klausykit, kaip yra ten su galiniu guoliu, ar galima nusipirkti naują guolį ir jį įpresuoti, nes vienas servisistas susuko galvą ir nieko nebesuprantu. Pradžioj sako taip galima įpresuoti, o vėliau jau nebežino ar galima žodžiu nebesuprantu nieko 91m 8v.
Aiū už pagalbą
galiniai rato guoliai?
jei apie juos sneka, tai deja jie nepresuojami, viskas daug lengviau... isimi sena guoli, iskali sena oboima, kuriso vidine puse kugio formos. biski pamastes sugalvosi kaip ikalt nauja oboima i senosios vieta jos nesutrupindamas ir guoli atreguliuosi verzdamas verzle.... turetum susigaudyti kada gerai sukdamas rata....
kiek ziurejau calei toki pat guoliai eina kaip omegai,jis presuojasi,alagoruse kaina 95lt FAG firmos,prie 6forto SKF pardoj 105lt,namu salygom keiciant,siulyciau issimt sake
Omega B 2.0(XEV+NE)
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas
donatukass rašė:o tai cia ne tas pats kas presuot? ar tik kuju moki mosuot?
xuji tu xuiji... gal uzciaupk barstine savo, jei tik paciesint nori, geriau man i pm rasyk... jau tie toki komentarai taip uzkniso, kad neturiu zodziu...
O tai rimtai jau guolis? Buvo bairis kai vazinejau ir galvojau kad galinis guolis uzia. Realiai uze padangos del nelygiai nudilusio protektoriaus ant zieminiu padangu. Pakeiciau ir viskas chiki.
Apskritai kas keitet guolius calibrai papasakokit?
Keiciau servise.Proceso pats nemaciau.Apie 2 valandas liaudis dirbo.Guolis identiskas priekiniam,tik didesnis ir brangesnis
P.M. paskui butina sureguliuoti (Prienuose)
tai čia lygiai toks pat kaip prikyje aš abu priekiniue ne per seniausiai keičiau ir nieko ten per daug sudėtingo tik kažkiek ilgiau užtrunka kol iškali lauk seno guolio tą išorinį žiedą. Vidinis šiaip irgi lieka ant tokios detalės kur rato varžtai susisuka bet viskas padaroma nieko per daug sudėtigo ir jei guolis toks pat tai manau gale viskas turi būti panašu keičiant. Ir jei keisi brūkštelk kokia kaina nes aš dėl įdomumo klausiau kai savo keičiau tai man pasakė kad galinis vos ne dvigubai kainuoja negu priekinis