Mūsų klubas organizuoja “Tiuning & Lazer show“

Calibra club diskusijos.
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

To mad kaker - pats esi klubo narys ? Malonu girdeti, kad tas statusas paciam nieko nereiskia :lol:
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

J-o-n-c-e rašė: Na nesuprask, kad nevertinu to darbo kuri tu idejai, bet kai pats jau laidoji kluba, kuriame tu gyvas tik siuo renginiu, tai sakyciau drasiai pasakyta net jei tai ir butu tiesa ...
Daugiau nei taikliai pasakyta. O jei būsim dar atviresni jei jau taip "užvažiuota" DIAVOLO juk ir šį renginį organizuoji ne tik šventai dėl klubo garbės ir naudos, tai yra susiję su tavo darbu- tau iš jo atsiprašinėt netenka. Net neabejoju, kad užsidedi pliusiuką savo naudai tau pačiam reikalingoje sferoje, nepyk (gink dieve ne apie finansinę kažkokią naudą kalbu). Kol reikalas lietė klubą -kiek galėjom stengėmės, dalyvavom ir iš esmės juk išties iš idėjos ir palaikymo - nes laikas išvykti eilinį 5dienį nėra patogiausias - reikia žmonės dauguma dirbantys esam, atstumas nemažas ir finansiškai tikrai nepalankiausias. O šiemet jau tai nebuvo netgi Calibrų renginys, o ir pats parodei pakankamai atsainų požiūrį dalyviams. Išties kaip tau atrodo - jei žmogus už savo pinigus iš pvz. Skuodo už savo pinigus atsitrekia iki Šiaulių atsiprašęs iš darbų tam, kad atbuvęs iki vos ne vidurnakčio (pasiklausęs frazės "NIEKA GERA") gali čiuožt kur nori. Renginyje kaip ir GM'uose juk dalyvaudamom ne dėl finasinės naudos ar kažkokios šlovės, o dėl galimybės susitikti, pasibendrauti ir šį pagrindinį momentą tu pametei. Taip klubo veikla vangi tapo (žmonės ir į GM kukliau renkas) ir tai natūralu, bet ir tuningo show koncepcija pakankamai nebeoriginali ir nuvalkiota, tai pakankamai akivaizdu buvo iš publikos replikų jau praeitais metais. Būta tikrai įspūdingų, jaudinančių ir malonių akimirkų susijusių su šiuo renginiu, tavo nuopelnai tame - neginčytini, bet tai natūraliai praeitas etapas, ir burnoti dėl to nevisai taktiška, galima juk ir pergalvot "tai kas šįkart buvo ne taip?!" jei potencialūs dalyviai, nebūtinai calibriečiai nesusidomėjo.

Posted after 4 minutes 28 seconds:
ramus rašė:To mad kaker - pats esi klubo narys ? Malonu girdeti, kad tas statusas paciam nieko nereiskia :lol:
Dar yra toks terminas - IRONIJA. Tamsta nežinai nei konteksto nei istorijos niuansų, tad ir nesugaudysi kampų, siūlau ir nesistengti. Kas be ko moralizuoti tuo labiau nepriklauso.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Taip, kartais ironizuoti megstu, daugiau ironijos sioje temoje nepastebejau. O visa kita gal is tikro te lieka klubo vidaus reikalu, nors kartais moralizavimas is salies labiau privercia sustoti ir apsidairyti, nei kalbos viduje......
DIAVOLO
Entuziastas
Vietovė: Siauliai

Standartinė DIAVOLO »

ramus rašė:Beda kai zmones stodami i kluba uzmirsta, kad tai ne numerio remelis ar lipdukas, o tam tikra pareiga, todel ir nematau reikalo stoti i kluba kuriam is esmes neturesiu galimybiu ir laiko duoti naudos, bet calibros vairavimas vis dar dziugina :)
Na mano požiūriu gal kiek per griežtai pasakyta, nes skirtingiem žmonėm iš klubo reikia skirtingų dalykų, ir aš dėl to nepykstu ;) Pykstu dėl to, kad žmonės prisižada atvykti, ir likus kelioms (o mad_kaker vos 1,5 dienos) pareiškia kad "ai gal neatvyksiu" :roll: Iš kur man per 1 dieną surast pakaitalą???

