Nu as tai tikrai neturi:)kolkas:)Bet del abs tai manau kad zeminta pakaba tai neturetu nieko reikst:)turetu kazkas paciai abs sistemai but kazkas blogai:)o kas tam abs yra?man tai yra buve kad kartais vaiejkia kartais ne:)bet kas cia buvo tai neradau:)pirma masina pardaviau:)
Reishkia kad ieshkosiu slieku kazhkur kitur... Man abs'as kartais pradeda veikti kai apie ratu slydima nera net kalbos... stabdant prie shviesoforo pvz. Koki karta i subine ivazhiuosiu kamnors garantuotai.
Na teko girdet kalbu kad su mirusiais amortizatoriais abs'as prastai draugauja. Na tai reishkia susije su pakaba... O kiek su zheminta susije bandau ishsiaishkint.
PS kur galetu prachekint man ta ABS'a vilniui? Arba kokiu budu pachiam tai daryt?
Nitro rašė:Na teko girdet kalbu kad su mirusiais amortizatoriais abs'as prastai draugauja. Na tai reishkia susije su pakaba... O kiek su zheminta susije bandau ishsiaishkint.
PS kur galetu prachekint man ta ABS'a vilniui? Arba kokiu budu pachiam tai daryt?
su ABS man buvo taip - pradejo suveikineti tikrai per anksti ir per ilgai. I pora subiniu vos neikaliau..
Pradejus ieskoti kame bajeris, galu gale paaiskejo - ant granatos apsaugos servise uzdejo "chomuta" su stambesniu uzsukimo varzteliu. Kaip jie man aiskino kad ABS magnetinis daviklis sureaguoja kai sukantis ratui varztelis pataiko i tam tikra pozicija ir yra stabdoma.
Kiek tiesos - nezinau. Atsijungiau as ta ABS is viso.
Visa gyvenima be jo vazinejau
mano calibra - senas, supuves, sunkiai dirbantis tankas..
P.S. didžiausi išbandymai - dar priešaky...
Na ABS sekundes dalim ten viska skaichiuoja, tai kad pagauna faktas. Ash lyg ir sutikchiau kad del smulkiu duobiu gali durniuot ABS, bet tai gal ne ant 20 km/h vazhiuojant?
Nitro rašė:Na ABS sekundes dalim ten viska skaichiuoja, tai kad pagauna faktas. Ash lyg ir sutikchiau kad del smulkiu duobiu gali durniuot ABS, bet tai gal ne ant 20 km/h vaazhiuojant?
ant 20km/h jis ishvis neveikia, tik magnetti marelli iki 10km/h veikia, bosh iki 20 km/h
serikas teisus. Netgi kai vaziuojan pro balute tuo momentu paspasuti daugiau akseleratoriu , ratai prasisuka ir sukibimo gero nera ir uzsidega lempute, taip kartais ir ziema ant sniego ar ledo buna