del linijiniu ir ju pajungimo
del linijiniu ir ju pajungimo
taigi nusipirkau orginalia "bose" audio sistema, bet joje truko subo ir buvo nupjauti visi linijiniai laidai kurie eina y stipriu, o veliau po visas koloneles. po ilgo ieskojimo orginalaus subo buvo nuspresta daugiau nebesiparint ir pasiemiau "bose" suba is audi a3. vakar viska pasijungiau ir nuliudau.... zodziu subas kazkodel nesivaldo ir visad dainuoja, kaip paprasta kolonele, o ir norint kad grotu pvz.kaire puse ant mago reikia spausti kad grotu y gala, manau tai del sumaisytu linijiniu laidu... kaip man atskirt kuris laidas prie kurio turi but prijungtas? gal zinot koky meistriuka kuris man tai galetu padaryt, ar imanoma ir pacam kazkaip juos atskirti?
Re: del linijiniu ir ju pajungimo
Tai va prisiperki cia visokiu dalyku
zodziu pajami maga ir ta viskute kur atkirpta po tuos du linijiniu nusuki i gala pvz ir i kaire ir jungi belekoki linijini kuris i stipru eina ir ziuri ant kurio groja, tada kai randi kuris is mago iseina ir groja tada prie linijiniu keiti kur i stiprintuva eina. aiskintojas prastas as bet as buvau prie neorginalaus mago linijiniu gerai pasijunges
beje nepyk uz nukirpta fyske
Beje pas mane darbe yra bosas BOSE is porso kajano kur i zapaske dedasi, tik va nzn kiek uz jy nores lituku. Jei nesigaus ir turesi laiko ir noro galesim kada susitarti uzsuktum Pas mane padeciau pajungti 
tai speliojimo buda zinau ir as
blin galvojau gal koks testeriukas, ar koks meistriukas man padarytu sita reikala, bo ble ten 6 poros, kol atspesiu uzsi......
nu bet jauciu teks... ir vis dar nesuprantu del subo, tai blin jeigu pas mane jis dainuoja tai reiskias kazkuri kolonele bando grot tik zemus? 
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
stiapro nemeginai pareguliuoti?
ant kitu buna kad galima pajungti kad tarkim subas grotu aukstus daznius,vidutinius ir zemus
ar ten kaip monoblokas yra tas orginalus? 
tu kalbi apie filtra, bet pas mane ant stipriaus nieks nenusistato... o visas valdymas ant mago, bet sakau mage nureguliuoju, kad grotu low ir neissaugo nustatymu, lyg nieko nebutum derines, o plius kai ten reguliuoji skirtumo jokio...
seip blem kur ta suba nupirkau is audi a3 pasirodo turi vidini stiprintuva, bet as jy atjungiau ir pajungiau nuo savo 
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
manau galima sita reikala issprest 
as ir manau
o gal tu man isprestum ? ir kiek man tai kainuotu ?