Posted after 6 minutes 51 seconds:
J-o-n-c-e rašė:Na yra tiesos ir tame, kad klubas pastaruoju metu stokoja tu zmoniu, kurie daugiau maziau zavisi pacia ideja ir stengiasi visur dalyvauti, bet cia viskas tuo nesibaigia... Deja paciam renginiui nemazai ko truksta... Visu prima pacios Siauliu dienos manau labiau skirtos butent siaulieciams, nes pacio renginio programa tiesiog nera jau tokia iskirtine, kad vertetu vaziuoti is kito miesto... Bet, tarkim mes pasiryze palaikyti kluba ir atvaziuojam i rengini, na ir ka mes gaunam? pravaziuojam kolonoj ir viskas tuo pasibaigia, toliau tampam eiliniais zmogeliukais kurie turi sukti galva kur pasistatyti masina ir t.t. o jei dar neesi isskirtinis lietuviskos pop kulturos puoseletojas lieki stoveti prie tvoreles kur sustatytos ale TUNING masineles ir salt kojas arba vaziuoji namo... Isvada kaip siaulieciai sako NIEKA GERA. Toliau del esminio renginio TUNING calibru, taip ju deja klube nera daug, bet buvo galima ne taip isikibus laikytis tos TUNING idejos, nes klube yra nemazai tokiu dailiu calibru, kad ju stovejimas ten ne tik negadintu vaizdo, bet gal kai kam padetu suprast, kad calibra tai ne vien pigaus tiuningo nuvalkiota masina, ji gali atrodyt pati is saves grazi.... Na ir t.t.

Na nesuprask, kad nevertinu to darbo kuri tu idejai, bet kai pats jau laidoji kluba, kuriame tu gyvas tik siuo renginiu, tai sakyciau drasiai pasakyta net jei tai ir butu tiesa ...
Nepykstu nei ant vieno, kuris neatvažiavo ;) Tiesiog nereikia rašinėti, kad atvažiuosiu į koloną, o kai nuvyksti į susirinkimo vietą, randi 0. Jeigu nieko nedomina, jokių problemų, dalyvavimą galima atšaukti. Kita kalba, kai tą supranti vos valanda ar pusvalandis iki pradžios, o tada jau atšaukti nebegalima, ir tas man kaip personai užkabina nerimto žmogaus reputaciją :oops: Antrus metus iš eilės beje :roll:
c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

i kolona ir nebuvo zadeta atvaziuot...
"Eine Legende Lebt Immer..."
mad_kaker
Klubo Narys
Vietovė: Skuodas

Standartinė mad_kaker »

o kaip man per pusantros dienos issigydit pulinga angina? taigi netodel neatvaziavau kad uzgeriau, ar tingejau. netgi ir tokiom aplinkybem esant norejau vaziuot. Jeigu jau taip snekam tai geriau pats prisimink kaip tau po praeitu siauliu dienu skambinau, kai reikejo paslaugeles is vienos vietos paimt ir i autobusa imest. Gi ne veltui buciau acilygines, kodel tada pagalbos nesulaukiau? ai cia man per visa miesta vaziuot, ai cia toli, neturiu laiko. Tai palyginkim kiek man reikia atvaziuot. Zodziu by**lis zemai puoles, del nesusirinkusios liaudes sumaste mane matai apkaltint.

Posted after 2 minutes 4 seconds:

ir be to buvo pranesta pirmadieni kad susirgau, dar kai snekejom sakei jei kas atsitiks veliausiai pranest pirmadieni, tai ir pranesiau.
[url=http://img212.imageshack.us/my.php?image=offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif][img]http://img212.imageshack.us/img212/2098/offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif[/img][/url]
J-o-n-c-e
Klubo garbės narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė J-o-n-c-e »

DIAVOLO rašė: Nepykstu nei ant vieno, kuris neatvažiavo ;) Tiesiog nereikia rašinėti, kad atvažiuosiu į koloną, o kai nuvyksti į susirinkimo vietą, randi 0. Jeigu nieko nedomina, jokių problemų, dalyvavimą galima atšaukti. Kita kalba, kai tą supranti vos valanda ar pusvalandis iki pradžios, o tada jau atšaukti nebegalima, ir tas man kaip personai užkabina nerimto žmogaus reputaciją :oops: Antrus metus iš eilės beje :roll:
Na biski permeciau akim tema ir zadejusiu sarasiukas:

