del centrinio
del centrinio
sveiki norejau suzinot kamia riaples, vienu zodziu veike veike centrinis ir is pulto ir is rakto viska rakindavo - atrakindavo, o ne senei pradejo durniot, nuo knopkiu jau nereguoja bet man tai dzin ir be jo gerai, bet beda tame kad dabar uzrakinu duris su raktu suveikia centrinis ir uzrakino visas duris, su raktu dabar galiu atrakint tik vairuotojo puses dureles, o keleivio negaliu nei is rakto nei is vidaus ta knopke nesispaudziasi i vidu, per jiega bijau kad sulauzesiu ka daryt kaip man duris atrakint, kad paziuret i vidu kas ten daros kodiel neduoda atrakint duris, vat dar kada bandau keleivio puses duris su raktu rakint ar atidaryt girdesi kad varikliukas kas ka bando daryt bet rakto prasukt neduoda.
irgi taip pagalvojau, rytoj kada sviesu bus paziuresiu, bet mane domina kodiel duris neatstidaro.
Posted after 12 hours 38 minutes 43 seconds:
na taip ir buvo perdege saugiklis, pakeiciau vel viskas veikia dabar ir su raktu atsidarosi duris keleivio puseje, idomu cia tipo apsauga kaskokia tai suveikineja kad jos taip stringa ar kas cia
Posted after 12 hours 38 minutes 43 seconds:
na taip ir buvo perdege saugiklis, pakeiciau vel viskas veikia dabar ir su raktu atsidarosi duris keleivio puseje, idomu cia tipo apsauga kaskokia tai suveikineja kad jos taip stringa ar kas cia