del manes problematiska nes pnv bunu tik viena savaitgaly per menesy, bet siaip paliubomu atlekciau;) o siaip maciau dahuja tiuninguotu vazineja..pvz raudona pilnai net gal bisqi ir per daug prie 15vid kai bunu tai daznai matau..
tamosiusrec rašė:del manes problematiska nes pnv bunu tik viena savaitgaly per menesy, bet siaip paliubomu atlekciau;) o siaip maciau dahuja tiuninguotu vazineja..pvz raudona pilnai net gal bisqi ir per daug prie 15vid kai bunu tai daznai matau..
Šiap geltona vazineja tuninta su saiku, bet kiek zinau turi islekti i anglus ji..O pas mani tai ner tuningo tik apklijuotas priek. bamperis ir ka tik perdazyta...
Tai reikia sugalvot. Tik nzn ar man iseis, nes prasidejo man darbas iki rugsejo 1 pamainom. Ir gal prie musu prisidetu dar viena calibra is pnvz raudona penktadieni prie masinu turgaus buvom susitike biski pakalbejom tai nieko pries kad susitikt meete. Tik reikia su juo susikalbet kada jei bus mirc'oj arba pats cia uzsuks
SpottAuto rašė:Tai reikia sugalvot. Tik nzn ar man iseis, nes prasidejo man darbas iki rugsejo 1 pamainom. Ir gal prie musu prisidetu dar viena calibra is pnvz raudona penktadieni prie masinu turgaus buvom susitike biski pakalbejom tai nieko pries kad susitikt meete. Tik reikia su juo susikalbet kada jei bus mirc'oj arba pats cia uzsuks
Ką galvojat apie penktadienį 18-19 val. Siūlykit savo variantus
Maciau prie masinu turgaus sendien ta geltona bande draguot, bet nelabai sekes. Tai kuria diena planuojam meeta? Ir kokia pas tave cale 8v ar 16v ir kokios spalvos?
SpottAuto rašė:Maciau prie masinu turgaus sendien ta geltona bande draguot, bet nelabai sekes. Tai kuria diena planuojam meeta? Ir kokia pas tave cale 8v ar 16v ir kokios spalvos?
Tai as irgi buvau drage ir tave maciau tu pravarei pro mus t.y. mano cale (raudona su juodu stogu, apklijuotu priekiniu bamperiu ir be galinio bamperio )stovejo uz geltonos cales. Siaip tai ji normaliai traukia...Pas mane 16V tik biski sankaba buksuoja ir kazkas su kuro sistema pisasi
Jo maciau abi prie gatves stovejo nuvaziavau benzino uzsipilt iki lukoilo ir kai jau vaziavau atgal prasilenkem netoli jo. Norejau su ta geltona pabandyt padraguot bet nebespejau
SpottAuto rašė:Jo maciau abi prie gatves stovejo nuvaziavau benzino uzsipilt iki lukoilo ir kai jau vaziavau atgal prasilenkem netoli jo. Norejau su ta geltona pabandyt padraguot bet nebespejau
Jo reikia tau su juo padraguoti jei pas tave 16V. Jis su manim bijojo nes pas mani biski motoras spaustas (uztat dabar viskas pisasi su kuru )Bet as nuo per korpusa gavau nes ir sankaba buksuoja ir pirma karta gyvenime dragavau...
Tai ragas man pas mane 8v tik kai pirkau galvojau sociai ir kol tik vazinajau, pradejau po biski padraguot ir vsio neber traukimo reikia dohco seip su calibra dohcine pora kart dragavau tai isvietos issinesa gerai ji per pora masinu kazkur (savo ir dar viena) o tada jau nebetolsta taip baisiai nors penktadieni kiek dragavau su kuo tai tik nuo tos calibros ir gavau
Kad ir pvz koki treciadieni susirinkti kur nors galim. O kur susirinkt tai manau nera jokio skirtumo Kad ir pvz prie kurlturos namu, uz miesto piniavoj prie berzelio ir pan. Seip siulyk kada tau gerai ir kur, o as jau prisiderinsiu