Sunny - Sis zmogus visada zada, bet niekad nedalyvauja, apart keliu renginiu.
Meccis - Identiska situacija, nepamenu, kada maciau paskutini karta.
vvaidukss - Atvirai tai net nelabai zinau sita zmogu, tai kiek realiai jis daro tai ka zada sunku sprest ( no offence zmogau :) )
upgiveup - Isvis nzn kas cia toks :)
Auriux - Na lyg ir sudalyvavo...
Calibra - Nzn lyg ir buvo...
Spoottauto - Zadejo, taciau pareiskimas buvo su abejonem ir galu gale nespejo...
Mad_kaker - Manau argumentu kodel jo nebuvo uztenka

Gal busiu ka ir praleides, bet akivaizdu buvo nuo pat pradziu, kad siam sarase rimtu veikeju yra mazuma ir kad renginys bus nusisekes tikimybe buvo maza, taip, kad jei daugiau dometumiais klubo veikla, manau ir taip butum zinojes...

Ir aplamai jau nemazai parasiau pirmam poste, taciau daugiau demesio reikia skirti dalyviams, naivu tiketis, kad jie vaziuos is kito miesto del pravaziavimo kolonoj...
[img]http://www.cha.lt/uploads/fotos/foto_11026.gif[/img]
[color=red][b][u][i]Calibra Club ir kitos foto -->[/i][/u][/b][/color][url=http://public.fotki.com/J-o-n-c-e/]:link:[/url]
[img]http://img10.imageshack.us/img10/5548/3n3xybhm.jpg[/img]
DIAVOLO
Entuziastas

Standartinė DIAVOLO »

Calvin rašė: Daugiau nei taikliai pasakyta. O jei būsim dar atviresni jei jau taip "užvažiuota" DIAVOLO juk ir šį renginį organizuoji ne tik šventai dėl klubo garbės ir naudos, tai yra susiję su tavo darbu- tau iš jo atsiprašinėt netenka. Net neabejoju, kad užsidedi pliusiuką savo naudai tau pačiam reikalingoje sferoje, nepyk (gink dieve ne apie finansinę kažkokią naudą kalbu). Kol reikalas lietė klubą -kiek galėjom stengėmės, dalyvavom ir iš esmės juk išties iš idėjos ir palaikymo - nes laikas išvykti eilinį 5dienį nėra patogiausias - reikia žmonės dauguma dirbantys esam, atstumas nemažas ir finansiškai tikrai nepalankiausias. O šiemet jau tai nebuvo netgi Calibrų renginys, o ir pats parodei pakankamai atsainų požiūrį dalyviams. Išties kaip tau atrodo - jei žmogus už savo pinigus iš pvz. Skuodo už savo pinigus atsitrekia iki Šiaulių atsiprašęs iš darbų tam, kad atbuvęs iki vos ne vidurnakčio (pasiklausęs frazės "NIEKA GERA") gali čiuožt kur nori. Renginyje kaip ir GM'uose juk dalyvaudamom ne dėl finasinės naudos ar kažkokios šlovės, o dėl galimybės susitikti, pasibendrauti ir šį pagrindinį momentą tu pametei. Taip klubo veikla vangi tapo (žmonės ir į GM kukliau renkas) ir tai natūralu, bet ir tuningo show koncepcija pakankamai nebeoriginali ir nuvalkiota, tai pakankamai akivaizdu buvo iš publikos replikų jau praeitais metais. Būta tikrai įspūdingų, jaudinančių ir malonių akimirkų susijusių su šiuo renginiu, tavo nuopelnai tame - neginčytini, bet tai natūraliai praeitas etapas, ir burnoti dėl to nevisai taktiška, galima juk ir pergalvot "tai kas šįkart buvo ne taip?!" jei potencialūs dalyviai, nebūtinai calibriečiai nesusidomėjo.
to Calvin>> o dabar aš tau aiškumo įnešiu gerbiamasis. Kas liečia mano darbą - TAIP, tu puikiai informuotas, kad man atsiprašinėti nereikia :lol: Man tiesiog reikia parašyti NEAPMOKAMŲ ATOSTOGŲ (nes apmokamos jau išnaudotos liepos mėn) :lol:. Netruksi susiprotėt, kad tas man kainavo per negautas pajamas, o jeigu dar tiksliau, tai apie 450lt :D :D Pagrindinis motyvas Šerlokai Holmsai - pūna tiuninguota ir daug pinigų surijusi mašina(kaip ir pas kitus), kuri galėtų būt parodyta platesniam ratui ;)
Tesiame toliau. "Užsidedamas pliusas" darbe man yra toks, kad per tokius renginius ir šeip nelabai dalykinio stiliaus propagavimą, 3 metus iš eilės esu "pagaidinamas"(turint galvoj atlyginimo kėlimą) kaip nelabai susitūpėjęs, bo normalūs žmonės važinėja universalais, kuria šeimas ir augina vaikus, o ne išsišokinėja su visokiais nelabai suprantamais gatvių chuliganizmais..
Kitas dalykas jei pats būčiaus kultūrininkas, bet tada tektų nusišalint dėl galimo viešųjų ir privačiųjų interesų persipynimo ;)
Toliau, kas liečia atstumą ir finansus. Aš gi nekviečiu iš vilniaus atvažiuot į koloną :) Atvažiuokit iš aplinkinių miestų, arba šeip, kam įdomu. Kas liečia Tiuning & Lazer show, kuras visiems kompensuojamas ;) Beje ir su kaupu ;) O mano atsainumas turbūt tame, kad per daug raudonų kilimų pritiesiau? :D O gal būt tame, kad už kiekvieną neatvykusią mašiną rytoj turėsiu atsiskaityti prieš Šiaulių dienų organizatorius?? Kiekvienas dalyvis man reikalingas kaip oras, ypač kai iki renginio lieka mažiau savaitė, ir pakeisti nieko nebeįmanoma. Jei dėl tusofkės, tai beje vienintelis norintysis(kuris lb pyko jog nebus after party) - mad_kaker taip ir neatvyko nei į vieną dalį :D :D :D Kaip smagiai būčiau išmetęs pinigėlius :lol:

