Veleneliai c20xe
Veleneliai c20xe
Gal jau buvo panasi tema tik nerandu, bet man iskiles toks klausimas ar ymanoma neteisingai uzdet velenelius? Rudeni vienas pilietis keite man pagrindini dirza ir tris "kompensatorius" (regis taip jie vadinas) (kadangi tokiuose darbuose pas mane abi rankos kairios, tai stovejau ir ziurejau) ir pastebejau kad 1. velenely yra viena "mietka" kaip ir turetu but, o 2. velenely irgi viena, o pagal autodata kai ziurejau turetu but dvi "mietkos"... Nes po atliktu darbu pastebejau kad trauka lyg ir mazesne ir kuro sanaudos daug didesnes... tai ir ydomu ar tai ymanoma, kad blogai uzdeti veleneliai? foto kad butu kiek aiskiau 

Re: Veleneliai c20xe
pas mane xe. let. po viena metke ir niekaip kitaip neuzdesi, nebent paciu metkiu nepataikysi.
bet tai jeigu nustacius veleneliu ir alkuninio mietkas, ant puses "prasukimo" uzsikerta, tiek pirmyn tiek atgal... tai buvo dar kazkieno kazkada zymeta dar viena mietka ant to antro velenelio, nustacius ant jos nesikerta... bet tada trauka neta ir sanaudos didesnes... bl kostmosas kazkoks.... 
kuriu metu tas tavo XE?
nors tiek senesnio tiek naujesnio veleneliu mietkes i virsu ziuri,tik pas senesni dar viena mietka yra
nors tiek senesnio tiek naujesnio veleneliu mietkes i virsu ziuri,tik pas senesni dar viena mietka yra
91m. tai cia bus senesnis 
Gal kas turit aprasyma kaip tas daroma? Vienam manuale prisiskaiciau,kad ir pompos padeti reikia surasti,nors itempimas automatinis.
taip reik,nes paskui neuztenka itempejo eigos itempt dirza
Pas mane 94 metu.Babina naujoviska su 4 laidais,rolikai vieni seno modelio kiti naujo.Paskirstymo dirzas kazkurio dyzelinio motoro
Baisu ir lysti...
Baisu ir lysti...
tai gal duok tiem kas gaudos,kad paskui nesamoniu nebutu
Tai kasnors zino kas ten pas mane per kostmosas? ir kaip visa sita reikala sutvarkyt? 
na tai statai pagal mietkas ir turi but viskas gerai. jei nera gerai ieskok slieku leidzia voztuvai ar kas. sejp labai daug kas dirba pagal auto data ir dar nera apvyle.
kitas dalykas uzankstinus degima visada trauka padideja bet yra kitu negeru niuansu
plius dvieju ir daugiau veleneliu varikliu (sejp reikia konkreciai ziuret) bet man atrodo kazin ar pavyktu uzankstint, nes atrodo pavyt voztuvus turetu 
kitas dalykas uzankstinus degima visada trauka padideja bet yra kitu negeru niuansu
vienas dantis man tas pats,daugiau nebandziau
sukau abu velenelius
sukau abu velenelius