subo montavimas i galine palange
Re: subo montavimas i galine palange
http://www.autogidas.lt/skelbimai/-kita ... 10467.html" onclick="window.open(this.href);return false; manau butu labai geras sprendimas uz nelabai didele kaina, minkstas ir kokybiskas zemadaznis 
tai jo pertvaru toje dezej daug, betkokiu atveju nebedaryciau taip kaip dabar padaryta, todel sita deze ir noreciau parduot su visom eklipsem. bet siaip mane tenkina kaip groja, uztenka, dramblio ausu neturiu tai negirdziu ko nereiktu girdet. Padaryta sokia tokia garso izoliacija, niekas nebarska, tai zodziu fainiai yra. O del eklipsiu dezuciu turio vilius zinok neatsimenu, lygtais subui 45l eklipsem po 5-8l kazkur ir dar 2 skyreliai kondrobandai veziot liko 
JL AUDIO yra rimta ir gera firma, man taip pat jie labai patinka.WiliusG rašė:nu ziurek tu man, kad butu sudeta kasnors rimtaPats irgi JL'u noreciau.
Teko girdet audiobahn'a kazkoki bumsint, tik ciuju deze kazkokia mandra buvo, tai patiko isduodamas zemas garsas, toks minkstas, o ne blieku tarskintojas![]()
Koks mazdaug turis turetu but skirtas vienai elipsei? Sintepono storis? Is betkokio sub'o su atitinkama deze galima isgauti minkstesni zema, ar atsizvelgt i kaikuriuos parametrus reiktu? Ka pats rekomenduotum mazdaug uz 200-250 Cia tik garsiakalbiui tiek jei kamelomanas nesu, rajono stebint barskancia Cali nenoriu. tiesiog, kad butu maloniau klausytis
Audiobahn kiekybes atzvilgiu good, kokybes nelabai, bet daiktas neblogas.
Is esmes elipses free'air, laisvo turio, tad deze pagal viska turetu butu kuo didesne. bet siaip ant papigeisku darai kokia iseina ir nesuk galvos, deze bus daug geriau nei kiaura palange.
sintepono stori daryk mazdaug 3-5cm, pagal viska pakanka to. svarbiausia kad nebutu suspaustas.
Is visu subu gali isgaut ir minkstesni ir kietesni zema, bet is kiekvieno skirtingai.Tai itakoja dezes tipas.
Uz 200-250lt dairykis 25cm JL AUDIO tai kokybes atzvilgiu butu jau visai gerai.(jei rimtai reikia galesiu paknist nete ir pateikt realiu pavyzdziu ne tik minetos firmos)
Nezinau ar manes cia klausei, bet atsakiau