EDIT: esu isgeres alaus, bet galiu konstatuot fakta, kad sudui malt yr a blevyzgu skiltis... tad kad gyvenkim draugiskai, noredami, duodami info
2008-2009 calibra irmscher winter ed.
mano manymu cia nera grasinimas, cia tiesiog OPTIONS, pasirenki poilsi, arba toliau bendraut...
EDIT: esu isgeres alaus, bet galiu konstatuot fakta, kad sudui malt yr a blevyzgu skiltis... tad kad gyvenkim draugiskai, noredami, duodami info
Paskutinį kartą redagavo Python 09 Sau 2009, 23:20. Iš viso redaguota 1 kartą.
o prigalwojot ka daryt,kad tas korteles pasalint?apie alu ir pinigus galit nesneket,nes tikrai uz tokius dalykus nemanau,kad cia skaitytusi draugiskas pasisedejimas prie alaus statines..na jus cia nusukot tema wargsam calibrai
bet cia neiprasta siam klubui
ieskai mergynos??ieskokis pinigu..mergyna pati tawe suras.. :D
viewtopic.php?t=8136&highlight=korteles - apie siu taisykliu neisdestyma sneki?
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
svarbu balsavimas vyksta, o daugiau tai
padarytas temoj toks OT kad ...
bet jei jau vaziuojam ta linkme, kad OT is FUN tai
ispejimas automatiskai nenusiima, tas kas gavo ji turetu pats po savaites pranest, kad ji jam panaikintu.
p.s. o tie kurie turejo vilciu patys nusiimt/panaikint ispejimus, tai galiu tik pridurt tiek, kad uzmirskit
nuima tik adminas 
bet jei jau vaziuojam ta linkme, kad OT is FUN tai
ispejimas automatiskai nenusiima, tas kas gavo ji turetu pats po savaites pranest, kad ji jam panaikintu.
p.s. o tie kurie turejo vilciu patys nusiimt/panaikint ispejimus, tai galiu tik pridurt tiek, kad uzmirskit
"Eine Legende Lebt Immer..."