Vyrai, pateisinamų priežasčių nėra ir būt negali

Netgi susirgus(kaip mad kakeris) ar sugedus (kaip povilas), nes Modestui pasirašius renginio sutartį, mes įsipareigojame konkrečią val. konkrečioj vietoj pastatyti konkretų skaičių tiuninginių mašinų. Jeigu tas neįvykdoma, statoma klyzmutė (man personaliai) su pinigų gražinimu. Plius pakliuvimas į juodą sąrašą, be galimybės gauti kažkokį finansavimą kitais metais

O likus dienai ar kelioms iki renginio be šansų kažką prisikviesti, nes vien juokingai skambėtų paskelbtas pas ką nors forume kvietimas į šou, kuris vyks už kelių dienų
Priminsiu, kad pasišikome ir pernai dėl lazerių vėlavimo ~2h

Renginio scenarijus, kuriame buvo minučių tikslumu nurodyta kada ir kas turi būt paleidžiama, buvo nevykdyta. + neatvyko 1 mašina

Išsilaižėme šeip taip, bet šiemet jau neleido patiem samdyti aparatūrą o tai = mažesnis finansavimas
Nebenoriu nieko kaltint, yra kaip yra,tiesiog tai rimti dalykai, panašiai kaip paskola banke, ir mūsų juokelių nieks netoleruos

Man asmeniškai paprasčiau būtų su nupjautom kojom į renginį atvažiuot, pedalus 2 palkom spaudant, negu vėliau užglaistyt tokius mūsų šposus

Gerai kad yra toks posakis "Pykstat, reiškia mylit, o jei myli viska atleisi" kuris mane gelbsti

c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))