Jaučiuos prašovęs tame, kad paskelbiau tik 4 sav. iki renginio. BET PADARIAU TAI SEKANČIĄ DIENĄ, GAVĘS LEIDIMĄ RENGINIUI. Negaliu apsiskelbti kad renginys bus, kai neaišku ar išliks mus samdantis kultūros centras(bet panašu, kad geriau paskelbti, o kritiniu atveju paskyti kažką iš serijos nieko nebeįvyks) :roll: Taip pat prašovęs, kad per didelį procentą šio renginio suteikiau mūsų klubui, o ne kitiems, "atsinaujinantiems" klubams. Akivaizdu mes "pasenom" ir likom tik draugų klubu :( Varykit ant manęs kiek norit, už teisybę gi ir temuša :D :D

Posted after 12 minutes 43 seconds:
mad_kaker rašė: Jeigu jau taip snekam tai geriau pats prisimink kaip tau po praeitu siauliu dienu skambinau, kai reikejo paslaugeles is vienos vietos paimt ir i autobusa imest. Gi ne veltui buciau acilygines, kodel tada pagalbos nesulaukiau? ai cia man per visa miesta vaziuot, ai cia toli, neturiu laiko. Tai palyginkim kiek man reikia atvaziuot. Zodziu by**lis zemai puoles, del nesusirinkusios liaudes sumaste mane matai apkaltint.
Kas liečia tą situaciją, galiu paaiškint viešai:
1. dalykas, žmogui, kurį esi matęs 1 kartą gyvenime, nuperki jei neklystu galinį bakelį 200-300lt ribose (tiksliai nepamenu) ir išsiunti autobusu. Klausyk, aš nesu naivus (nors gink dieve, gal tu ir tas 1 iš 10, kuris niekad gyvenime neįstatytų ragų), čia lietuva, arba tu apgauni, arba tave apgaus. :D

