Padekit isversti kodu reiksmes...
Turiu beda...Pas mane 16V cale nuskaičius kodus ismete tokias klaidas 13, 31, 91. Kadangi anglu kalba man kaip kinieciu
tai reiketu jusu pagalbos (paaiskinti lietuviskai) Siaip dar beda yra tokia kai pavazineju iki ribotuvo, jam suveikus ji dusta ir nichuja nivalit, ant tusciu abarotu dirba. Uzgesinu uzkuriu vel viskas gerai...kol nesuveikia ribotuvas....
Gal kam buvo tokia beda... 
-
Svečias
13 - liambda-zondas: nera itampos pasikeitimo. 31 - alkuninio veleno padeties ir apsuku daviklis: nera apsuku signalo. 91 - sorry nezinau.
Iki ribotuvo nevazineju, o tai subirs.
Iki ribotuvo nevazineju, o tai subirs.
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Re: Padekit isversti kodu reiksmes...
Ziurek tik 91 koda - kiti nekreipk demesio.
Parasyk kas ten - isversiu.
Pardon, ne 91 bet 93 Hall Effect Switch (HES) Low voltageEDWARD555 rašė:Ziurek tik 91 koda - kiti nekreipk demesio.
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Holo jungiklyje per maza itampa.Egide rašė: 93 = Hall Effect Switch (HES) Low voltage
O tai kur jis yra? Tai tipo gal tusciu apsukų davikli?EDWARD555 rašė:Holo jungiklyje per maza itampa.Egide rašė: 93 = Hall Effect Switch (HES) Low voltage
-
Svečias
holo davikli uzmaitina kompas .siulau toki buda patikrinti:Egide rašė:O tai kur jis yra? Tai tipo gal tusciu apsukų davikli?EDWARD555 rašė:Holo jungiklyje per maza itampa.Egide rašė: 93 = Hall Effect Switch (HES) Low voltage
pasijungti kita holo davikli.
patikrinti grandine tarp holo ir kompo
pakeisti kompa
pas mane irgi kompas mesdavo klaida 93, gavosi taip, kad teko wazineti kuri laika be kapoto. Kai syki gerai prapuciau, visa pravodke geraj prasiventiliawo( panasiai kaip N.Orleane nuo uragano
) ir zaibas nustojo deges. Kai kapota wel uzsidejes pasiwazinejau, vel jis pradejo degt, gali but, kad prawodke kazkur puliuoja.