blet.... yra tie pakvietimai jau kaip bent as supratau , Jurga turi pas save bent kaip sake man , gal siandien per meeta atvez juos nzn , ji db isvaziavusi kazkur , gris vakare, tai susirasykite su ja sms.... ji man sake , kad viskas ok su ketvirtadieniu...vsio i siemensa lekiu
taigi taigi;) jurgute as ne ekskursijoj buwa:P o praktika man buwa aukstadvary:DD na o del pakvietimu tai jie buwa kaip ir mano brolis sake,bet prie new orleans atvare tik pavelas su draugu,donatas su drauge ir haroldas su kristina:) beje pastarieji,net vidun neuzejo,nes kaip tycia ta diena vyko soc day:P ir pilne prigrusta buwa studentu.tai vo,bet tie kas nori ketvirtadieniais ten apsilankyti,pakvietimai yra pas mane tad galit kreiptis:)galiojimas iki gruodzio 8 dienos.
rasau ne y tema, bet noriu suzinoti, kur butu galima isigyti "padevetus ratlankius" aisku,gerai islaikytus.. ziema dar neatejo, bet jau mastau apie pavasari.. domintu R16, nu jei dar financai leis ir R17... gal kas zino kokia parduotuve devetu, ar pigesniu... suma butu iki 800LT tai cia apie 200 vienam ratlankiuj..
Vilnieciai i Siaulius isvaziuoja is LUKOIL degalines kuri randasi prie Bukiškiu, t.y. Ukmerges plentas nr A2 si degaline yra kazkur 5 km nuo Vilniau jei ka renkames 15 val veluojanciu itariu ilgai nelauksim
Vilnieciai siandiena labai sunkiai susirinko i MM ir sunku buvo suskaiciuoti kiek vaziuojanciu, bet kaip suprantu, tai minimum 4 auto(ne vienos calibros ) zmoniu nuo 12vnt.
Bet manau sestadieni susirinks daugiau norinciu.
Vilnieciu prasau aktyviau.
Isvykstame 15.00 val is LUKOIL degalines uz miesto ribu, kelio Vilnius-Panevezys pradzioje.
Kaip jau supratote slalome nedalyvaujame.
Busimieji klubo nariai, pasiruoskite krikstynoms.
blin as sakiau sunki savaite... jei viskas normaliai tai atvarau tiesiai i siaulius.... ir bunu draugiashkas kai galiu tai galiu bet kai sh... gaunas tai ne mano jegom tai pakeist... pazadu stengtis
Sveiki klubieciai, sorry kad gal ne i tema biski rasau, bet noreciau pasiteirauti kur butu galima rasti in da Vln rimtesni servisiuka uzsiimanciu varikliu remontu??? Ta prasme, kad meistriukai nebutu pirma karta matantys calibros dohini varikli ir neplestu kaip is seiho kokio tai
energizer rašė:Sveiki klubieciai, sorry kad gal ne i tema biski rasau, bet noreciau pasiteirauti kur butu galima rasti in da Vln rimtesni servisiuka uzsiimanciu varikliu remontu??? Ta prasme, kad meistriukai nebutu pirma karta matantys calibros dohini varikli ir neplestu kaip is seiho kokio tai