del radiatoriaus ventiliatoriaus
del radiatoriaus ventiliatoriaus
kas galetu buti ir kur ieskoti bedu.ventiliatoriaus radiatorius pradejo isijunguneti belekada.pasisuka ir vel isijungia visokiais intervalais.siuo metu vazineju daug tai padidejo net kuro sanaudos kazkiek manau nes tas man isijunges ciut nepastoviai.tai dabar atjungiau nuo fiskes.koki dacika reiketu pirmiausiai zeti o gal kitur ieskoti.patarkit kas zinot 
Re: del radiatoriaus ventiliatoriaus
radijatoriaus dacikas gal gryba pjaut pradejo.
oh pas mane irgi ta pati problema, vienas ventiliatorius sukas visada - antras kaip papuola. pasistebejau kad tai pasidare po didziuju sniegu...
gal kurnors per dugna i fishkes sniego privare...?
gal kurnors per dugna i fishkes sniego privare...?
tai pas mane tas navarotas atsirodo po didziuju salciu.lauke ciut ne minus 30 o pas mane uzkurus po keliu minuciu jau sukasi ventiliatorius.ale jau ausiname taip gali ir radiatoriu uzsaldyti
reiks slieku ieskoti dacikuose kazkokiuose
pakeiti dacikus,arba isvalai kontaktus ir vaziuoji ramiai 
-
laimondelis
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda-šilutė.
pakeiti tai pakeiti o kuriuos cia reikia keisti tada gal pasakyk*|Dz3|* rašė:pakeiti dacikus,arba isvalai kontaktus ir vaziuoji ramiai
Ta kuris isuktas i radiatoriu.
na pas mane tai jie 2.
as sian pastebejau, kad ir pas mane ijunge vintilioka prie pirmos baltos padalos
turbut irgi taspas?
pas mane seniau ventiliatorius isijungdavo ti kai temperatura rodydavo 100 ir biski virsaus.
Jeigu auto su kondise,stowi du dawikliai, apatinis yra wentiliatorio dawiklis.
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
nelygu kaip isuksi.taip kad neklaidink zmoniu,nes abu jie vienodo diametro 
Jei orginalu turetu but apatinis, o kas priburta,pakeista wietomis tai jau nemano problemos.
-- 2010 02 20, 19:18:36 --
Ir beje wentiliatoriaus dawiklio fiske turi but apwali,o kondiskes dawiklio neapwali.
-- 2010 02 20, 19:18:36 --
Ir beje wentiliatoriaus dawiklio fiske turi but apwali,o kondiskes dawiklio neapwali.
as keiciau vapse idejau nuo audines ar wolksvageno ta davikly,veikia pati greiciausia padetis bet veikia