Tai va šiandien buvau pas elektriką. Pas mane buvo keista dėžė į naujesnę 95m be vietos troseliui tai įsidėjau elektrinį spidometrą bet jis nerodė. Elektrikas pasakė kas abs modelis per senas ir neskaičiuoja dar nuo abs nes mano cali 92m ir spidometras anksčiau buvo troselinis. Gal kas žino ar įmanoma taip paprastai f28 kiautą be skylės troseliui pakeisti į kiautą su skyle? Nes reikia vėl atgal perdaryti į troselinį nes jaučiu visą abs sistemą bus sudėtingiau pakeisti ir ją gauti negu perdėti dėžę į kitą kiautą nes kiautą turiu ir meistras yra
Vytuk - Jam skaiciuoja greiti nuo rpiekinio keleivio puses rato. Kadangi jo daviklis nusproges, pirko is manes kita. Jis gal ir veikiantis, bet neturi funkcijos skaiciuoti greicio. Todel isidejus viena, kad ir is naujesnes Cali, nemanau, kad jis darugaus su likusiais trim. o galbut teks net keisti visa abs bloka i naujesni.
WiliusG rašė:Vytuk - Jam skaiciuoja greiti nuo rpiekinio keleivio puses rato. Kadangi jo daviklis nusproges, pirko is manes kita. Jis gal ir veikiantis, bet neturi funkcijos skaiciuoti greicio. Todel isidejus viena, kad ir is naujesnes Cali, nemanau, kad jis darugaus su likusiais trim. o galbut teks net keisti visa abs bloka i naujesni.
Ne taip supratai ten daviklis ne neskaičiuoja o pats abs blokas neskaičiuoja nes per seno modelio o tavo daviklis puikiai veikia nes kol neįdėjau tavo daviklio jis neveikė o kai pakeičiau veikia Taigi problemos su pačiu abs nėra nes puikiai veikia tik problema ta kad abs blokas per senas kad skaičiuotų impulsus spidometrui. Ir man elektrikas patarė daryti atgal jį su troseliu kaip buvo nes ten gali būti ne taip paprasta ir gali tekti ne tik blokelį pakeisti
calibra rašė:abejoju, kad abs blokas ka nors skaiciuoja Abs kompas - galbut. Nu reik ziureti schemas.
pas omega B ir nuo ABS,bet tikrai ne nuo vieno rato skaiciuoja,ziema biski prasukau ratus tj kadangi kases vienas galinis tj treciu begiu rode 210 tj reiskia kad ne nuo vieno rato skaiciuoja,o dacikai turetu but tie patys jug jie nieko daugiau nedaro tik skaiciuoja impulsus,cia ABS kompas viska tvarko,arba yra isvadas tik jis nenaudojamas trosinese versijose,arba jis turi but kitoks
Omega B 2.0(XEV+NE)
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas
Justas rašė:
,ziema biski prasukau ratus tj kadangi kases vienas galinis tj treciu begiu rode 210 tj reiskia kad ne nuo vieno rato skaiciuoja,o dacikai turetu but tie patys jug jie nieko daugiau nedaro tik skaiciuoja impulsus
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
elektrikas sakė kad ten sudėtingiau nei tik laidą atsivesti. Šiaip ar tai per naktį pasiknisau išėmiau dėžę lauk ir jau šiandien ji nukeliavo pas meistrą