del II-III kartos duju.
del II-III kartos duju.
kur pigiausiai vilniuje istatytu slangines dujas? svarbu kad naujos ir sask. galetu israsyt...
ir kaip manot kaip sureguos mano c20xe? gal kas turit 16v ir netiesiogines dujas? kaip eksplotuojasi? 
Re: del II-III kartos duju.
jei saus matuoklei sakes
iskart? o ar daznai saudo? o kaip del isiurbimo kolektoriaus, suvio atveju? esu girdejes ,kad deda kazkokius apsauginius voztuvus ar kazka panasaus
negelbeja jie? 
jei tvarkinga viskas nesaus,bet visko pasitaiko
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: vilnius
- Kontaktinė informacija:
oro srauto matuokle galima apsaugot. pats buvau isisdejas ir viskas gerai. buvo ir suvis, atlaike. bet va sfi dezes jau niekaip neapsaugosi. kaip suvis taip ir naujos reiks. su 1 kartos dujom atvazinejau gal1.5 metu. jokiu problemu nebuvo tik viena kart kaip jo...no tai maza nepasirode ir isidejau 4 kartos
imetu foto kaip apsaugot oro srauto matuokli http://yfrog.com/bhsta60115j" onclick="window.open(this.href);return false;
dekui uz nuomones, bet mano c20xe duju nematys, perdaug ten bedu.... bicas is "BRC" sake, kad tik tiesiogines y toky varikly dedasi, bo kitaip turesiu daugiau bedu, negu malonumu... 
man ir minejo kad i toki varikli det geriausia tiesiogines, maziau bedu bus, tai taip ir padariau 
nu ir kaip eksplotuojasi? kiek kainavo pastatymas?
as tai primeciau, kad geriau visa calibra pakeist y c20ne, bet kad labai norisi nesupuvusios, o tokios nlb gausi 
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
kas iesko,tas randa 
motora permeti ir vsio
-
pagran2kas
- Entuziastas
- Vietovė: Vilnius - Rokiskis
Pas mane c20xe buvo antros kartos iranga. Vaziavo normaliai, tik trauka baigdavosi ties 5k apsukom. O del sovimo, tai tiesios nededi chamuto ant slangos, kuri maunasi ant sfi dezes. Kai sauna, tai tiesiog ta zarna nusimauna ir viskas. Jokiu bedu 
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
tada turi stot viduri kelio.lipt is mashinos,jungt avarini ir atidarius kapota list ta slanga det 
Dainiau, keiciames calibrom
pas mane c20ne su dujom, tikrai nesaudo, o ir nesupuvus labai. 
-- 14 Lie 2010, 09:55 --

-- 14 Lie 2010, 09:55 --
bet tai paprasciau, nei kita sfi deze pirktkrax rašė:tada turi stot viduri kelio.lipt is mashinos,jungt avarini ir atidarius kapota list ta slanga det
zenderius persimetu ir keiciam! 
beje jeigu calibra tikrai grazi, netiuniguota, turi kondiske, oda ir viskas veikia, galiu ir su zenderiais atiduot
beje jeigu calibra tikrai grazi, netiuniguota, turi kondiske, oda ir viskas veikia, galiu ir su zenderiais atiduot