SWEIKI,
jei nori detis sportines spyruokles,ar reikia kartu keistis ir amortikus?
sportines spyruokles
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
sportines spyruokles
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Re: sportines spyruokles
Ziurint kiek zemina spyruokles. Paprastai, gatviniams variantams iki 40mm dar galima amortiku nekeisti. Bet jei spyruokles zemina 60 ar daugiau mm, tai tada "strongly recommended".krax rašė:SWEIKI,
jei nori detis sportines spyruokles,ar reikia kartu keistis ir amortikus?
Kai spyruokles zemesnes, amortikas dirba ne tame aukstyje, kuris numatytas gamykloje, ir ne tik kad jo charakteristikos bus visai kitokios, taciau ir jo pacio resursas bus daug trumpesnis.
Bet kokiu atveju, jei sportines/trumpas spyruokles nori detis ilgam, rekomenduociau detis bent dujinius amortizatorius ir trumpinti amortizatoriaus "shtoka". Vilniuje paprastai tai visi darosi pas Kupsta (sportininkas), Kaune pas Ciutele(irgi sportininkas) arba Pauri. Dauguma mano pazystamu tokius dalykus vaziuoja daryti i Kauna pas minetus asmenis
p.s. geriau dekis po zhiemos, arba daryk gera antikorozine dugnui
Siaip perkant gamintojas pasako, kiek mm zemina. Is tu kodu skaityti nemokuNitro rašė:Dabar klausimas - kaip suzhinot kiek zheminta? ant spuruokliu machiau kazhkokie kodai yra - speju jie padetu?:) Nuo zhemes mashina kazhkur per 5 cm pakilus (dundas-zheme)... nu tikrai nedaugiau
Kad 5cm. nuo zemes, nelabai tikiu... pas mane jau manau buvo gana zema, ir tai, cigareciu pakelis po gamykliniu/standartiniu slenksciu siaip ne taip tilpdavo
su liniuote sheip nematavau, vot nubengsiu pamatuot... tikrai ne 5 cm. Nuo zhemes iki priekines shakes tvirtinimo (sailentblokas gal?) zhemiausio tashko - 8 cm. +- 1cm
O gamintojas/pardavejas man nieko negalejo pasakyt, nes mashina jau pirkta su tokiom spyruoklem, ir pagal viska - tokios jos atsirado ant jos dar vokietijoje min. priesh du metus.
O gamintojas/pardavejas man nieko negalejo pasakyt, nes mashina jau pirkta su tokiom spyruoklem, ir pagal viska - tokios jos atsirado ant jos dar vokietijoje min. priesh du metus.
Nu va, pamatavau.. cigareciu pakelis ~9cm. Tai su ankstesniais amo dugnas buvo per cigareciu pakeli ~10cm. Nu visi sakydavo, kad nerealiai zema, puse garazu neivaziuodavauNitro rašė:su liniuote sheip nematavau, vot nubengsiu pamatuot... tikrai ne 5 cm. Nuo zhemes iki priekines shakes tvirtinimo (sailentblokas gal?) zhemiausio tashko - 8 cm. +- 1cm
Tai tas pakelis po slenkschiu ar po dugnu tilpdavo?
Man irgi keblumu ishkyla servisuose. bet sheip tik vilniui chebra tyngi rankas terlintis. O shiaip mieste jei vazhiuot tai dideliu problemu kaip ir nepastebejau, tik prie darbo i kiema ivazhiuot kartais dugnas kliuna. Viena karta net i gamta buvom ishvazhiave;)
O shiaip kokius amo vartoji? Ash i prieki isidejau kazhkokius berodz cofap dujinius. Nu kaip uzh ~70 tai puse velnio. Stock'u jokiu netrumpinau
Man irgi keblumu ishkyla servisuose. bet sheip tik vilniui chebra tyngi rankas terlintis. O shiaip mieste jei vazhiuot tai dideliu problemu kaip ir nepastebejau, tik prie darbo i kiema ivazhiuot kartais dugnas kliuna. Viena karta net i gamta buvom ishvazhiave;)
O shiaip kokius amo vartoji? Ash i prieki isidejau kazhkokius berodz cofap dujinius. Nu kaip uzh ~70 tai puse velnio. Stock'u jokiu netrumpinau
Po slenksciu ir po dugnu. Ten dugnas, kaip zinia, nera plokstuma, tai ziurejau zemiausia taska. Dabar jau nepamenu kur ten tiksliai ziurejau, nes seniai masina ant "duobes" buvoNitro rašė:Tai tas pakelis po slenkschiu ar po dugnu tilpdavo?