Razdatkes blokavimas, idejos kaip padaryt ne 100% blokavima

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė TANKYSTAS »

Vytautas88 rašė:Nežinau kiek tiksliai ant audinių atiduodama jėgos į galinę ašį, bet man rodos apie 40 procentų.
Tai kam rasai, jei nezinai ? Pas torsena standartinis jegos paskirstymas 50/50 ! ysikalk tu vienakart, kad audine audinei nelygu! "Pas audine" pasakymas yra mazu maziausiai netikslus, nes "quattro" (kuri buna "pas audine") kartu yra bent 5, is kuriu bent viena nera torsenas, o jau mano su dosmasteriu minetas haldexas. Pas pastaraji balansas irgi 50/50 beje. Ir isvis prie ko cia audines? Ir isvis tu kanors savo postais pasakei, isskyrus neteisingus faktus, ir kad "tau atrodo" ?
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
Slamdog
Entuziastas
Vietovė: Afghanistan
Kontaktinė informacija:

Standartinė Slamdog »

Vytautas88 rašė:
Tornado rašė:visur buwo rasona, kad 90Nm
Nagi, nedaug suklydau -- vos trečdalis jėgos paduodama į galinę ašį. Nežinau kiek tiksliai ant audinių atiduodama jėgos į galinę ašį, bet man rodos apie 40 procentų.
Ivertinus transmisinius nuostolius perdavimas i gala pas stock turbo Cali bus arti 50/50.
Over 400bhp makes baby Jesus cry
Slamdog
Entuziastas
Vietovė: Afghanistan
Kontaktinė informacija:

Standartinė Slamdog »

TANKYSTAS rašė:Konkreciai aprasytoje situacijoje - taip ir turi buti, priekiniai ant zvyro pagazavus prasisuka, pasijungia galas, padeda isjudinti masina, atgauna priekiniai sukibima ir jau tempia toliau. Dar - kiekis jegos perduodamas y gala lemia viskomova - kuo didesnis greicio skirtumas tarp asiu - tuo daugiau jegos mova perduoda.
Dauguma neteisingai isivaizduoja visko movos veikima, o butent ta velavima. Jis yra, bet jis nera toks akivaizdus ir lengvai plika akimi matomas, kaip kad daugelis mano. Galo ijungimas su veikiancia visko praktiskai beveik momentinis.

Pvz., cia ne stock turbo cali su stock 16v razdatke:

http://www.youtube.com/watch?v=GeZ5xz5pRbo
Over 400bhp makes baby Jesus cry
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė TANKYSTAS »

nu gal mano abi akys kaires, bet bent jau pirmam prasukime tai tikrai akivaizdziai veluoja galas
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
dosmaster
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius/Klaipeda

Standartinė dosmaster »

Nes prasisuko galinis desinys ratas o ne kairys, kury tu matei... Gale juk open tipo difas ;)

Beje VC (Visako Mova) uzpildyta panasiu savybiu turinciu geliu. Taip kad galit paziureti i video kokiu greiciu sukieteja medziaga ir sukabina ratus i kruva ;)
http://www.youtube.com/watch?v=f2XQ97XHjVw
Calibra 4x4 8v (Sold)
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

na ka siandien po VGM su dosmasteriu pratestavom 4x4. pas mane visko dvigubai lengviau prasisuka nei pas jy. siule man pasivazinet su 4. apsildyta visko gal geriau dirbs. nu krc shu... :wall:
4x4
Pradedantysis
Vietovė: VILNIUS

Standartinė 4x4 »

O mums su draugeliu gime ideja, kaip padaryti razdatke be jokiu hidrauliku ir viso kito Š. nupirkta išorine visko mova, is izymiojo sahmatinio corado, kuri laike palei 600 hp :) ir uz savaiteles prasideda perdainejimo, pjaustymo darbai.Juk ziema ne uz kalnu, o su synchro taip smagu :)
turbo 4x4 16 dohc
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

Tai gal foto idesi apie darbu eiga, labai idomu butu pamatyti ;)
4x4
Pradedantysis
Vietovė: VILNIUS

Standartinė 4x4 »

Butinai :)
turbo 4x4 16 dohc
macas
Naujokas

Standartinė macas »

Sveiki, cia skaitineju ir man toks gal ir kvailas klausimas iskilo. Kodel pas calibras ir vektras 4x4 yra razdatkej ir visko mova ir dar sankabeliu sistema? negi neuzteko tik sankabeliu ? Turiu dabar garaze isbarstes bloga razdatke ir va toks klausimas iskilo. Tai jei visko mova panaikinus?
Atsakyti