nauja technines apziuros tvarka
nauja technines apziuros tvarka
sveiki ,
girdėjau apie nauja tvarka , gal kas galėtu papasakot daugiau ?
girdėjau apie nauja tvarka , gal kas galėtu papasakot daugiau ?
Re: nauja technines apziuros tvarka
i kompa eina keletas parametru,CO,sviesos dar kazkas,kad nebeitu uz litus praeit,bet kiek zinau nevisi padaliniai dar turi sita iranga
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Pinigu suciaros nori kaip ir seniau norejo
Justas jau minejo ka pakeite. Nevisuose padaliniuose jau tai yra. Bet po truputi atsiranda. Db kabinejasi kitose vietose
Justas jau minejo ka pakeite. Nevisuose padaliniuose jau tai yra. Bet po truputi atsiranda. Db kabinejasi kitose vietose
jo jo, viska varo i kompa, mes darbini cadagi pravarinejom, tai stebejau ta visa procedura, kaip mazam vaikui tie kompai visa raso: spausti pedala, gazuoti ir t.t.
bet va mums tokia beda buvo nes stabdziu netoligumo, sutvarkem, nuvarem i peugeot serviza patikrino ant stendo , sako zjbs praeisit, nuvarom TA blogai, rodom ta lapa is servizo, sako as bbd ant to jusu lapo ...krc isitikinom kad geraiu tiesiai i TA varyt ir pinigu bereikalo nemetyt
p.s. o sita triuksmo i kompa neregistruoja ? nes as toku atveju nepraeiciau niekaip
bet va mums tokia beda buvo nes stabdziu netoligumo, sutvarkem, nuvarem i peugeot serviza patikrino ant stendo , sako zjbs praeisit, nuvarom TA blogai, rodom ta lapa is servizo, sako as bbd ant to jusu lapo ...krc isitikinom kad geraiu tiesiai i TA varyt ir pinigu bereikalo nemetyt
p.s. o sita triuksmo i kompa neregistruoja ? nes as toku atveju nepraeiciau niekaip
Taigi, katik gryzau is Tech. Apziuros... Prikibo prie kapoto kad faros dalinai uzdenktos... tai pagal juos turiu pirkt kita kapota... Dar pasake kad kapotas turi BUTINAI but masinos spalva... Taigi gal kas, kurie arciau manes gyvena turi paskolint raudona calibros kapota?
Ir man ji reiktu numaliavot belekaip, masinos spalva... Del paskolinimo manau kanors sutartume
kokia kapoto bukle man skirtumo nera... tik kad butu nesulankstytas 
O tokios spalvos ar panasios, Calibros tikriausiai nebuvo dazomos gamykliskai...

O tokios spalvos ar panasios, Calibros tikriausiai nebuvo dazomos gamykliskai...

-
WiliusG
- Veteranas
Egai - del kapoto saplvos parodyk jiems vidurini pirsta
Pas mane auto buvo zaliai juoda, kapotas raudonas. del to irgi nepraleido
Nudaziau juodai su tvoru dazais, ir paklausiau ar dabar geriau, guztelejo peciais ir liepe nusivalyt numerius lipdukui
na bet jei jau tau reikia, turiu atliekama kapota. Ta pati, db juodas, bet orginalus yra raudonos spalvos. Galiu pamegint pavalyt dazus kazkiek, ar paskolint toki, daryk ka nori su juo kad praeitum TA
na bet jei jau tau reikia, turiu atliekama kapota. Ta pati, db juodas, bet orginalus yra raudonos spalvos. Galiu pamegint pavalyt dazus kazkiek, ar paskolint toki, daryk ka nori su juo kad praeitum TA
Na dar nuvaziuosiu pasitikslinsiu del tos spalvos
Jei jis juodas tai pas mane stogas juodas, tai gal ir deres juodas
Zodziu jei kas kazkur turejau tavo nr. tai pasiskambinsiu... 
kazkokia nesamone, tai tipo jei jau kapotas ne tos spalvos tai jau masina nebevaziuoja, pagal juos, pridurkai....nu prisigalvoja kai netingi
-
WiliusG
- Veteranas
Vaiduk - ne del vaziavimo, o del estetinio vaizdo. Kazka jie svaigo ten apie kiek procentu turi buti viena splava ant isores ir pan, nors jau nebepamenu.
