kieno cali pardavime?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
jum aiskiai pasake zmogus(kuriuo galima pasitiket),kad stovis geras.
bliot,kokie specai,is foto man atrodo cia nei 10% stovio nesimato to salono,taip kad ne*uj cia speliot.
bliot,kokie specai,is foto man atrodo cia nei 10% stovio nesimato to salono,taip kad ne*uj cia speliot.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
-
Ar@@@s
- Klubo Narys
- Vietovė: Dublin/Kaunas/Dublin
Kas ten per kleckai ant tos sedynes? Ar cia vandens lasu zymes ant objektyvo?Set rašė:Sveiki. Susisiekta su pardavėju. Leisiu sau išspręst jūsų ginčus ir patalpint minėto salono foto (jei savininkas nesupyks).
O tai cia Ecka ta calibra beria, ar ir vel dar eilini karta masina atsidurus kitose rankose?
Posted after 2 minutes 22 seconds:
(Moki tarp eiluciu skaityt???) Dar kart perskaityk mano posta ir rasi parasyta kad salonas is Airiskos geltonosios Calibros.valerka rašė:gal nuo anglo salonas buvo
Posted after 11 minutes 41 seconds:
Kas liecia ratus tai padangos buvo pirktos visiskai naujos online, priekis lietaus Hankook o gale Maxxis. (reklama pardavejui)
Kazkada ir as juos buvau pasimataves bet dar su senom padangom.
Poto kaip minejau buvo nupirktos ir uzmautos naujos.Ar@@@s ●•٠·˙
Re: kieno cali pardavime?
http://www.autogidas.lt/skelbimai/opel- ... 43418.html ka manote kolegos?
Visai nieko pasiimt tokia kasdienai vazinet. c20ne tik kita susizvejoji uz pora simtu ir viskas 
Re:
upgiveup rašė:odinis salonas tik 250lt???![]()
![]()
arba fake skelbimas![]()
http://www.autogidas.lt/skelbimai/opel- ... 58673.html
tikrai toke kaina.cia mano braliukas parduoda.
-- 2010 02 10, 19:22:49 --
ir ten visai nesudrosta.nesvaikit cia
tik va tas vienintelis lopas baisei atrodo. kaip tornado sake 80lt ir kaip naujas.
Paskutinį kartą redagavo Ecka 10 Vas 2010, 20:24. Iš viso redaguota 1 kartą.
bet ta sidabrine calibra kazkada pamenu tik apdaila pardavinejo, a nebus dabar ji plika ? pries kokius metus pamenu prase bene 3.5 k, nejau del variklio defekto kaina krenta tiek ?
Re: Re:
Salonas salonu.. jei ten tikrai reali kaina tai ji superinė - vien už taip vadinamas apšyvkes , kurios suteikia auto daug malonaus akiai vaizdo savo laiku būčiau sumokėjęs daug daugiauEcka rašė:upgiveup rašė:odinis salonas tik 250lt???![]()
![]()
arba fake skelbimas![]()
http://www.autogidas.lt/skelbimai/opel-" onclick="window.open(this.href);return false; ... 58673.html
tikrai toke kaina.cia mano braliukas parduoda.
-- 2010 02 10, 19:22:49 --
ir ten visai nesudrosta.nesvaikit cia
tik va tas vienintelis lopas baisei atrodo. kaip tornado sake 80lt ir kaip naujas.
man rodos cia visi tuoj prisiciulbes experpizes darydami ir ecka savo buoliui paskambins ir kaina pakils 
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
O ten jis ne siaip tas kainas skelbime surases, kad tipo kodel ta calibra tiek verta?...
skambino kas ar tik visi ir diskutuoja 
dar karta sakau skelbimas tikras.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Vaiduk - paziurek i siuometine Calibros rinkos kaina vidutine, pridek motoro defekta ir suprasi kad 91 metu tokios Cali, jei neranda geru namu keliauja i dalis ar netgi i lauza jau
sensta.
ji jau pas manevvaidukss rašė:bet ta sidabrine calibra kazkada pamenu tik apdaila pardavinejo, a nebus dabar ji plika ? pries kokius metus pamenu prase bene 3.5 k, nejau del variklio defekto kaina krenta tiek ?
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
Tai ka tu su ja - ant daliu ar keisi varikli? 
as sakau kad buvo seniau skelbimas kad tik apdaila uz tokia suma pardavinejo
tureciau lycnu pinigu pasiimciau, kas ta varikli atkelt..tik reik pinigu ir draugu 
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
gerai ishlaikytaXytos rašė:ji jau pas manevvaidukss rašė:bet ta sidabrine calibra kazkada pamenu tik apdaila pardavinejo, a nebus dabar ji plika ? pries kokius metus pamenu prase bene 3.5 k, nejau del variklio defekto kaina krenta tiek ?kebulas kaip tokiu metu gerai islaikytas, o apdaila visa kaip nuotraukose tik nuimta viskas ir i auto sudeta tipo kad nenupistu
ne taip lengva varikli atkelt, nes svaistiklis per bloka islindesvvaidukss rašė:as sakau kad buvo seniau skelbimas kad tik apdaila uz tokia suma pardavinejotureciau lycnu pinigu pasiimciau, kas ta varikli atkelt..tik reik pinigu ir draugu