ramus rašė:To nave: Na ir ka parasei ? Visam pasisakyme apie sia calibra nei zodzio (taip sakant kas tau joje netinka ir tavo akimis turetu buti kitaip - taip as suprantu konstruktyvia kritika) cia kaip matau prasideda vaikisko pykcio protrukiai - vienas parase kitas atrase, na bet vis vien malonu

Ok, prashom:
1. Priekinis bamperis - baidykle. Tu angu angeliu (nahrien jos reikalingos?) belekiek, o bendras vaizdas tai kaip transformerio kazhkokio
2. Ta tvora bampery sidabrine imho netinka
3. Slenkschiu galinej daly tos angos.... (shiaip patys slenkschiai man dar puse velnio)
4. Galinis bamperis (achiu dievui) normalus, bet visishkai nesiderina su likusiu tiuningu
5. Tie patepliojimai aerografu zhalia spalva bishki nesiderina prie juodos. Beto pachios ugnys bamperio apachioj.... Nu skonio reikalas. Man tai kazhkaip polieviai.
6. Ratai juodi prie juodos mashinos nesimato. Nebent jie butu su poliruota palange,o chia...
7. Galines lempos............
8. Nera drop'o
9. Pats ratu dizainas
O patinka man shitoj mashinoj tai spalva ir duslintuvas

Velgi, nesu joks tiuningo ekspertas, chia tik mano nuomone. Ishvis machiau tik 2-3 tiuningus kurie man patiktu. Shitam klube tai zhinoma calibros caly (jei Irmscher galima tiuningu pavadint), tada mad_kaker ir, zhinoma, danio geltonoji

Nu dar krax'o baltoji, tik kad niekaip galinio bamperio nepabaige

[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.