komponentai
komponentai
kokie ismatavimai prieki? 16? 16,5? o gal 13?
ir gal kas kokia firma rekomenduotu? i ka reiketu atkreipt demesi? seip galvoju kanors is JBL...
na kiek skaiciausi, tai zmones giria ju stiprius, bet kaip del garsekalbiu, tai nieko neradau...
na man sitie watai ir itartini
seip pries tai galvojau kanors is pigesniu alpina arba ground zero, bet alpinos iskart atsisakiau, nes tuos kuriuos norejau imt pasirodo pas draugely stovi, tai nlb man patiko, o ir pas jy magas kosminis, toks kokio as neipirksiu
ir as zadu jungt nuo stipriaus, tai papigiaiski alpinos netinka, nes ten nuo 30w RMS iki 50w ... tai daba liko ground zero ir sitie Hifonics... 
na man sitie watai ir itartini
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
zmogau
komponentai ir neturi grot zemu tam dedamas subas. (nebent dedami daugiau juostu ir perdiangiamas daznis, bet bet kuriuo atveju teisingai darant reikia det suba)
kitas klausimas kaip dB susijes su grojamais dazniais? ir sekantis ant kiek saziningai gamintojai nurodo dB skaiciu?
beje del tavuju komponentu, kazkaip su ta kaina... vienu labai didele kitur juoka kelianti
(na gal seip ishparduoda) konkrecios info nelabai ejo ir surast, nurodyta galia yra nuo 100 iki 125 w max 200 arba 250w.
kitas klausimas kaip dB susijes su grojamais dazniais? ir sekantis ant kiek saziningai gamintojai nurodo dB skaiciu?
beje del tavuju komponentu, kazkaip su ta kaina... vienu labai didele kitur juoka kelianti
"Eine Legende Lebt Immer..."
zodziu buvau vakar nuvaziaves, as pas juos... tai net parduotuves ju nebeliko, daba ten leliukam rubus pardavineja ir sake, kad atgal y kauna gryzo
gal ir gerai... seip pagalvojau, kad nereik man tu zeusu, jauciu, kad nieko gero ten... geriau ground zero pasiimsiu
o seip del tu db, tai as nlb gaudaus, bet man tai pasake ismanantis zmogus apie aparatura