sutrupejo rankinio kaladeles kai vaziuoji baisiai barska.bandziau pats jas ten iskrapstyt nusiemiau rata atsukau ta viena varzta is barabano bet man jo neina numaut.kazin kodel tas barabanas nenusimauna.jis istikruju turetu lengvai nusiimt.nenoriu draskyt ten su jega dekui
man buvo prirudyjusios kaledes prie disko, nes buvo uztrauktas rankinis ir 3 men masina buvo nejudinama, labai sunkiai atkaliau diska, bet kadangi nusprendziau viska keisti i nauja tai nieko nesaugojau, emiau dideli plaktuka ir kaliau.
cia kad eitu isivaizduoti kaip viskas buvo prikibe
Nu bet auto ant rankinio laikyti 3 men, tai tikrai "geniali" mintis
As kai emiau salin, tai padazius aplink su plaktuku, aisku su proto, ir veliau is galo po truput pakalant, nusimove bugnas nesunkei, nors ant galo ir buvo "isiedimo" kantelis, bet net jis nesutrugde
kai keiciau kaladeles, buvo siektiek bedu ir man... (kalbu apie gala) viena nusieme sunkokai, kita puse nusieme praktiskai su kaladelemis, pervirinau laikiklius, "pusmenulius" ir panasiai (visagalis kempas), poto preis sutveriant pratekinau bugnus ir liuks viskas, tik rankinio kaladeles dar reiketu pareguliuot
WiliusG rašė:Nu bet auto ant rankinio laikyti 3 men, tai tikrai "geniali" mintis
As kai emiau salin, tai padazius aplink su plaktuku, aisku su proto, ir veliau is galo po truput pakalant, nusimove bugnas nesunkei, nors ant galo ir buvo "isiedimo" kantelis, bet net jis nesutrugde
as buvau plytom uzremes garaze, bet nusprende hebra kad jiems garazas reikalingas, tai ir pervare i kita garaza
krc mano calibra pastovejo mazdaug 3 men garaze nejudinama, rankinis nebuvo uztrauktas, ir galinis ratas nebesisuka, nusiemiau ji, pagrindines kaladeles neprikepusios, diska pabandzius sukti pajuda per pora mm. kas galetu buti?
tai gal nelauzyk, nemanai, kad geriau prasikrust, padirbet, pasikeist tas kalades rankinio jei reikia, pratekint disko vidu kad uzedu nebutu.... ot rucnyka turesei (as vasara keiciau, kaladeles reikia sukelt (nes tada dar supratimo neturejau) ir tada bus gerai ) negadink padangu kad ir kokios jos, suvalkiok iki paskutinio
jei prie to pacio mano rankinis uzsitraukia normaliai(t.y trosas isitempes pakankamai), bet visiskai nestabdo - rieda masina ir viskas... cia jau galines kalades jau susidrozusios galutinai ar kas dar gali but? kol salta nesinori daug krapstytis prie masinos, todel ir klausiu
gali but nesudile galutinai, bet prie pabaigos, bet vazinet dar galima... gal tiesiog uztraukus rankini kaladeles nesukyla tiek kad stabdytu gerai, reikia jas sukelt kiekviena atskirai (sureguliuot)
ir stabdys gerai
na tikrai rankinio kaladeles buvo "pritrauktos" pakalaiu plaktuku per bugna, uzdejau rata ir siap ne taip rankomis prasukau.db kitas klausimas, kaip reguliuoti tas kaladeles? nes pas mane taip pat uztempus rankini kietai nelaiko, vienas stipriau stabdo kitas silpniau ratas.beja kaladeles ir diskai nauji, prawaziuota ~200km
siaip jei ten bugno viduj viskas tvarkinga, kelis sykius uztraukus rankini, turetu pacios vienodai isitempt, kad abu ratai vienodai stabdytu. yra ten tokie automatiniai itempejai.ir pas mane jie grybauja vienam rate, tai kaip ir vienas testabdo
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power