2. rudenį buvau "pabučiuotas" mikroautobuso į galinę automibilio dalį, po ko pakilau tik pavasarį :) Ar tik tai ne ta priežastis, jog paprasčiausiai neturėjau su kuo važinėt į kitą miesto dalį ir pasiūliau pakalbėti su kitais klubo nariais ;) Ir beje užbaigiau, jeigu nerasi nieko, perskambink, vistiek ką nors sugalvosim ;) BEJE NEPERSKAMBINAI ;) Ko dabar verki? :D
c20xe tempiau metus..
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

dalyvautum... butum mates pastoviai
"1. dalykas, žmogui, kurį esi matęs 1 kartą gyvenime"
DIAVOLO
Entuziastas

Standartinė DIAVOLO »

Tai ura, ir kreipkitės tada į "dalyvaujančius"..
c20xe tempiau metus..
mad_kaker
Klubo Narys

Standartinė mad_kaker »

Akivaizdu mes "pasenom" ir likom tik draugų klubu Sad

atsibusk,ne mes, o tu ir mes.
Del ragu, ka as zinau ka as galiu pakomentuot, buciau pinigus pirmas pravedes jeigu tu taip nepasitiki zmonems. bet tu neorejai padet tai nenorejai.

siaip sedi savo garde ir sedek.
[url=http://img212.imageshack.us/my.php?image=offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif][img]http://img212.imageshack.us/img212/2098/offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif[/img][/url]
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

DIAVOLO rašė:Tai ura, ir kreipkitės tada į "dalyvaujančius"..
vat ir kreipiames, nes kitaip neisheina... be to kiek kartu nupirkta perduota nuvezta ideta
neskaitant to, kad reikia per miesta pervaziuot ne karta.
DIAVOLO
Entuziastas

Standartinė DIAVOLO »

to mad_kaker-> ne nu tu tikrai durnas... KLAUSIU TAVĘS, KODĖL NEPASKAMBINAI, būtume sugalvoję ka nors, JOP TARARAI.. dėl tų pinigų būtumėm radę sprendimą, tarkim su danio protekcija ar pan ;)
BET PATS ĮSIŽEIDEI IR UŽSISPYREI KAIP OŽYS :!: :!: Kas td kaltas? Kas turi skambint? Man reikia to bakelio ar tau, jopapa...

to tornado-> aš irgi esu ne kartą ir ne vienam tai daręs, bet tu ne pirmą kartą, skaityt mano argumentų nelabai temoki :roll: :roll:
vaikų darželis.. konkrečiai..
c20xe tempiau metus..
mad_kaker
Klubo Narys

Standartinė mad_kaker »

siap tema visai neapietai bet kaipsakant kur nuvaziavom ten.
kai nori kanors paprasyti zmogaus ir jam skambini ,o jis pradeda kaukt kaip viskas sunku, supranti kad nieko nebus ir nebeskambini ir nebesizemini.
jo vaiku darzelis o tu cia vienintelis suauges.
meccis
Klubo Narys
Vietovė: Mazeikiai

Standartinė meccis »

as su sunny zadejau kartu atvaziuoti ,bet is darbo gryzau 19.00 val.dar reikia susiruosti ir atvaziuoti tai buciau buves kokia 21.00val vietoi ,bet kai perskakaiciau foruma maciau, kad niekas netavaziuos , tai ir pats nebevaziavau.O paskutini karta siauliu mm buvau balandzio menesi po to studijas baigiau tai siauliuose nebebunu.
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

nu ka nepirmas kartas kai renginys patiria fiasko.
baigiam tuos uzgauliojimus.
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

Vaikų darželis.
suNNy
Klubo Narė
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė suNNy »

sorry, mano calibra dar nebaigta. tai ka man gal su astra reikejo atvaziuot? kitas priezastis meccis pasake...
1991m salotinė cali 2.0 ir 1994m mėlyna Astra 1.7D, Sonata, 22m ;)
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/au/4_24av_453141C0_LOLpLeLlPLCLaLlLiLbLrLaPLsLuPLmLaLnLiLmPLjLaLu_16.gif[/img][/url]
J-o-n-c-e
Klubo garbės narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė J-o-n-c-e »

