pastebejau kad ash esu jau nebe "naujokas" o "prityres" (zhr. kairiau, po niku). tei va - siulychiau pakeisti toki apibudinima i "patyres" arba panashu. Pritirti negalima galima tik prigerti, prisemti batus ar shiaip prisiesti velniu... Bukime tikri lietuviai...
jo! tas bahuriux rimta bazara varo, a girsdzit ale visi e... ant smugio visi taisil;ingai pradedat bazarint.. bo su bitike uzvaziuosiu... )))))))))))))))))))))))))))))))))
del vartojamo tai hune bet ESU PASIPIKTINES DEL NARIU SARASU
ESME TAME JOG UZSIRASO NIKA IR VISKAS
AS NORECAU PAKLAUSTI AR NEGALIMA SUSTABDYTI NIKO UZREGISTRAVIMA TOL KOL NESUSITVARKYS KOL NEBUS MIETO PAVADIMIMO IR KITU AKTOLIOS INFORMACIJOS
NES DABAR SU..S GAUNASI NES NEZINAIIS KUR JIS IR DAR NEAISKU KAS KOKI AUTOMOBILI VAIRUOJA
ESU ZAUREI PASIPIKTINES
pastebejau kad ash esu jau nebe "naujokas" o "prityres" (zhr. kairiau, po niku). tei va - siulychiau pakeisti toki apibudinima i "patyres" arba panashu. Pritirti negalima galima tik prigerti, prisemti batus ar shiaip prisiesti velniu... Bukime tikri lietuviai...
Nitro
jau turbut tu snekedamas visada viska taisiklingai sakai..
Nitro
Statines informacijos taisiklingumas - klubo ivaizdzio dalis. Tad pastaba labai gera.
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Nitro
shneku ir forumuose rashau visishkai netaisyklingai, tachiau darbe tenka ne viena dokumentą parengti - patikėk, varau be klaidų.