Jei neklystu, iki Islandijos biski maziau nei 5000, bet irgi pakankamaimad_kaker rašė:reiktu, bet va po praeitu metu tai... nu as ten nebuvau nes buvau uz 5000km, siaip jeigu butu tai 100 procentu buciau, bet patys zinot kad reiktu maziausiai 15 zmoniu...
Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
prasau jusu padekite savo kolegai ir draugui :
Labas,
rasau tau del jusu klubo nario automobilio. Jis prie mano namu stovi jau kelis menesius nejudinamas. Siandien pastebejau, kad iskultas langas. Magas dar vietoj..
Ant bagazines dangcio uzmaciau calibros klubo lipduka. Daugiau nezinau, kam butu galima apie tai pranest. Zodziu Klaipedos centrineje dalyje stovi juoda aclibra ismustu langu v/n HMK 041. Jokiu tiuningu ar kleckinimu.
Jei zinai kas savininkas, butu gerai, kad pranestum, bent forume paskleistum zinia, nes man neleidzia prisiregistruot.
Pranesk kaip baigsis.
iki
Labas,
rasau tau del jusu klubo nario automobilio. Jis prie mano namu stovi jau kelis menesius nejudinamas. Siandien pastebejau, kad iskultas langas. Magas dar vietoj..
Ant bagazines dangcio uzmaciau calibros klubo lipduka. Daugiau nezinau, kam butu galima apie tai pranest. Zodziu Klaipedos centrineje dalyje stovi juoda aclibra ismustu langu v/n HMK 041. Jokiu tiuningu ar kleckinimu.
Jei zinai kas savininkas, butu gerai, kad pranestum, bent forume paskleistum zinia, nes man neleidzia prisiregistruot.
Pranesk kaip baigsis.
iki
westside is da best
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Sveiki klubieciai, sausio 12-3d organizuojamas sausio 13 dienos paminejimas Klaipedos verslo ir technologiju kieme, Jaunystes 1. Ta proga organizuojame jau tradicini budejima per visa nakti prie lauzo. Viskas prasides sausio dvylikta diena, ir jai viskas normaliai, turetume gauti policijos palyda. Turime du variantus 1. Jai gauname palyda 18h renkames big stovejimo aiksteleje ir isjudame link savivaldybes, ten nuo lauzo uzsidegame fakela arba zvake ir judam liepu gatve i Jaunystes 1 kiema, 2 jai negauname palydos renkames liepu gatveja senuku aiksteleje ir is ten su ugnimi vaziuojame i Jaunystes 1 kiema kur musu jau lauks suruostas lauzas ir programa. Prie musu kolonos prisijunks corado klubas, preliudu klubas, bmv ir dar keletas. Manau jog ir calibrukes galetu save parodyti, juolab jog pats tokias dvi turejau ir su jumis kartu dalyvaudavau. Beja galima ir savo veliava atsivezti, tik su salyga jog tuo paciu plevesuos ir lietuvos trispalve. Laukiu ziniu is susidomejusiu, butu smagu jog susiorganizuotumete ir duotumete man zinoti, nes laiko liko nebedaug.
Jai kas susidomejote ir smulkesnes info, kreipkites i mane: skype: dj_tetux; email: djtetux@gmailcom tel.: 865382484
iki malonaus, bejo ko tokie pasyvus palikot?
Jai kas susidomejote ir smulkesnes info, kreipkites i mane: skype: dj_tetux; email: djtetux@gmailcom tel.: 865382484
iki malonaus, bejo ko tokie pasyvus palikot?
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)