OT grazus ir derantys r15 nemanau kad yra blogis kad ir pvz ernio kol nebuvo suzeminta tie r15 na nekazkas buvo, o db tikraj puosia automobiliuka, nes tiesiog viskas savo vietose
OCA fE> diesel power
my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
nznau kai jum,bet as daba ant sawo r18/40 uzmeciau,dropas -35mm ir tik daba normaliai atrodo man ta galine arka pas cali labai didele kazkokia
Posted after 32 seconds:
nznau kai jum,bet as daba ant sawo r18/40 uzmeciau,dropas -35mm ir tik daba normaliai atrodo man ta galine arka pas cali labai didele kazkokia gal per daug jau tiuning-smiuning liga sergu
Sumeciau rastafkes , dabar yra : r15 7j et42 4cm rastafkes. tekintojas paeme 300 lt , veliau imesiu geresnes foto , bet mazdaug vaizda galima susidaryt , realiai atrodo geriau
waidas man ir sita mintis audesi ziurint i foto, nes tie ratai tai ne kazka verti. . O realiai butu r16 su geru isnesimu pasiemes tai n kartu geriau atrode butu.
Siaip as apie tai irgi nemazai galvojau , bet su tokiu dropu r17 butu ne vaziavimas o kiekvienos duobytes kaune skaiciavimas , ne viskas taip paprasta kaip noretusi aisku prigalvot cia galima visko ... sitas variantas viska apgalvojus buvo priimtiniausias , ir pamacius vaizda realiai nesigailiu nei kiek
bliot,kas pas jumis per mentai zveriski?
kokiais budais jus sugebat kabint juos?
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
ernix rašė:jei cia arkos nepustos tai pas mane daugiau islinde r16 j7.5 et 35.
et35 reiskes pas tave 7mm daugiau isnesta nuo centrines linijos , 0.5j daugiau t.y apie 1.5 cm kas dalinasi per puse ziurint i et ,viso pas tave isikise apie 1.5cm nuo centrines linijos o t.y 1,8cm maziau nei pas mane
ernix rašė:nesimatuosim, tiesiog sakau kaip yra, ir per dideles duobes isisiubavus masinai kabina arkas padangos
del to r15 ir buvo geriausia iseitis man aisku galima sukist ir r17 det suspaudimo ribotuvus i spiruokles , mazint dropa ir tt... tik kad vazuot kaip ant taburetes nesinori ir jau dabar pavaziavus su maniske keleivio vietoj atrodo ziauriai kieta jei ne amortikai vairuotojo sedynei nebutu dropo visai
ka jus cia nusissnekat,pawyzdys mano melyna cali,r18 ratai/35aukscio padangos,dropas i nieks nieko nekabina,nesiekia,nebrozda ir panasiai,ir nerenka jokiu duobiu! calibros pakaba yra labai minksta,nereikia deti r15+balionai(padangos aukstos ir placios),prisigalwoti rastafkiu 5cm plocio dar ir wiskas bus ok patarimas is mano puses;nusipirkti platesnius ratukus su zemesnemis padangomis ir nereiks nesamoniu prisigalwoti
waidas rašė:ka jus cia nusissnekat,pawyzdys mano melyna cali,r18 ratai/35aukscio padangos,dropas i nieks nieko nekabina,nesiekia,nebrozda ir panasiai,ir nerenka jokiu duobiu! calibros pakaba yra labai minksta,nereikia deti r15+balionai(padangos aukstos ir placios),prisigalwoti rastafkiu 5cm plocio dar ir wiskas bus ok patarimas is mano puses;nusipirkti platesnius ratukus su zemesnemis padangomis ir nereiks nesamoniu prisigalwoti
panasu kad nusisneki cia tik TU ! Cia is tos serijos :" nesvarbu kad asfaltas sikna bruzina , svarbu lieti ratai grazus " gerai jeigu tau gerai, bet yra tokiu zmoniu kurie bando suderint komforta su isvaizda , aisku as abejoju ar tu ta suprasi
tu pats nesupranti ko nori jei nori komforto,tai dek stock ratus(keptuwes arba skarda),o jei nori grozio,tai didesnius ratus su zema padanga as parasiau,kad pas mane nieks nieko nesiekia