zidiniai tolimesniem puvimam... zodziu reik butinai tvarkyt, kad vandens 1000% nebutu salone, nes ka ka, bet parudyt calibros megsta 
-
popcys
- Veteranas
taip, pries du metus dugnas buvo isvis be zymeles
bet kad as esu blogas seimininkas, tai nelabai savo auto rupinausi, to rezultatas dugnas jau ne kaip pirmoje jaunysteje 
o jei kiaurai skyluciu ner dugne, tai begs pro ta peciuko oro paiemimo anga... 
-
popcys
- Veteranas
sakau 3 kamsciai ismusti dugne buvo, pro ten ir varvejo vandenukas, tik ka tu kamsciu nioekur nerandu ar neteks darytis savadarbiu, o gal ju yra pirkti? 
seip zirmunuose uzmaciau tokia nebloga parduotuve, kur yra visokiu laikikliu, varztu uzdengtuku ir visokio kito sh.. is plasmases, jauciu butu ir tu kamsciu, bet kaip jau ir sakiai vilnius tau netinka...
bet seip keista, kad jie dingo
nes kai ismusa jie dazniausiai krenta y salona, o ne ant zemes, bo ta virsutine dalis kamscio yra platesne 
Jei ka galiu padowanot tuos kamscius 
-
popcys
- Veteranas
upgiveup, pasinaudosiu tavo pasiulimu, uz ta pati uzsuksiu stabdziu cilindriuko kitos puses, nes man vel kertasi, kitoje puseje
galima sakyti, rezervuoju 
Jei nori galiu atwesti vaziuodamas pro tls 
-
popcys
- Veteranas
labai noriu, duok zinot kai vaziuosi, susitiksim kur tau patogiau ir paimsiuupgiveup rašė:Jei nori galiu atwesti vaziuodamas pro tls
-- 18 06 , 2010 21:08:48 --
nauji, tai 1840lt uz komplekta be padangu. O devetu sunkiai rasi, kalba eina apie R17mAAzius rašė:popcys rašė:Pavasari mastau apie naujus TSW pace ratus, tik nezinau ar tokie tiks prie juodos spalvos?
O kokia mzdg kaina butu tokiu ratuku![]()
Sekmadieni vakare arba pirmadieni ryte galiu pristatyt kad ir i kiema 
-
popcys
- Veteranas
kiemo nerasi, tai susirasysim kaip ir kur. Man beja geriau butu sekmadieni vakare