neuzkaista iki reikiamos temperaturos antifrizas,vesu..
neuzkaista iki reikiamos temperaturos antifrizas,vesu..
turiu beda,nez kur ta beda...c20xe neisyla variklis ir temperatura,keiciau termostata nauja92celcijaus,nepadejo,tikrinau isemes arbatinuke virinau idealiai veikia tiek senas tiek naujas,radiatoriu uzkisau popieriumi visai,tai kol vietoje birbini ir tai gal kokiu 20min tik isyla iki60,vos pradedi trasoje vaziuoti temperatura krinta,o jei atsuki sildyma ant didziausios padieties visai akyse temperatura nukrenta rodo kaip salto variklio,ir pucia vos pliusine temperatura,kaip padaryti kad kaistu geriau?(pastebejau dar keleta dalyku kurie turbut susije smarkiai bus...slangos karstos bet minkstos nesusikelia spaudimas,propkes vostuvas gal jau pencijoje isejo..).tada jei termostatas geras,kaip gali silt didysis apytakos ratas jei temperatura nepasieke net mazdaug60,radiatorius siltas taip pat...manau beda kad neisilaiko karstas antifrizas mazajame rate...bet kodel?kame beda...termostatas atsidaro 92c tikrinau matavau termometru,vos nukrenta iki90 puikiausiai uzsidaro,sandarus...MIESTE VAIKANT NIEKADA90 NEUZKYLA VAZIUOJANT
dar is apacios po varikliu prisukau tokia skarda kaip buna karteriu apsauga ar pan..tai ji siek tiek padedejo,netaip vedina vaziuojant ...kiek maciau pas visus turi but 90 siltam varikli..o ko pas mane taip prastai?salta vazinet ziema menkas malonumas...gal kam taip buve?dar tiesa nesenai idejau dujas bet ir pries jas lygiai tas pats buvo...
c20xe
Re: neuzkaista iki reikiamos temperaturos antifrizas,vesu..
uzsikises radijatoriukas peciuko?karpis616 rašė:turiu beda,nez kur ta beda...c20xe neisyla variklis ir temperatura,keiciau termostata nauja92celcijaus,nepadejo,tikrinau isemes arbatinuke virinau idealiai veikia tiek senas tiek naujas,radiatoriu uzkisau popieriumi visai,tai kol vietoje birbini ir tai gal kokiu 20min tik isyla iki60,vos pradedi trasoje vaziuoti temperatura krinta,o jei atsuki sildyma ant didziausios padieties visai akyse temperatura nukrenta rodo kaip salto variklio,ir pucia vos pliusine temperatura,kaip padaryti kad kaistu geriau?(pastebejau dar keleta dalyku kurie turbut susije smarkiai bus...slangos karstos bet minkstos nesusikelia spaudimas,propkes vostuvas gal jau pencijoje isejo..).tada jei termostatas geras,kaip gali silt didysis apytakos ratas jei temperatura nepasieke net mazdaug60,radiatorius siltas taip pat...manau beda kad neisilaiko karstas antifrizas mazajame rate...bet kodel?kame beda...termostatas atsidaro 92c tikrinau matavau termometru,vos nukrenta iki90 puikiausiai uzsidaro,sandarus...MIESTE VAIKANT NIEKADA90 NEUZKYLA VAZIUOJANTdar is apacios po varikliu prisukau tokia skarda kaip buna karteriu apsauga ar pan..tai ji siek tiek padedejo,netaip vedina vaziuojant ...kiek maciau pas visus turi but 90 siltam varikli..o ko pas mane taip prastai?salta vazinet ziema menkas malonumas...gal kam taip buve?dar tiesa nesenai idejau dujas bet ir pries jas lygiai tas pats buvo...
nu kai dejau termostata neteko pamatyt kad butu kokiu plyseliu termostato aliuineje dalyje,del oro kamsciu tikrai ne nuorinta kaip reikalas tosolas svarus keistas,peciuko radiatoriu syla pucia silta,bet greit atausina varikli,kai siluma prisuki tada pakyla iki 60,bet juk nevazinesi ziema be vejelio salta viduje...tai papucia vejelis ir nukrenta temperatura visai...o dar plius radiatoriu papildomai uzkisau popieriumi,be jo visai iki 60 net neuzkaisdavo ziema stovint vietoje ant laisvu apsuku...nebezinau net...o ta propke praleidzia vakuma tosolo bakelyje gali ytaka sudaryti siek tiek ar ne?
Posted after 10 minutes 37 seconds:
niu jei vandens pompa prastokai veiktu manau kaistu variklis,o cia tokio varianto nebuvo man gyvenime nei vienan auto,pries ta iturejau 4 calytes budavo liuks...nu dar man tas aliuminis korpusas itartinas liko kaip minejo...eisiu uzvalges islupsiu vel bet gi gerai pamenu nesenai ji islupes buvau jokiu pliseliu pries lempa ijungta is abieju pusiu stebejau uzsidares pilnumoje,tikrinau virinant tik pasiekus92 atsivere, nukritus vos laipsniu su trupuciu tvarkingai uzsidaro sandariai...
