Ijungus viena sedyne sildyti, dar tarkim plius trumpos ir pecius ant III padeties, dega akumo lempute, kad nedakrauna. Generatorius perrinktas, dirzas naujas. Akumas naujas. Voltmetras rodo apie 12.5V. Pas visus taip?
WiliusG rašė:Ijungus viena sedyne sildyti, dar tarkim plius trumpos ir pecius ant III padeties, dega akumo lempute, kad nedakrauna. Generatorius perrinktas, dirzas naujas. Akumas naujas. Voltmetras rodo apie 12.5V. Pas visus taip?
nu , taip tikrai nera, pas mane rodo apie 13v (na gal ir maziau), bet tikrai lempute nedega
beda buna kai isijungia radiatoriaus ventiliatorius, tada jau buna apie 12v, bet velgi niekas neuzsidega.
fak tai kas cia gali buti? Generas perrinktas pas profus, katik uzvestai auto rodo 14.2V, ijungus reikalingus priedus 13.4 - 13.7V. tik su sedynem taip. Kame beda gali but?
WiliusG rašė:fak tai kas cia gali buti? Generas perrinktas pas profus, katik uzvestai auto rodo 14.2V, ijungus reikalingus priedus 13.4 - 13.7V. tik su sedynem taip. Kame beda gali but?
o kantaktas visur geras?
Omega B 2.0(XEV+NE)
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas
Pas mane lygei tas pats,kad kai ijungi sedynes sildomas dega akumo lempute,as manau taip yra del to kad pas mane akumas 75amperu,o ant generatorio raso 65 amperai ir kai susijungia wiskas aukumo nedakrauna. Jei klystu pataisykit bet kitokio logisko paaiskinimo nera,o kai idedu 65 aperu akuna is reno tada wiskas gerai.
upgiveup, pas mane lygiai taspas... ijungi sedynes uzsidega neryskiai lempute, akumas kaip ir priklauso 55a pirktas pries mazdaug metus taipogi pries metus sutvarkytas generas, ant akumo pastoviai dega zalia lempute, kad viskas ok. seniau degdavo juoda kai buvo pajungtas stiprius turbut trumpindavo jis, nes jis neveike ir iskraudavo akuma, bet vesdavosi normaliai... galu gale jy pavoge ir nuo to laiko dega ant akumo zalia... o sedyniu pas mane sildomu nebuvo, ismeciau pats.. taigi manu cia del to, kad pries tai ju nebuvo ir daba calibrius nebesupranta kur elektra dingsta
o pas mane uzsidega ijungus ilgas, nors rodo ir 13.4-13.6v, bet vistiek neryskiai issiziebia lempute ir ji dega nesvarbu, ar ijungtas stiprintuvas, peciukas, lango sildymas.... kame beda?