trukcioja variklis, nepaduoda benzino

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
Arbuklis21
Naujokas
Vietovė: Jonava

trukcioja variklis, nepaduoda benzino

Standartinė Arbuklis21 »

sveiki turiu calibra 2.0 dohc, visai neseniai pradejo trukciot vaziuojant, gesta. pradeda vaziuot tik ismynus gaza iki dugno. ant laisvo apsukos laikosi normaliai, taciau duodant angliu springsta. kas galetu but? :?
Arturas18
Klubo Narys
Vietovė: Klaipėda-Panevėžys

Standartinė Arturas18 »

gal kuro filtras uzsikises,arba zarnele,arba siurblys mazai kuro paduoda :)
ernix
Veteranas
Vietovė: ignalina-vilnius

Standartinė ernix »

zaibas dega?
[url=http://img241.imageshack.us/my.php?image=img007m.jpg][img]http://img241.imageshack.us/img241/8994/img007m.jpg[/img][/url]
Arbuklis21
Naujokas
Vietovė: Jonava

Standartinė Arbuklis21 »

ernix rašė:zaibas dega?
Zaibas uzidega siek tiek pavaziavus ir greit uzgesta. pas mane masina dar nera ne savaites, ankstesnis savininkas sake,kad zaibas uzsidega del lamda zondo, kuri keite ir neoriginalu idejo
jokeer
Veteranas
Vietovė: šiauliai

Standartinė jokeer »

prie to paties pas mane ir trukcioje bet labai siurbesi nes bezu smirda ir valgo benza 100km apie 15 litru :shock: ,lemda pakeista oro srauto matuokle pakeista, kas dar gali buti?
Ratan
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

Standartinė Ratan »

Vo cia idomu, nes ir man ta pati beda istikus :lol:
93m 323f 1.6i
jokeer
Veteranas

Standartinė jokeer »

Ratan rašė:Vo cia idomu, nes ir man ta pati beda istikus :lol:

as ir klaidu negaliu nusiskaityti nes nedaga lempute,vaziuojent buvo uzsidegus ir vel uzgeso
black
Klubo Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė black »

Gali nuskaityti, nes klaidos lieka atminty, kol neuzkuri masinos kazkiek tai kartu. Taip kad nuskaitinek.
Ka reiskia "siurbiasi"? gal kur prateka benzas, jei jau smirda? Kuro filtras? kuro pompa?
[img]http://i144.photobucket.com/albums/r185/ResidentEvil2007/signature56789xdaq7im1.jpg[/img]
jokeer
Veteranas

Standartinė jokeer »

blackbitch rašė:Gali nuskaityti, nes klaidos lieka atminty, kol neuzkuri masinos kazkiek tai kartu. Taip kad nuskaitinek.
Ka reiskia "siurbiasi"? gal kur prateka benzas, jei jau smirda? Kuro filtras? kuro pompa?

Kaip jas nuskaityti jai lempute nemirksi?

o siurbesi todel kad benzino per daug paduoda iki 3000 apsuku burbuliuodama vaziuoje ir per gluse matosi kad nesudegina kuro, o nuo 3000 apsuku jau normaliai traukiai kaip priklauso :?
NJUKO
Pradedantysis
Vietovė: Vilnius

Standartinė NJUKO »

jo pirma paziurek klaidas, ka parodis nors kas ka turesi, o seip zvakes issuk ir paziurek kokios jos,dar gali but kad gliucina toks davyklis kuris kura padovima regulioja, ir benza paziurek kiek yra pas mane irgi nesenai cia pradejo trukciot, ant laisvu dirba tvarog o duodi gazo pradeda dust tai benzo buvo per mazai, o rode kad dar normoj(uzgliucino dacikas) ir siurblis negalejo ji normalei padavinet,. ir dar ka gali pats pazitet kiek slgiu duoda siurblys,dar ka gali pats paziuret tai visus vamzdius per kurios oras eina, nes buvo pas mane dar su bmw toks atveijis pardavie papigiai vieni man, sake kad su varykliu kaskas blogai masina nevaziavo normaliai o ant aisvu dirbo, atvilkau as ja i kiema paziurejau ten truko kaskokios zarneles mazos ar ji nukrito ar kas nesvarbu ikisau kita zarna i viskas radejo veikt, tai kad dar paziurek oro nekur nesiurbia
Atsakyti