pas mane sudeti xenon'ai ir kai yjungdavau sviesas atsijungdavo ABS, bet galvojau kad tai del ju, taciau visai nesenai uzmaciau kad uztenka yjungti tik pozibincius ir atsijungia ABS, gal kas galit koke minti duot ko ir kur ieskot, aciu.
pas mane buvo kažkas panašaus, kai akumas buvo miręs, tik įjungi xenon'us ir mašina gęsta. Matyt šiuo atveju išsijungia ABS kaip Vytautas88 sakė pasimatuok įtampą
o kai atsijungia ABS nebandei klaidas nuskaityti? nes jei atsijungė, kažką vistiek turėtų parodyti, na bet čia tik mano išvedžiojimas gal kas ir protingesnių pasiūlymų turės
tai va nuskaiciau klaidas tai meta 37klaida, radau vertima tai tipo, stop sviesu jungiklis-pazeistas jungiklis arba jo grandine. o apie koki jungikli kalba eina?
wytuxSKY rašė:pas mane sudeti xenon'ai ir kai yjungdavau sviesas atsijungdavo ABS, bet galvojau kad tai del ju, taciau visai nesenai uzmaciau kad uztenka yjungti tik pozibincius ir atsijungia ABS, gal kas galit koke minti duot ko ir kur ieskot, aciu.
pas mane ir tas pasts buwo... prasiwlayk lemputes galiniu zibitu ir abs weiks kaip naujas