Mano masinytei keistas starteris tai va turiu 2 skirtingus raktus vienas spynelem atrakint kitas uzkurt masinai. ar ymanoma kazka prigudraut kad galeciau viskas daryt vienu raktu? Aciu uz patarimus is ankto kam juokinga ar pikta del mano neptyrimo technikoj replikuokit mintyse
as gal mazai kavo sisgeriau, ar kaip cia yra???
'keistas starteris" - kaip jis susijes su uzdegimo spynele ar duru spynelem? tai gal dar ir ant begiu vazineja ji?
Tornado rašė:as gal mazai kavo sisgeriau, ar kaip cia yra???
'keistas starteris" - kaip jis susijes su uzdegimo spynele ar duru spynelem? tai gal dar ir ant begiu vazineja ji?
Nu ta ir turejau omeny kad keista uzdegimo spynele, tik nezinojau kad taip ji vadinasi sory uz suklaidinima, mazai ka nusimanau automechanikoj.
kai nusipirkau cali pas manes irgi buvo du rakteliai,su vienu atrakinti dureles,o su kitu uzvesti varikli ;D poto idejau saugikli ir pasirodo kas signalke yra su centriniu
Arturas18 rašė:kai nusipirkau cali pas manes irgi buvo du rakteliai,su vienu atrakinti dureles,o su kitu uzvesti varikli ;D poto idejau saugikli ir pasirodo kas signalke yra su centriniu
kiek man zinoma tai su visom signalkem montuojamas centrinis arba jis jau buna, tik padaro, kad valdytu signalke centrini, na zodziu, biski ne i tema...
kiek man zinoma tai su visom signalkem montuojamas centrinis arba jis jau buna, tik padaro, kad valdytu signalke centrini, na zodziu, biski ne i tema...