mano balta calibra
Re: mano balta calibra
klaidos nuskaitytos,nera jokiu klaidu nei abs nei del wariklio.bet zaibai dega pagazawus iki 4500.kokios mintis 
Blogai nuskaitei?
nuskaityta gerai,tris kartus parade 12,reiskia klaidu nera
o tu liambda, kai atjungei elektroniskai, mechaniskai irgi ja atjungei(fyske istraukei)? jei ne, tai atjunk
gerai atjungsiu fiske,aciu uz pataryma
Blogas cipasartur rašė:klaidos nuskaitytos,nera jokiu klaidu nei abs nei del wariklio.bet zaibai dega pagazawus iki 4500.kokios mintis
reikes skunda parasyt imonej kur idejo

-- 2010 03 06, 11:16:32 --
nuskaiciau dar karta klaidas,tai parode 31 ir 66 klaida,kokios cia bedos
-- 2010 03 06, 11:16:32 --
nuskaiciau dar karta klaidas,tai parode 31 ir 66 klaida,kokios cia bedos
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
http://calibra-club.lt/index.php?option ... &Itemid=39" onclick="window.open(this.href);return false;
31- tu su neuzvestu varikliu tikrinai klaidas,tai tipo nera velenelio signalo,kazkas tokio,uzvedus varikli neturi jos rodyti.
66- arba oro srauto matuokle arba del liambda zondo (gal dar kas paaiskins) Kita karta naudokis http://www.google.lt" onclick="window.open(this.href);return false; ten pasieskojes,bent suprasi apie ka kalba eina ir zinosi kokia problema gali buti
31- tu su neuzvestu varikliu tikrinai klaidas,tai tipo nera velenelio signalo,kazkas tokio,uzvedus varikli neturi jos rodyti.
66- arba oro srauto matuokle arba del liambda zondo (gal dar kas paaiskins) Kita karta naudokis http://www.google.lt" onclick="window.open(this.href);return false; ten pasieskojes,bent suprasi apie ka kalba eina ir zinosi kokia problema gali buti
aisku dekui uz patarima
-
Aieris
- Entuziastas
- Vietovė: LTU - IRL
- Kontaktinė informacija:
Na tai kas ten, artur, su tuo cipu - ar radai kame nesklandumai?
Su cipu wiskas geraj laukia dabar daliu bus twarkoma pakaba,noreciau biski suzemint bet nerandu spyrokliu tinkamu
siandien pakeistos wisos spirokles,du priekiniai amortikai,dabar zymiai gerieu wazioja 
traukia geriau ar kaip cia? as irgi amortus galvoju det koni reguliuojamo kietumo,tai gal traukt geriau prades,nes dabar nevalint 
as ir noriu tokiu kiek arkliu prideda ?
waidai tawo komentaras tikrai kwailas
geriau wazioja sakau del sito nes kasdien zwirkeliu wazineju ir dobetu keliu,dabar minksciau wazioja,suprantama dabar tau
geriau wazioja sakau del sito nes kasdien zwirkeliu wazineju ir dobetu keliu,dabar minksciau wazioja,suprantama dabar tau
as ir pats esu kvailas,ne tik komentaras
tiesiog pats kvailai parasei,tai ir pasistojo toks klausimas 
gerai nieko no siol nerasysiu nes nekyltu daugiau klausimu,moderatoriai trinkit ar rakinkit sita tema
jeigu ieskai jautriu sielu klubo-papuolei ne cia
cia uz drakoninimus nepalaikoma,o smerkiama. Nenori nerasyk,cia gi ne prievarta visi raso ir lankosi siame klube 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Ir vel jus savo.
Dar neatsibodo? 
-
Aieris
- Entuziastas
- Vietovė: LTU - IRL
...artur, neimk i plaucius, viskas gerai. Klausk kas neaisku- tau kas gales paaiskins. Tvarkyk masinyte teisinga linkme- niekas nepavydes. Na, ir truputukas jumoro tarp darbu- irgi nepakenks
Tiesa pasakius, kai artur kuri laika nepostino, kazkaip nuobodu buvo pasidare...
Taip kad nieko nerakink, ant nieko labai nepyk ir viskas bus ciki-piki.
Nauju darbu 
Tiesa pasakius, kai artur kuri laika nepostino, kazkaip nuobodu buvo pasidare...
Taip kad nieko nerakink, ant nieko labai nepyk ir viskas bus ciki-piki.
seip visai normaliai parase artur ta savo posta, nemaciau prie ko cia prisi.....st
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
As irgi taip masciau, po to pagalvojau, kad uz jo ankstesnius darbus, db prisi*sines prie bet ko ;]
taip uz nesamones kurias daro kentes 
p.s. palaikau vaida nors ir negraziai darau
p.s. palaikau vaida nors ir negraziai darau
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
artur negana to, kad seip jau sleivai rasai, tai siulau pabaigt naudot w vietoj v, kad ir kokiu vingrybiu turetu lt kalba ir keistoku raidziu abeceleje, taciau w mes neturim!
gal jis per mobiliaka prisijungia, zinai vietoj trieju paspaudimu vienas