Gal kas gaminotės atsarginį raktelį?
-
Klaipedskas
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipėda
Gal kas gaminotės atsarginį raktelį?
Gal kas gaminotės atsarginį užvedimo raktelį? kur gaminotės ,ir kokios kainos? pas mane su chipu.
Re: Gal kas gaminotės atsarginį raktelį?
Nežinau ką turi galvoj sakydamas su chipu bet aš dariausi savo 1992m cali ir kainavo kažkas netoli 50lt. O dariausi ten kur raktus daro nes ten bent jau telšiuosi visus raktus daro tarp jų ir mašinosKlaipedskas rašė:Gal kas gaminotės atsarginį užvedimo raktelį? kur gaminotės ,ir kokios kainos? pas mane su chipu.
c20let
Re: Gal kas gaminotės atsarginį raktelį?
,gamina visur kur tik raktus gamina paprastus ir pan,kaina ne visur vienoda,rakta nukopinti ir padaryti mazdag 25 30 lituku,kai kur dar pigiau,kitur brangiau,jeigu rakta gaminti reik pagal spynute tada jau brolyt kainuoja daug daugiau..juk cali raktas nera sudetingas palyginus kitu ir najesniu auto...Klaipedskas rašė:Gal kas gaminotės atsarginį užvedimo raktelį? kur gaminotės ,ir kokios kainos? pas mane su chipu.
-
Klaipedskas
- Entuziastas
Bent jau utenoj tai be cipo kainuoja 40 ar 50 Lt, o su cipu 140 Lt, norejau gamintis, kai kaina pasake, nesigaminau, pas mane irgi su cipu. Sake pametus toki rakta kainuotu apie 800 Lt pakeitimas ten kazkokio kompo.
>>>--------->
Negirk dienos be vakaro, o mergos - be ryto.
>>>--------->
Dievas dave jai, o ji visiems.
Negirk dienos be vakaro, o mergos - be ryto.
>>>--------->
Dievas dave jai, o ji visiems.
-
Klaipedskas
- Entuziastas
-
Klaipedskas
- Entuziastas
-
Klaipedskas