Sunkiai kuriasi C20xe
-
Viktoras
Sunkiai kuriasi C20xe
Sveiki. Turiu beda su savo masiniuku. Sunkiai kuriasi. Aprasau kaip:
Kai kuri masina, is karto greibia ir uzsikuria, bet is karto ir uzgesta. Ir taip net kartais kokius 6 kartus reikia sukti starteri kol uzsikuria. Spaudziant gazo pedala, masina negesta, bet atleidus, is karto krenta apsukos ir gesta. Tuo momentu, kai jau atrodo tuoj uzges bariklis, padavus gazo, variklis negraziai sudirbes troksdamas neuzgesta ir po to dirba puikiausiai. Kai kuriu masina po nakties, tokiu bedu nebuna. Buna tik tada kai pavazineta. Ir jeigu uzkuriu po nakties masina, leidziu padirbti nors minute ir po to bandau uzkurti, vel kartojasi tos pacios bedos. Daryta kompiuterine diagnostika, viskas OK. Keistas paskirtytojo dangtelis su begunoku, laidai, zvakes- nauji. Keistas oro filtras ir kuro filtras. Kur ieskoti dar bedu?
Kai kuri masina, is karto greibia ir uzsikuria, bet is karto ir uzgesta. Ir taip net kartais kokius 6 kartus reikia sukti starteri kol uzsikuria. Spaudziant gazo pedala, masina negesta, bet atleidus, is karto krenta apsukos ir gesta. Tuo momentu, kai jau atrodo tuoj uzges bariklis, padavus gazo, variklis negraziai sudirbes troksdamas neuzgesta ir po to dirba puikiausiai. Kai kuriu masina po nakties, tokiu bedu nebuna. Buna tik tada kai pavazineta. Ir jeigu uzkuriu po nakties masina, leidziu padirbti nors minute ir po to bandau uzkurti, vel kartojasi tos pacios bedos. Daryta kompiuterine diagnostika, viskas OK. Keistas paskirtytojo dangtelis su begunoku, laidai, zvakes- nauji. Keistas oro filtras ir kuro filtras. Kur ieskoti dar bedu?
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
-
Šarūnas
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: vilnius
pas mane panasios bedos
maniske lengvai uzsikuria bet kai tik laisva ijungi iskart uzgesta
irgi viska su xebra patikrinom na beveik viska
ir nusprebndem kad beda laisvos eigos voztuve
tik va ner kada jo praplaut
pabandyk tu tai padaryt
aisku po to mumis informuok kaip tau sekesi 
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: vilnius
pas mane panasios bedos
maniske lengvai uzsikuria bet kai tik laisva ijungi iskart uzgesta
irgi viska su xebra patikrinom na beveik viska
ir nusprebndem kad beda laisvos eigos voztuve
tik va ner kada jo praplaut
pabandyk tu tai padaryt
aisku po to mumis informuok kaip tau sekesi 
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
-
Svečias
Sunkiai kuriasi C20xe
Turejau panasiu problemu kai idejo dujas. Tuscios eigos reguliatorius turetu buti uzmaitintas tiesiai is maisituvo (nemaisyti su reduktoriu),o isejimas is SFI dezes, kur pirmiau jungesi tuscios eigos reguliatoriaus slangas, uzsandarintas.Jei dejo du apsauginius voztuvus i SFI deze ,tai nuemes ja atidziai apziurek is apacios tokius igilinimus ,kaip skyles, ar nera prapjove kiaurai ir neuzsandarine.Man buvo palike nedidele skylute po apsauginiu voztuvu virs isejimo (skyles) i tuscios eigos reguliatoriu . Arba ieskoti skyliu visose guminese oro slangose iskaitant ir karterio ventiliacijos.Karterio ventiliacijos slanga per laika gali uzsikimsti (taip buvo vektroje , tas pats pasikartojo calibroje). Variklyje kaupiasi dregme ir kondensuojasi tramblioriuje (paskirstytojas) todel pasiles variklis nenoriai vesdavosi. Na ir prirasiau tai gal ir uzteks:)
-
Viktoras
Re: Sunkiai kuriasi C20xe
Aciu visiems pasisakiusiems. Duju pas mane nera, bet kazkada yra buve.. Tai gal ir del to bedos. Kaip supratau apziuresiu SFI deze ir oro padavima ir reiktu praplauti laisvos eigos voztuva. Kaip ta dalyka padaryti, patarkit. Kiek zinau, nesunku, o ir servisui leisti pinigu gaila.
-
Svečias
Isimti ji geriausiai per apacia (bet reikes duobes), nors esu emes ir per virsu. Atjungi stekeri(kistuka), atlaisvini chomutus kur voztuvas prijungtas prie isurbimo kolektoriaus ir SFI dezes (slangos palieka prijungtos prie voztuvo). As ploviau su aerozoliu kontaktams valyti bet manau kad tiktu ir vaitspiritas ar benzinas. Voztuvas nesiardo todel eina pravalyti tik kontaktus, sklendele, slangus(ten buna visokio s...). Na o man tai nepadejo.
-
Svečias