Rudis jau aplanke ir tave o siaip cale kaip cale nupoliruot reiktu manau, nes kazkokia apsidumavusi spalva jau ir ratus biskuti teisingesnius uzdeti o siaip teisingas variklis
tada situos nudazyk baltai, nupoliruok, uzdek zmogisko aukscio padunges, uzpusk su flakonke Rudzius (kaip Sparco ) ir bus grazi cale beja kokiu navarotu turi viduj?
navarotu nera daug yra borto kompas vietoj laikrodzio el.veidrodeliai.el langai. el.stoglangis kurio jungiklis kazkodel isluptas nusipirkes pasikeiciau kolonkes apsyfkej i pionerius o siaip tai daug ko dar nekeiciau noriu isideti orginalu spidometra
pries tai ja vairavo moteris varikliukas neuzdrostas eina labai gerai tik reikia pasiziureti priekine vaziuokle,nes duodant gazo meto masina ir suvedima pasidaryti
kazin ar ja vairavo moteris ce gi senasis calibra-club lipalas ant galo esu ja uzmates man atrodo ir ne viena karta ir ja vairavo vyras... nu bet jaigu jai viskas norm tai liux sveikinu su pirkinuku
skelbimas ne mano detas o buvusios savininkes pasirodo spidikas buvo is sroto pirktas nes buvau istraukes ir pripaisyta apacioj buvo tai ieskojau orginalo sveiko bet visur uzsiprasydavo 50lt.galvojau savo pasidarysiu,bet pasirodo kad tie spalvoti yra priklijuoti :/