karpio616 kelios kali

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Atsakyti
karpis616
Pradedantysis
Vietovė: Utena-anyksciai

karpio616 kelios kali

Standartinė karpis616 »

Paskutinį kartą redagavo karpis616 03 Gru 2008, 22:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
ernis
Klubo Narys
Vietovė: kaunas

Standartinė ernis »

klausimelis pats dailinai calibras ar tokias pirkai? :)
[img]http://img20.imageshack.us/img20/7002/picture088pe.jpg[/img]
nfsu_2.0
Veteranas
Vietovė: KLP

Standartinė nfsu_2.0 »

http://s394.photobucket.com/albums/pp25 ... GUROS3.jpg
kastetas tai super piktas :angryred: :lol5:

Pas ta juoda cali tai priekinis buferis labai teisingas, aerodinaminiu, estetiniu ir piktumo poziuriu :good1:
C20XE
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/455010487.png[/img][/url]
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

ta juoda dabar Telsiuose vazineja, baisi masina :?
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
anonimas
Naujokas
Vietovė: Alytus

Standartinė anonimas »

popcys rašė:ta juoda dabar Telsiuose vazineja, baisi masina :?
Na ir sviesioji tokia tragiskai atrodanti bent jau siuo metu, Alytuj teko nekarta matyti. Kai pamaceu is arceu tai visaj pakraupau... atrodo kad turejus bent 10 savininku :lol:
Dochturbo
Klubo Narys
Vietovė: Telšiai

Standartinė Dochturbo »

Man irgi pasirodė ar tik ne ta telšiuose važinėja :roll: bet čia ji geriau atrodo nei tikrovėj
c20let
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

ta pati telsiuoses ir vazineja, tik siuo metu ji jau be priekinio buferio, sulauze turbut, o apie nudazymo kokybe tai isvis patyliu, visa masina demem pavaryta, tas tiuningas atrodo slyksciai, o kai isgirdau kaip ja uzvede, tai zmogus vazineja kiauru glusu (tikrai kiauras) ir galvoja kad tai sportinis ar kitaip tariant laisvas ismetimas, bet garsas tai nu toks nenormaliai lievas kad baisiau ir buti negali:D
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

Na juoda kol pas mane buvo graziai atrode,viskas normaliai tvarkinga,db. nezinau jos likimo :D turbut nk gero,taip ja pats dariau,o geltonai tik kosmetini padariau perdaziau,tokia pat geltona spalva iki stogo,kazkas maiso ne viena tokia geltona yra su tokia pat isvaizda,tik nr skiriasi,ignalinoje maciau tokia pat... ;) as ja sutvarkiau gavau baisia visai...isvazevo tikrai grazi ka tik perdazyta buvo..(matyt neilgam,i neaiskias rankas papuole vargsele) :D
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

anonimas rašė:
Na ir sviesioji tokia tragiskai atrodanti bent jau siuo metu, Alytuj teko nekarta matyti. Kai pamaceu is arceu tai visaj pakraupau... atrodo kad turejus bent 10 savininku :lol:
tai gal mates ja buvai pries tai kai ji pateko pas mane,jos ankstesnis savininkas ir alytuje daznai budavo,kazkur prienuose trindavosi...ko noret calibra karo masina.sutvarkai rudis,pagruntuoji perdazai ir vel i trasa..kantrios masinos,tuo man ir patinka jos... :D kai nebepriziurimas auto ilgai grazus nebus niekada...
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

anonimas rašė:

man atrodo as jau buvau koks dvidesimtas jos seimininkas :roll: :D
anonimas
Naujokas
Vietovė: Alytus

Standartinė anonimas »

karpis616 rašė: tai gal mates ja buvai pries tai kai ji pateko pas mane,jos ankstesnis savininkas ir alytuje daznai budavo,kazkur prienuose trindavosi...ko noret calibra karo masina.sutvarkai rudis,pagruntuoji perdazai ir vel i trasa..kantrios masinos,tuo man ir patinka jos... :D kai nebepriziurimas auto ilgai grazus nebus niekada...
Vat butent, ne visi tai supranta ir del prastu seiminiku automobiliai ygauna prasta yvaizdy musu liaudies akyse :evil:
Python
Klubo Narys
Vietovė: Prienai

Standartinė Python »

anonimas rašė:
karpis616 rašė: tai gal mates ja buvai pries tai kai ji pateko pas mane,jos ankstesnis savininkas ir alytuje daznai budavo,kazkur prienuose trindavosi...ko noret calibra karo masina.sutvarkai rudis,pagruntuoji perdazai ir vel i trasa..kantrios masinos,tuo man ir patinka jos... :D kai nebepriziurimas auto ilgai grazus nebus niekada...
Vat butent, ne visi tai supranta ir del prastu seiminiku automobiliai ygauna prasta yvaizdy musu liaudies akyse :evil:
ne tik igauna prasta ivaizdi, bet tuoj ir uzsilanksto.....
KAROOOLIZZZ
Entuziastas
Vietovė: Mrj

Standartinė KAROOOLIZZZ »

ta juoda tai man antitunigas :trance: o swiesios spalwa wisai nieko :)
Merga tai tik Vyro aksesuaras:)
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

kas tai rudai calibrai tarp stopu indeta? :) as tokios plasmases visai noreciau :D
KAROOOLIZZZ
Entuziastas
Vietovė: Mrj

Standartinė KAROOOLIZZZ »

man atrodo ten nudazyta tik :) man ir graziai ziurisi
Merga tai tik Vyro aksesuaras:)
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

Danius rašė:kas tai rudai calibrai tarp stopu indeta? :) as tokios plasmases visai noreciau :D
na o kuri ten ruda cali? :lol: geltonoje nk tik juodi dazai tarp stopu,o juodoje ten vietoje nr samadielnas ismislas(kazka panasaus dariau kur vietoj numeriu kiauryme dengia...skardos storos smotas ir tiek kitaip tariant :D
Atsakyti