Matau atėjo ta gera diena ir laikas, kai galiu "unikalios nematomos personos" indėlį į lietuvos kalibrų istoriją atskleist

Pyzdavojetes čia, jei taip vyrai, tai nafiq
Kažkada senai, kai dar nebuvo lietuvoj kalibrų klubo aplamai, aš jau važinėdavau į meetus Latvijoje

Tai buvo latvių Calibra klubas, o taippat toks "kalibristų sparnas prie opel klubo"

Tuo metu aš buvau toks lyg ir Lietuvos atstovas, ambasadorius

Buvo jau ir planuojamas tusas su maskvos kalibristais, bet deja neįvyko, neišsiplėsiu lb, nes apie kitus dalykus reikia pasigirt

.
Sekantis etapas prasideda, kai atsirado klubas Lietuvoje. Neteisybė, kad nesu buvęs GM. Gerai kad bent
Tornado atsiminė mano dalyvavimą prie Platelių ež.

Gal kas dar atsimins vieną organizatorių Šiaulių GM, asfalto slalomas kartingų trasoje? Tada buvau dar su balta kalibra

Taigi, meetuose tikrai esu dalyvavęs, jeigu jau taip linčiuojat mane
Važiuojam toliau. Berods 3 metus iš eilės dalyvavome "Motorizuotoje garbės kolonoje" renginio "Šiaulių dienos" metu

Spėkite iš 1 karto, kas viso to organizatorius?
Toliau, vyko renginiai, ne mažesni, nei "4 ratai į ES", prisimenate "Gražiausia kalibra saulės mieste"? O gražuolis "Calibra-club LAZER show"?? Pastaruosiuose
mad_kaker, Tornado, calibra, calvin juk mane ir mano PREDATOR kalibra atsimenate?

Kur neatsiminsite, juk aš pats jus iš įvairių Lietuvos kampelių ir sukviečiau klubą atstovauti

Ar bereikia dar man į meetus važiuoti?

O kur dar straipsniai, nuotraukos, interviu laikraščiuose, savivaldybės puslapyje, renginių organizatorių pagerbimo vakaruose ir t.t. visur mūsų klubo renginių fotkės, filmuotos ištraukos ir t.t.

Paskutinis dabar buvo mero metų ataskaitoje renginio Šiaulių dienos 2008, Calibra club LAZER show užima vos ne pusė šio renginio

Kartais atrodo, kur bespjausi Šiauliuose, visur kultūriniam gyvenime mūsų klubas

Wat kas čia tas nematomas toks visur kaip šešėlis, m?

Vėlgi labai neišsiplėsiu nes galiu čia romanus prirašyt kur ir kada mūsų klubas buvo pareklamuotas
Visos šitos mūsų klubo istorijos metu palaikiau kontaktus ir su Estais. Gal dar atsimenate prieš 2 metus buvome ten nuvažiavę

Kaip gėrėme pas juos starkutę, o jie tik alų ir sidriukus (dėl 0,0 leistino girtumo už vairo) gera fotkė ten buvo, tiesa?

, kaip
Evaz asfalto slalome užėmė 2ar 3 vietą?

na tiek to, neišsiplėsiu.
O šiai dienai, kaip sako
ramus, tegu reprezentuoja žmogus mus tarptautinėj erdvėj

Reikia gi kažkam tai daryt

Maladiec bent kad
Ricco noras nuo pernai neišgaravo, o tai negi vienam važiuot

Kažkas gi turi būt tas "geros valios ambasadorius", kad ir saviems ne visiems matytas

Bet čia rašiusieji šiam topike, apart jonce ir ramus, mane tikrai žinot, o su likusiais gal šiemet per kokį mano renginėlį susipažinsim
O dėl GM, tai.. žinot, aš kaip merga, man patinka kai į mane žiūri, domisi, dėmesį atkreipia (o taip būna kai nuvažiuoji į kitą šalį ar per renginius), o eiliniam GM, tiesiog paprastas eilinis žmogutis, kuris dažnai aplamai be kalibros būna.. na nebeįdomu man, suprantat (ir nepykit už tai)

Visada buvau ir būsiu su jumis, ir darbais , o ne žodžiais(kurių dažnas nematot, bet jie vyksta (kad ir elementariame filmuke apie Šiaulius, mes ten esame

) sunku būtų net visus išvardint)

c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))