Sveiki visi. Siandien pamaciau viena problemele nezinau ar ji db atsirado ar anksciau buvo(nors turbut buciau pastebejes). Vaziuodamas ijungiau galinio lango sildyma valituvus kas be ko veike lempos ir magas ir dar vejelis vidutiniu stiprumu, tai kai viskas buvo ijungta isiziebe akumuliatoriaus lempute bet nepilnai o taip nezymiai o jeigu ka nors isjungi ji nublanksta arba isvis issijungia o jeigu dar ka nors ijungi tai pradeda stipriau sviesti nu ir taip reaguoja i kiekviena dakyja bet nebuvo uzsidegus pilnu stiprumu. Taigi gal kas nors buvot su sita problema susidure? Galvociau kad generatoriui atejo pabaiga. Kas zinot padekit nes tikrai nenoriu rytais neuzsikurt masinos
Man taip buvo, tai stipriau tai silpniau sviesdavo. Aisku, kazkas negerai su generu. Mano atveju reikejo keisti daug ka... Siulau pirmiausiai pasiziureti laidus, kur nuo akumo eina ir dar ten kazkoki Gal kur nekontaktuoja. Jei butu per ploni, tai problema butu buvus jau is anksciau. Bet ka gali zinot.
tai zinau kad nieko gero bet db imt visa pravotke ir tikrint? kazkaip neatrodo kad taip baisu turetu buti nors kas cia zino. o gal imanoma kazkokiu budu patikrint generatoriu?
taip imanoma, issiimi genera ir viena is priezasciu gali buti kad del sudilusiu ivoriu bus pramustas inkaras, ir jeigu taip ir yra tada perki nauja genera ir dedi...
vienas laidas pas mane buvo nutrukes nuo genero kransteino iki variklio, tada nekrove ir dege lempute bei check engine, ji nutraukiau ir nepastebejau patempes dirzeli
pasizek turetum rast jei nutrukes ilgis apie 10~15cm....
+1 Vytukui! pravodke susitvarkyk(pliusa,minusa i/is genero einancius) ir nebedegs ta lempa
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
sveiki,vel turiu nauja calibra ir naujas bedas zodziu uzgesinus masina ir istraukus rakteli dega akumo lempute.... kas per velnias gali buti??? uzvedus masina lempute nebedega
aha, man irgi galvojau krauna, jai atjungdavau is vakaro akuma, ryte uzsikurdavau, galvojau akumas parejes, nusipirkau nauja, ir pasirodo be reikalo, nes nekrove generatorius normalei.