Posted after 17 minutes 6 seconds:
bet dar va kas radiatorius siltas apatine zarna silta,praleidzia kazkur silta tosola i didiji rata per anksti nepasiekus visai net 20 iskart syla ...neuskaista...be termostato ar yra kita praleidimo piezastis?manau kad nebe...bet akivaizdziai kaskur praleidzia i didyji ausinimo rata..
Posted after 10 minutes 37 seconds:
niu jei vandens pompa prastokai veiktu manau kaistu variklis,o cia tokio varianto nebuvo man gyvenime nei vienan auto,pries ta iturejau 4 calytes budavo liuks...nu dar man tas aliuminis korpusas itartinas liko kaip minejo...eisiu uzvalges islupsiu vel bet gi gerai pamenu nesenai ji islupes buvau jokiu pliseliu pries lempa ijungta is abieju pusiu stebejau uzsidares pilnumoje,tikrinau virinant tik pasiekus92 atsivere, nukritus vos laipsniu su trupuciu tvarkingai uzsidaro sandariai...
Posted after 17 minutes 6 seconds:
bet dar va kas radiatorius siltas apatine zarna silta,praleidzia kazkur silta tosola i didiji rata per anksti nepasiekus visai net 20 iskart syla ...neuskaista...be termostato ar yra kita praleidimo piezastis?manau kad nebe...bet akivaizdziai kaskur praleidzia i didyji ausinimo rata..
c20xe
gali but arba skydelyje pievas rodo, arba temp daviklis ne toks ysuktas, arba miro. del to rodo maza temp
o jei salone nesildo pradzioje pabandyk salono filtra pasitikrint ar toks yra ar neuzsikises
beja langai nerasoja? pucia normaliai
o jei salone nesildo pradzioje pabandyk salono filtra pasitikrint ar toks yra ar neuzsikises
OCA fE> diesel power
my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
ne nera jokio salono filtro ziureta buvo,o langai nerasoja,sakau kai pakaitini vietoje pucia silta bet neilgai greit temperatura krinta...neuzkaista...temperaturos davikliai geri juk po kapotu jauciasi kad nera karstos zarnos,ramios tokios,temperatura pacio variklio is per maza akivaizdu..kas liecia peciuka viskas veikia...tik kad ta temperatura pakiltu iki 90 tai taskentas butu bet ji nekyla vazioujant nukrenta jei vejeli ijungiu iki melyno to kur pietaisu skydeli rodo,pats peciukas geras iki jo ateina siltas kuo puikiausiai,buvau nuardes is keleivio puses po kojomis siltas kaip kaip ir visa bendra ausinimo sistemos temperatura(bet tikrai ne90KW> rašė:gali but arba skydelyje pievas rodo, arba temp daviklis ne toks ysuktas, arba miro. del to rodo maza temp
c20xe
ir as antri metai vargstu,bet vos gyvas pucia siltumas,jei kaitini vietoje sustojes kokiu 20min tai uzkyla ik ipirmo balto bruksnio tada siltas jau vazinet butu galima...bet vos pavazevus ilgiau su ijungtu vejeliu iki padlago atsuktu, temperatura krenta akyse iki melyno..tada ir pust pradeda jau zymiai vesesni ora...Danius rašė:antrus metus taip vazineju... pakeiciau termostata ir visvien taspas... ziema nesu mates 90 laipsniu, vasara viskas okbet pas mane pucia silta vejuka
c20xe
-
Aieris
- Entuziastas
- Vietovė: LTU - IRL
- Kontaktinė informacija:
Pabandyk dar kartelį išsiimt termostatą, apžiūrėk viską atidžiai, patikrink kiek prigausi vidinę ertme, šlangos vidų... Žodžiu, viska kas gali liestis arba yra visai šalia termostato vožtuvo. Kodel tai man kirba įtarimas kad tavo termostatui kažkas tiesiog trukdo atsidaryti/užsidaryti. 
Vectra 2.0 auto, 91, Bordeaux Mica
Calibra V6 auto, 96, North Cape Mica, Diamond Edition.
That's EGO.
http://i607.photobucket.com/albums/tt153/Aieris3/V001.jpg
http://i607.photobucket.com/albums/tt153/Aieris3/Cali_0641-1-1.jpg
Calibra V6 auto, 96, North Cape Mica, Diamond Edition.
That's EGO.
http://i607.photobucket.com/albums/tt153/Aieris3/V001.jpg
http://i607.photobucket.com/albums/tt153/Aieris3/Cali_0641-1-1.jpg
jo vel nuardziau,taip senas aliuminis korpusas termostato padiles leido,pakeiciau kitu,o anksciau keiciau tik pati termostata,nes kitoks korpusas ten buvo,tai va kokia klaida buvo mano padaryta....jei keist tai tik visa su korpusu nesvarbu kad termostatas puikiai veikia,aciu uz patarimus,db geriau syla bet vistiek 90 nera
bet iki pirmo balto bruksnio pakelia drasiai...tai pakanka jau silumos tai dziaugiuos 
c20xe