Sankaba ar greiciu deze, o gal dar kas...

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Uždaryta
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Sankaba ar greiciu deze, o gal dar kas...

Standartinė Danius »

zodziu kai rytais atsisedu y masina isjungiu begi ir vedu, tai ant laisvo skleidzia dideli garsa ir dusta masina, negano to ji vaziuoja i prieki ant laisvo begio! :shock: suspaudus sankaba dingsta garsas ir niekur nebevaziuoja... kai masina pakaista tokiu nesamoniu nedaro ir jokiu garsu neskleidzia... kas galetu buti? sankabos isminamasis guoliukas? :? sankaba keista pries nepilnus 2 metus(su visais guoliukais ir sudukais :) ) ir niekaip nesuprantu kaip masina gali judet i prieki ant laisvo begio.... :evil:
upgiveup
Veteranas
Vietovė: kaimo rajonas

Standartinė upgiveup »

Manyciau diskas prisala per nakti.
Danius
Veteranas

Standartinė Danius »

kai calibra iskovoja vieta garaze, ryte tokiu dalyku nebuna.... :? tai gal negalima ant begio palikinet, lauke? ble ant rankinio negaliu palikt bo prisals, ant begio irgi, o jei cale nakvoja lauke tai jai reikia stovet ant kalniuko.... plytas po ratais kist? :lol: jau nieks taip nezudo mano calibros kaip saltis.... :x kai oras siltas calibra tiesiog nuostabi, o ziema su ja kancia kazkokia.... :cry:
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

nevienam tokia problema ;) tiesiog uzvedinedamas ir uzvedes automobili, palaikyk 30s nuspausta sankaba ;) dabar dideli salciai, sustingsta tepalas greiciu dezeje ir tu nors ijungi laisva begi, realiai pasilieka vistiek pries tai buves ;) Keisti tepalo greiciu dezeje nesiulau, nera tam butinybes, tiesiog siemet pakankamai salta ir uzsispyrusi ziema ;)

Calvin tokia pat beda su peugeot buvo/yra ;)
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
Danius
Veteranas

Standartinė Danius »

dekui uz patarimus :) reiks pradet labiau kovot del vietos garaze... :twisted:
indigo
Veteranas
Vietovė: Mažeikiai
Kontaktinė informacija:

Standartinė indigo »

ta pati problema šį ryta pas mane buvo, tai išsisprendė po kokios minutės, svarbu sankabos neatleisti, na ir pavažiavau lėtai po kiemą pirmyn ir atgal ir viskas čiki :)
[url=http://forum.calibra-club.lt/viewtopic.php?t=9236/][img]http://img692.imageshack.us/img692/8434/dsc01967h.jpg[/img][/url]
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

pas mane nuo salcio plyteles pasikele, tai garazo nebeiseina atidaryti, tai visi trys seimos automobiliai stovi lauke ir sala, calibros nekuriau jau 1,5 sav, bet speju uzkurus bus tas pats ;) kitam spuogui taip pat uzvedus nori sauti i prieki ant laisvo :) ir dar pasimokiau del langu apiplovimo skyscio, nusipirkau -20, uzsalo kai buvo salciai apie -17, o siuo metu jau rodo -22 :shock:
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
Dochturbo
Klubo Narys
Vietovė: Telšiai

Standartinė Dochturbo »

o aš buvau pamiršęs kad pas mane vasarinis :lol: teko imti bakely ir atšildyti nes ledas jau buvo o db -25 supiltas ir ramus db :D
c20let
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

na 30s palaikius, tai jau ir pakvipt gali :D

Uzvedi ismynes, kai tik uzsiveda, 2-3 kartus numink/atleisk ir viskas bus gerai, niekur ji nebevaziuos. man taip kiekviena ryta ;)
[WhItE bItCh EdItIoN]
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

padedantys pasiulymai pateikti, autoriui lieka pasinaudot. locked
"Eine Legende Lebt Immer..."
Uždaryta