bildejimas

Su važiuokle ir stabdžių sistema bei jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
FITNIS
Klubo Narys
Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS

bildejimas

Standartinė FITNIS »

Staigiai stabdant ar staigiai pajudant priekije girdisi kazkoks duslus dundejimas..kas tai gali but? ai dar masina traukia y sona ..bet cia manau kad suvedimas trys metai nedarytas...
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Re: bildejimas

Standartinė krax »

sailentblokai? :)
Arturas18
Klubo Narys
Vietovė: Klaipėda-Panevėžys

Standartinė Arturas18 »

paziurek šakę,kad nebutu koks varztas laisvas,man stabdant ir pajudant buvo toks stuktelejimas,vis maniau kad suportas,poto paaiskejo kad sakes galiniame varzte yra didelis laisvumas,tai teko uzmauti ant jo plona slangos gabala....
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Man stabdant trauke i viena sona,gazuojant-i priesinga.Diagnoze-luzusi shake.Dar vos vos laikesi,bet priekinis ratas vaiksciojo pirmyn-atgal gal kokius 3 cm.
Cia panasiau i sailenblokus
Danius
Veteranas

Standartinė Danius »

pas mane bilda jau beveik metus, ir bildejimas vis dideja, neivienas servisas negali pasakyt kas yra :cry: o bildejimas kaip pas fitni pradedant judet, arba stabdant net permetant begy kartais subilda. prieki ratai stovi tvirtai nejuda nei i viena puse :? net nezinau ka ir galvot... vairo traukes antgaliai keisti, atraminiai keisti, bildejimas likes... :evil:
Arturas18
Klubo Narys

Standartinė Arturas18 »

tai man irgi servize niekas negalejo pasakyti.. ir masina net kelis kartus purciau..nieko nerado,poto masina uzvarem ant duobes,keitem pusasi,draugas paziurejo i galini varzta sakes ir sako kad lasivumas yra,padarem taip kaip auksciau rasiau ir dingo,net ir dabar nera
Danius
Veteranas

Standartinė Danius »

nu reiks ir man bandyt nert ir ziuret tas traukes, bet blem kai garazo su duobe neturiu, tai neaisku ar ten matysis kasnors :?
Arturas18
Klubo Narys

Standartinė Arturas18 »

ant dankrato pakelk,nusiimk rata ir megink ziureti tvirtai masina ant kokiu plytu ar kalades pasistatys ir megink klibinti ta sake
FITNIS
Klubo Narys
Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS

Standartinė FITNIS »

Arturas18 rašė:paziurek šakę,kad nebutu koks varztas laisvas,man stabdant ir pajudant buvo toks stuktelejimas,vis maniau kad suportas,poto paaiskejo kad sakes galiniame varzte yra didelis laisvumas,tai teko uzmauti ant jo plona slangos gabala....
gali pavaizduot schematiskai apie ka tu cia?
Ricco
Veteranas

Standartinė Ricco »

Kiek suprantu,galinis sailentblokas.Toks didelis gumos kamstis ipresuotas i sake ir prisuktas prie dugno.Esu keites,yra ju pirkti
Arturas18
Klubo Narys

Standartinė Arturas18 »

as apie ta sneku :) yra sake ir gale yra ivore http://img505.imageshack.us/i/omegossake.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false; (cia kazkur foto radau intike) tai va,per ta ivore tvirtinasi varztas,tai kazkaip varztas pasidare perplonas ir atsirado laisvumas, pries tai buvau keites ivores
Atsakyti