Gesta c20xe
Gesta c20xe
Sveiki, kazkas atsitiko su mano masina. Pradejus vaziuot ir apsukoms uzkilus iki 2.5k+ motoras uzgesta ir nebeuzsiveda. Po kurio laiko vel uzsiveda, palaikius ant laisvu apsuku - normaliai. Vel pradejus vaziuot uzgesta ir vel kuri laika nebeuzsiveda. Esu keites : zvaklaidzius, zvakes, bigunoka. Gal kas susidure su tokia problema ?
-
FANTAZTAZZZ
- Pradedantysis
- Vietovė: VLN
Re: Gesta c20xe
biski mistika bet pabandyt pakeist kuro siurblio rele prie kompo arba po kapotu buna
Butent, variantas kad kuro nera, gali siurblys pilnai neisspausti, buvo toks atvejis, atjungus pompuoja, o per filtra jau slegio ir mazai gaunasi, uzsikuria normaliai, kelis kartus pagazuoji dusta dusta ir uzgesta,vel kuriasi tik po keliu minuciu, pakeitus siurbli reikalai pasitaise, aisku pries tai bandem filtra pakeis bet nepadejo.
-
FANTAZTAZZZ
- Pradedantysis
- Vietovė: VLN
o rele keitei?nes man pan buvo lb...tai keiciau wiska is eiles nes daliu trejau,kol riesej neuzgliucino jai padlai tai nesupratau kas darosi...ash net apsauga ant kelio pagrindinio dirzo nusemew jau nrejau zet ar dirzas neprasoko nors nerealu pas mane
paskui dar labiau susiparinau kaskaip sove,paemew atjungew pajungew ir davazevau...po to beliko tik pakejst ja
ispejimas tau uz rasyba
ispejimas tau uz rasyba