Nereikia cia nei teisintis nei pykt :) Tiesiog tokia statistika...
[img]http://www.cha.lt/uploads/fotos/foto_11026.gif[/img]
[color=red][b][u][i]Calibra Club ir kitos foto -->[/i][/u][/b][/color][url=http://public.fotki.com/J-o-n-c-e/]:link:[/url]
[img]http://img10.imageshack.us/img10/5548/3n3xybhm.jpg[/img]
Last Edition
Klubo Narys
Vietovė: MEMEL
Kontaktinė informacija:

Standartinė Last Edition »

Beskaitant šią temą mano monitoriaus ekranas krauju apsitaškė net.... :shock:
Last Edition X25XE
[url=http://hotimg2.fotki.com/p/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif][img]http://hotimg2.fotki.com/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif[/img][/url]
http://www.darmera.lt
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

kas i nosi dave? :lol:
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

vyrai, gal baigiam tuos uzgauliojimus vieni kitu adresu? Juolab, gi ne karambai esat, o normalus pacanai, o snekat, tai bbd... Pazystu gyvai visus ir net keista matyt, kaip suauge ir subrende zmones drabstosi purvais remdamiesi ne sveiku protu, o emocijom.

Suprantu, kad DIAVOLO abydna. Abydna, ko gero, ne tas zodis, nes ikishus savo babkes, prisiemus isipareigojimus, gavus parama ir t.t. ir neivykdzius, kvepia ne tik baudom, bet dar ir asmeninio autoriteto pazeminimu kitu akyse, todel suprantamas ir pyktis is jo puses.

Is kitos puses reik suprasti ir tuos, kur neatvaziavo. Nezinau kaip kiti, bet mad_kakeris juk rase savaites pradzioje, kad labai tiketina, kad neatvarys - tada ir reikejo skubiai ieskoti "atsarginio varianto".
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
Last Edition
Klubo Narys
Vietovė: MEMEL
Kontaktinė informacija:

Standartinė Last Edition »

krax rašė:kas i nosi dave? :lol:
Iš vidinės pusės apsitaškė... neina net nuvalyti :? Tai calibra biški apvalė...
Last Edition X25XE
[url=http://hotimg2.fotki.com/p/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif][img]http://hotimg2.fotki.com/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif[/img][/url]
http://www.darmera.lt
DIAVOLO
Entuziastas

Standartinė DIAVOLO »

Na iš tiesų renginio įvykdymas 50proc. gresia finansavimo gražinimu 50proc. ;) O pinigai iš esmes jau pervesti, tad tektų įnešt iš savęs :D Ir jau kitais metais gali net nebesistengti kažką prastuminėt, nes klubas calibra plius jau bus tokiam sąsiuviny juodu viršeliu :D Bet dbr jau atsigaunu, ir žiūrėdamas fotkes pradedu matyt, kad renginys ne tik įvyko, bet iš esmės įvyko neblogai :D Esu patenkintas renginiu (išskyrus gal kiek tik dalyvių skaičių), (ir 2 kartus prisipisusius policijos pareigūnus, nepaisant visų turėtų leidimų ) :D :D Be abejo, ateityje nebegali būti kalbos apie tokių renginių organizavimą kviečiant mūsų klubo narius :oops: (aš nekalbu apie rimtus narius, kurie visada atvažiuoja, jei pažada arba kurie iš anksto apsisprendžia, važiuos ar ne).
c20xe tempiau metus..
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

Na tikrai graudu, bet labai prajuokino Sunny ir Meccio pasiteisinimai, as nebuciau dryses taip vaikiskai pasiteisinti, vos ne: "mama isvire vakarienes, reikejo butinai gryst ir suvalgyt kol karsta" :lol: Vaikai pasikot eilini karta ir turekit savigarbos nors atsiprasykit zmogaus :!: :evil:
Del kakerio tai tikrai liga pateisinama priezastis, zmogus ir mane ikalbinejo dalyvauti, taciau nei pazadejau nei mano auto tinkamam stovi tuning show dalyvauti, visa kita manau kolega DIAVOLO tik uzgrudins ateities renginiams, jei dar tokiu organizuosi, bet tikiu kad tikrai organizuosi :!: Ir palaikysiu tokius entuziastus visada :idea:
Uždaryta