Idesiu senesniu foto, nes db masina tolokai nuo manes, tad greitu laiku dar negausiu nauju foto, bet is siu irgi galima bendra ispudi susidaryti.
Taip atrode katik parvaryta.

Po kurio laiko prisivertem taisyti trukumus: pakeistas kompas duryse atsakingas uz langu darinejima, pakeistos spyneles ir koloneles duryse, taipogi pakrautas akumas.

Eiliniai ardimo darbai norint rasti gedima.

Na va ir salona pamatysit, tik netvarkinga...

Sioks toks bardakas.

----------------------------------------------------------------------------------
Kita diena, jau viskas vietose, na ka ir nepatingejau nusveisti masiniuka.

Salonas dar karta. Mano rasti trukumai: 1.Vairuotojo sedyne aptaskyta dazais (db jau nusveista su variklio sampunu-valikliu); 2.Apiplysus medziaga rankinio ir begiu svirties (jauciu taip pas dauguma); 3.Vejelis veikia tik ant stipriausios padeties (bus tvarkoma); 4. Tikraja ta zodzio prasme nupjauti galiniai saugos dirzai, cia blogai ar ne?

Daugiau kaip ir viskas gerai.

P.S. vairuotojo kilimelio db nesimato, nes dziuna.

Naujos koloneles, nieko ypatingo, bet lb graziai skamba.

Galines sedynes, atrodo, kad ant ju dar nieks nesedejo.

Na va, daugmaz db turetumet isivaizduoti mano cali.

P.S. 70 zenklas mano brolio, ta diena leidau pasidziaugti cali.

--------------------------------------------------------------------------------
Ir pabaigai kelios foto kaip atrode cali su lietais, ant kuriu dar buvo uzmautos zemo profilio padangos, jas teko pakeisti, nes dvieju padangu protektorius krastuose buvo tiesiog nugrauztas...

Dabar jau iki galo atidaviau savo cali jusu teismui.