dega kaladeliu lempute skydelyje

Su važiuokle ir stabdžių sistema bei jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

dega kaladeliu lempute skydelyje

Standartinė popcys »

sveiki,

po pakeitimo dega kaladeliu nusidevejimo lempute skydelyje, kaip ja atjungti pakeitus kaladles, esu girdejes kad kazka reikia uztumpinti?
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

jei nenori daryt kaip priklauso, tada gali arba issukt lempute skydelyje, arba patrumpint kajp pats sakiai kistukus kaladeliu davikliu. ju fiskutes randasi po sparnu prie stupicu. eis du laidukai : tiksliau stabdziu slangute, abs daviklio laidas ir stabdziu kaladeliu daviklio laidas ;) taj vat atseki ta laiduka iki fiskes isitrauki (ir patarciau fiskes nenukapot gal kada noresi norm susitvarkyt ;) ) ir ikisi koky kita laiduka y ta fiskute, apsuki izolke ir vuolia niekas nedega ;)
OCA fE> diesel power

my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

buciau gal ir normaliai sutvarkes, bet nuveziau meistrui kaladeles pakeisti, jis viena puse atsuko, pamate kad kaladeles geros tai ir nukapojo ta fiskute, o i kita puse nebelindo, to pasekoje lempute vistiek dega ir chaltura padaryta :)
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

pzdc vezk y servisa dacikus ir liepk insatyt... zodziu as ispradziu rekiau nereik man sitos sistemos, bet uztrumpinti laidai laike gal kokia diena :lol: jau kita diena ta lempute dege ir bade man akis.... nuvariau y baltic auto parts ir paiemiau dacikus, kainavo 20lt man, o paprastam mirtingajam 30lt ir vsio tikiuosiu tos lemputes be reikalo nebepamatyt :D
Atsakyti