Egai - mano numeris pasikeites, jei reikes ieskok perku skiltyje, esu parases
Egai - mano numeris pasikeites, jei reikes ieskok perku skiltyje, esu parases
tevas ziguli kazkada vare tai vos ne visas spaklius nuo kapoto atsilupes buvo
ir nieko....nu nauji laikai nauji ir cirkai
Viena ausim girdejau kad kazka pakeite artimu sviesiu tikrinime, kriterijus ar pan.
Gal ka tikslaiu/placiau zinot.
Koknreciai domina xenonai ir TA su jais. (i.e. bet automatinio aukscio reguliavimo bei apiplovimo)
Gal ka tikslaiu/placiau zinot.
Koknreciai domina xenonai ir TA su jais. (i.e. bet automatinio aukscio reguliavimo bei apiplovimo)
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
gi prirashyta apie tas nesamones ne vienam forume, TA su zenonais nepraeisi (jei jie gamyklishkai nebuvo deti) ir psio ...
susidedi paprastas lemputes prasivarai TA susidedi vel zenonus ir vazineji davolnas
susidedi paprastas lemputes prasivarai TA susidedi vel zenonus ir vazineji davolnas
Pries 2 metus praejau. Zinau kad poto sugrieztino ir tikrai nepraleisdavo. Jei neklystu vakar ar uzvakar girdejau per radija, del TA apziuriu tikrinimo standartu sumazejimu isigaliojusiu Birzelio 1. Svarbiausi pakeitimai paie trumpasias sviesas, bet detaliau nieko nesake.
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
na geriausiai arba varyt TA ir suzinot kas kaip arba skambini i TA stoti ir susizinai.
priesh 9men tikrai su zenonais TA nepraleisdavo... pats variau
priesh 9men tikrai su zenonais TA nepraleisdavo... pats variau
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: vilnius
http://www.vta.lt" onclick="window.open(this.href);return false; skaitykit gudruoliai
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
O tai kaip yra su tokiom? :)WiliusG rašė:Vaiduk - ne del vaziavimo, o del estetinio vaizdo. Kazka jie svaigo ten apie kiek procentu turi buti viena splava ant isores ir pan
Yra dar fiato modelis berods, kuris originaliai toks ėjo. Taip pat ir polo buvo...
Ivairiaspalve?
-
WiliusG
- Veteranas
Vytai - neikrauna foto. Bet ciuju imetei Chameliona, ne? Ar ta polo harlliken a kaip ten ji edition? Tipo kur kiekviena dalis kitos spalvos?
Jei chamelionas - spalva Besikeicianti (pas mane taip), jei daug ivairiu spalvu, tada Ivairiaspalve. Bet jau turi matytis, kad spec daryta
Jei chamelionas - spalva Besikeicianti (pas mane taip), jei daug ivairiu spalvu, tada Ivairiaspalve. Bet jau turi matytis, kad spec daryta
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
parodai savo xameleona 
-
WiliusG
- Veteranas
Kad ramiu Krax miegotum pridesiu ta uzmirsta zodeli. Buvo
Nors dokumentuos Besikeicianti, 150kW 
-
krax
- Klubo Narys
Tai spalvai toli grazu iki xameliono 
-
WiliusG
- Veteranas
o tai kaip man ja rejkejo vadint?
juodai/zaliai/melyna? 
-
krax
- Klubo Narys
xameleonas,tai kai akivaizdziai nuo apsvietimo/ziurejimo visiskai skirias spalva.
o tavo kur buvo,tai kudros spalva ten
o tavo kur buvo,tai kudros spalva ten