uzsilus motorui smirda benzu

Su dujine įranga ir jos eksploatavimu bei susijusiomis problemomis klausimai.
Atsakyti
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

uzsilus motorui smirda benzu

Standartinė vvaidukss »

tai va tokia beda, vaziuojant ant duju motoras kai isila iki tos temperaturos kai isijungia ventiliatorius masina pradeda taip sunkiai traukt , lyg per prievarta...draugas is galo vaziavo sako benzu smirda is paskos vaziuojant, ir beto benzas dingsta , 10 litru per dvi dienas vaziuojant tik ant duju. pazystamas sako gali buti kad nesandarus purkstukai, gali buti tokis variantas ? purkstukai keisti kazkur pries metus, visa sita huinia buvo prie pora menesiu o dabar vazineju su atjungtu siurbliu. patarkit kur slieku ieskot?
Klaipedskas
Entuziastas
Vietovė: Klaipėda

Standartinė Klaipedskas »

o pas mane saltas smirda benzu :) (duju nera ) o tu kuri ant benzo ?gali buti kad dingsta - tai salto oro itaka kuro suvartojimui .negali dujos ir benzas kartu veikti
C20NE ,пулемет
Dochturbo
Klubo Narys
Vietovė: Telšiai

Standartinė Dochturbo »

Vaidi ar nebus tas pats kas man buvo nu ne man bet irgi calibrai irgi benzas dingo iš bako dujom važinėjant. Patikrink kuro slėgio reguliatorių gali būti kad plyšus jo membrana ir per vakuminė šlangutę tau varo benzą dar ant dujų viršaus į įsiurbimo kolektorių. Atjunk šlangutę tą kur eina iš reguliatoriaus į įsiurbimo kolektorių ir pažiųrėk ar nėra benzo toj šlangutėj. Šiaip dėl to dar gaunasi riebus mišinys dėl to dar turėtų būti žvakės pajuodavusios
c20let
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

nu bandysiu ziuret....matai man vaziuojant ant duju praded masina trukciot et vaziuoja taip sunkiai, per prievarta, kai neber benzo tada viskas normalei
Dochturbo
Klubo Narys
Vietovė: Telšiai

Standartinė Dochturbo »

tai supranti tau gal žvakes užpilinėja ne visi cilindrai dirba nes tau dujas paduoda ir dar benzą ant viršaus varo o benzą varo tiesiai per kolektorių ten jo į cilindra lengvai gali pakliųti tiek kad žvakę užpiltų nes aš kai atjungiau tą vakuminę šlangutę ir pabandžiau vesti tai ten gera srove per tą šlangutę benzas ėjo
c20let
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

gai buti ir toks variantas , reiks bandyt ziuret
Atsakyti