pas reta kuria sueina tas buferis, o pas mane patyres nemenka smugi buvo tai isvis pasikraipes....tiogra1 rašė:buferis nesueina graziai,pas mane tas pats,o siaip simpatiska ir tvarkinga auto.Svarbu noras
Python - Cali
Na, V6 tai jau zhingsnis tinkama linkme, bet... Dar vieno trumpuchio zhingsniuko pritruko iki idealaus variklio (let'o
)
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
To Jonce: neapsimokejo, nes kiek as i ja jau sukises vien tik del to, kad galeciau dar bent kazkiek vaziuot, tai ne puses tu pinigu negausiu.... tai jokio tolko...
beje, manoji dar nera labai didelis puvekas, taigi jau geriau sita bandyt atgaivint, nei vel i kooki lavona kist pibigus, nes lietuvoj calibra su tokiu motoru bus dadrozta arba kainuos 10k+... kaip studentui tai nera mazi lt...
To vvaidukss: visada taip ta temperatura, ir Vectroj taip budavo (su tokiu paciu motoru) kiek zinau taip neturetu but, bet nematau zalingu pasekmiu tai tegul... silta vejali pucia po kokiu poros minuciu i salona, to man ir pakanka
beje, manoji dar nera labai didelis puvekas, taigi jau geriau sita bandyt atgaivint, nei vel i kooki lavona kist pibigus, nes lietuvoj calibra su tokiu motoru bus dadrozta arba kainuos 10k+... kaip studentui tai nera mazi lt...
To vvaidukss: visada taip ta temperatura, ir Vectroj taip budavo (su tokiu paciu motoru) kiek zinau taip neturetu but, bet nematau zalingu pasekmiu tai tegul... silta vejali pucia po kokiu poros minuciu i salona, to man ir pakanka