del termostato varztu
del termostato varztu
zodiu keiciau termostata c20ne ir nuluzo 2 varztu galvutes,o varztai viduj liko ir nekrust.gal zinot kokiu minciu kaip juos is ten issukt?
-
djasinskas
- Entuziastas
- Vietovė: vilnius
- Kontaktinė informacija:
Re: del termostato varztu
na man karta kai nuluzo termostato tie varstai, bet nuluzo tik pacios galvutes,tai nuemes ta (dangteli)uzsukau verzle uzvirinau ir atsukau
o jei pabandyt pakaitint tuos varztus ir issukt gal tada padetu?
nusiima ta dalis i kuria sukasi varztai.Is priekio sukasi termostatas,isgalo-maunasi antifryzo slanga.
-
djasinskas
- Entuziastas
- Vietovė: vilnius
na gal ir padetu, reik bandyt,bet uzvirinus verzle nereikia zaist su kaitinimu ir su kokiom replem 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
jeigu ta dali nuimt, reikia paliest pagrindini dirza, nors anokia cia beda
viskas priklauso nuo varzto trukimo vietos. jei tik galvute, tada puikiai gali privirnt maza verzle. Jei lygiai su metalu, tada teks megint atbuliniu atsukikliu, arba imt salin ta dali ir grezt. Nes priejimas nugrezt TVARKINGAI yra komplikuotas jei truko apatinis varztas.
Karoce variantu n+k. As manau jog geriau paleisciau dirza ir keisciau visa ta aliumine dali.
Ka jau ir esu dares.
viskas priklauso nuo varzto trukimo vietos. jei tik galvute, tada puikiai gali privirnt maza verzle. Jei lygiai su metalu, tada teks megint atbuliniu atsukikliu, arba imt salin ta dali ir grezt. Nes priejimas nugrezt TVARKINGAI yra komplikuotas jei truko apatinis varztas.
Karoce variantu n+k. As manau jog geriau paleisciau dirza ir keisciau visa ta aliumine dali.
su pagrindiniu dirzu tai maziausiai noriu zaist
Taigi ne Dohcas ,ko cia bijoti?Blogiausiu atveju neuzsives jeigu blogai sudesi.Gal tik pompa sunkokai atsisuka
zodziu prasriege man kitus sriegius ir viskas tvarkoj.tema glima uzdarineti