niekaip nerandu bedos mašina nenori dirbti ant laisvų ir gęsta plius pradėjo degti lemputė check egine tik ant laisvų ta lemputė užgęsta kas gali būti Liamda zondas buvo naujas įdėtas abejoju ar jame bėda bent jau dėl nedirbimo ant laisvų nes anksčiau žaibukas nedegė bet ant laisvų vistiek nenorėjo dirbti. Gal pasitaikė koks brokuotas zondas ar kas ir kas gali būti dėl to kad nedirba ant laisvų neįsivaizduoju. Tikiuosi kas nors čia pasiūlysit protingų minčių jei ne be diagnostikos jau nebeišsiversiu
As nusipirkau kazkokia dishovke lamda uz 100 lt tai atlaike 1 svaite. Skaiciau, kad geriausi lamda zondai yra BOSCH, bet turbut jie brangus. Pries cia rasydamas jau turejai buti nuskaites ECU klaidas. O ka tau diagnostika pasakys, isskyrurus tas pacias klaidas?
nfsu_2.0 rašė:As nusipirkau kazkokia dishovke lamda uz 100 lt tai atlaike 1 svaite. Skaiciau, kad geriausi lamda zondai yra BOSCH, bet turbut jie brangus. Pries cia rasydamas jau turejai buti nuskaites ECU klaidas. O ka tau diagnostika pasakys, isskyrurus tas pacias klaidas?
Klaidos nuskaitytos nerasta nė vienos zondas ydėtas tas pats Bosch firmos beveik 500lt už jį paklojau
Galvoju gal nuvarius kokią nors nuodugnesnę diagnostiką padarys Arba gal pasitaikė brokuotas zondas nes anksčiau žaibuko nerodė. Pirmai progai pasitaikius bandysiu patikrinti. O gal kur nors kitur dar gali būti bėda?
Turi pasidaryti kompiuterine diagnostika tikrai mato daugiau parametru nei iprastas klaidu nuskaitymas. Dar gali nedirbti ant laisvu apsuku del laisvos eigos reguliatoriaus.
Dochturbo rašė:Klaidos nuskaitytos nerasta nė vienos zondas ydėtas tas pats Bosch firmos beveik 500lt už jį paklojau
Blin negi taip sunku risliai reiksti mintis ?
"Klaidos nuskaitytos - nerasta nė vienos klaidos. Zondas ydėtas Bosch firmos. Beveik 500lt už jį paklojau! "
Siaip kodel zaibukas dega jei jokiu klaidu neismete? Gal nemoki nuskaityti
Bandyk ziureti laisvos eigos voztuva arba nesandarumu oro paemimo sistemoje...
Buvo man panasi beda... nedirbo ant laisvu, check'as tai uzsidegdavo tai uzgesdavo... radau "slanga" prie tos SFI dezes blogai uzmauta ir trauke ora papildomai..., uzdejau normaliai ta slanga ir bedos baiges...
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
dosmaster rašė:Siaip kodel zaibukas dega jei jokiu klaidu neismete? Gal nemoki nuskaityti
Ne kartą esu nuskaitęs tas klaidas. Sujungi atitikamus kontaktus ir pagal lemputės sumirksėjimus išmeta klaidų kodus. Pradžioj išmeta 12 kodą kuris reiškia kad įjungtas diagnostinis rėžimas bet man kitokių kodų ir nebemeta daugiau tą 12 kodą ir temirksi
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
taip sunku. apsiginkluok kantrybe ir prieisi. pirma ishkrapshtyk generatoriu prieimas bus daug geriasnis. antra reik atjungt stekeri, tai galima padaryti ish virshaus(per generatoriu) trecia atjungti nuo kolektoriaus slanga, cia bent jau man sunkiausia buvo, nes nejo prieiti prie chomuto, tai teko atjungineti stabdziu stiprintuvo vakumine slanga, kad ranka galeciau ikishti. cia manau ir sudetingiausia nes homuto verzimas gali buti belekur, o prijejimas tik ish 3 tasku per generatoriu ish apacios ir stabdziu stiprintuvo puses. visa tai buvo daroma vos ne brailio rastu(apshciouopomis)
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
esherys rašė:taip sunku. apsiginkluok kantrybe ir prieisi. pirma ishkrapshtyk generatoriu prieimas bus daug geriasnis. antra reik atjungt stekeri, tai galima padaryti ish virshaus(per generatoriu) trecia atjungti nuo kolektoriaus slanga, cia bent jau man sunkiausia buvo, nes nejo prieiti prie chomuto, tai teko atjungineti stabdziu stiprintuvo vakumine slanga, kad ranka galeciau ikishti. cia manau ir sudetingiausia nes homuto verzimas gali buti belekur, o prijejimas tik ish 3 tasku per generatoriu ish apacios ir stabdziu stiprintuvo puses. visa tai buvo daroma vos ne brailio rastu(apshciouopomis)
Aš tai žinau kaip tas vožtuvas ten pajungtas net buvau jį išėmęs kai dėžę kaičiau bet vat kad protas iš paskos vilkosi tai neatėjo į galvą patikrinti įdėjus į kitą cali O beje ar galima taip tikrinti jei savo vožtuvą prijungsiu prie 8v variklio?
Dochturbo rašė:Patikrinau tą vožtuvą viskas su juo tvarkoj gal ryt bandysiu įjungusdiagnostini rėžimą pavažinėti pažiūrėsiu ar pradės mesti kokias klaidas ar ne
pabandžiau kaip sakiau išmetė 73 klaidą air flow sensor voltage low) tai čia jau turbūt reiškia kad reikės keisti oro srauto matuoklę? o dėl nedirbimo ant laisvų problema dar nerasta
Dochturbo rašė:Patikrinau tą vožtuvą viskas su juo tvarkoj gal ryt bandysiu įjungusdiagnostini rėžimą pavažinėti pažiūrėsiu ar pradės mesti kokias klaidas ar ne
pabandžiau kaip sakiau išmetė 73 klaidą (air flow sensor voltage low) tai čia jau turbūt reiškia kad reikės keisti oro srauto matuoklę? o dėl nedirbimo ant laisvų problema dar nerasta