Python - Cali

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Python
Klubo Narys
Vietovė: Prienai

Python - Cali

Standartinė Python »

Štai mano grazuolė :roll:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Trumpa istorija:

Gimimas: 1993-01
Pirmoji registracija Lietuvoje: 2008-06-05
Variklis: C20NE
Lietnykai: Borbet Style T 16' 215/40
Aparatūra: Peying magelis (nekažn kas nedirba net prie 0C, bet užtat skaito DVD, SD, USB yra, Bass valdymas nu ir panasiai), Stiprintuvas Boschmann 900W, ŽD - 400W RMS ir visa kita calibros stock'as grojantis gana neblogai.

Daužta, rūdžių neperdaugiausiai...

Taigi, kai ši Calibra buvo atvežta prie Regitros buvo karšta Birželio diena, priregistravus ją, vaziavau į technikine apžiūrą (perdegė lemputė, Regitroj, tai dar ta lėkiau i degalinę pirkt) atvažiavau, sulaukiau savo eilės, tas kuris tikrino, prisikabino prie lietnykų išnešimo ir galinių stabdžių.
Grižau namo, bevažiuojant kažkas subildėjo, nekreipiau dėmesio, visgi žvyrkeliu važiavau, grįžes neberadau duslintuvo su visu galiniu bakeliu, pastebėjau tik po kelių valandų, nuvaziavęs ieškoti - neradau. Po savaitės radau pas kaimyną kieme, žmogelis rado ir atidavė. pamečiau ta dieną kai grįžinėjau iš regitros, kažkaip technikinėj to nepamatė, kad jis tik ant kokios vienos gumos tesilaikė ir buvo nupuvęs, nepamatė dar ir to, kad granatos guma suplyšus ir granata gatava....

Kitos kilusios bedos, dingdavo trauka... pasirode tepalai antifryze... pats pabijojau taisyt - variau i servisa, kai sutvarkė paėmė 1300Lt (tikslių kainų kas už ką nežinau) nukėlė galva, pašlifavo, sutvėrė, padarė suvedimą, pakeitė vieną stabilizatorių, taip pat šarnyrus.. Kaip ir kodėl po mėnesio vėl prasimušė tepalai, kolkas priežastis dar neaiški, nes dabar pats tvarkiau motora, dėjau kitą galvą pašlifavęs ir patikrinęs, kainavo 500Lt, neskaitant savo įdėto darbo ir išgerto alaus po darbo... Klausimas kyla, kas tada buvo kaltas, kai pramušdavo tepalus, knieti nuvešt seną galva dėl šventos ramybės. Dabar motoras sukasi normaliai.

Kartais neveikia ABS, gedimas aiškus, tik neaišku, kada bus sutvarkytas, tikiuosi šią žiemą... gedimas toks, kad nulužes vienas daviklio varžtas....

Kitos bėdos:
1. Nekokybiškai padarytos kapoto skyles - pavažinėjus kuri laiką atsirado įplyšimai, esmė tame, kad tų angų skardos nevirintos, o veikiausiai bus prišpakliuotos prie kapoto...Baisu
2.Stakanas suvirintas su svarke uždėjus dideli vynkelio lopą....
3.Šokinėjantis spidometras, atsilupus juoda plėvelė, trukdo rodyklei vaikščioti nekliūnant...
4. Trūkę buferiai keliose vietose (mano kaltė)

Planuojama sutvarkyti esami trūkumai, taipogi lietnyku sutvarkymas, perdažymas, priekinių farų keitimas, automobilio kosmetinis remontas. (Visa tai bus daroma, jei prasimanysiu lėšų)

Na va maždaug pristačiau savo Cali.
Tikiuosi nepabodo skaityt ;)

P.S. Didelis ačių Dejavoo už tai kad man padėjo tvert motora ir šiaip krapštytis prie Cali ;)
P.P.S Taip pat ačiū Edgarui, jis irgi prisidėjo taisant cali, o ypač geriant alų :D
Paskutinį kartą redagavo Python 16 Kov 2009, 23:11. Iš viso redaguota 4 kartus.
Colibriukas
Entuziastas
Vietovė: Vilkaviskis

Standartinė Colibriukas »

Patvarkyk linkus :) siaip lb grazi :) Man :P
-!|[C{F}C]|!-
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/284022120.png[/img][/url]
Push the pedal to the metal
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

mielas aprasymas ir normalus colibris :D kiek kainavo tau sitas pirkinys? kas yra is privalumu? :)
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

4000Lt.... per daug man ji kainavo, nežinojau, kad tokia buklė, aplamai tuo metu apie calibru paslaptis mažai težinojau, todėl, nežinojau, kur kabliukų ieškot.... privalumai - jokių, na bent tiek kad elektriniai langai... nera net dalinio borto kompo.... na bet jis irgi sarase yra įtrauktas ;) ai na ka dar pamiršau paminėt, kad parkeliavo su šitais lietnykais ir raudonom spyruoklėm :)
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

nusipirk borbet capsus ;) vnt 18lt ;)
"Eine Legende Lebt Immer..."
gywulas
Entuziastas
Vietovė: Rietavas

Standartinė gywulas »

Grazu ;)
VW Polo 1.3 40kW 95' [ex]
VW Vento GT 2.0 85kW 92' [ex]
Peugeot 306 Cabrio 1.6 74kW 95' [ex]
Opel Omega Caravan X20XEV 100kW 95' [ex]
Renault Megane Coupe 1.6 66kW [ex]
Opel Calibra C20XE 110kW 93' [ex]
Ford Probe 2.5 125kW 93' [ex]
Opel Calibra C20NE 85kW 95'.....
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Aprašymas tai 10 balų iš 10. Patiko, nuoširdžiai taip, ir kiti galėtų pasimokyti. Caliba kaip calibra, o savininkui už tai kad nenuleidža rankų, pagarba. Kita vertus ar daug gali pykti ant mašinos kurią įsigijai už nešiojamo kompiuterio ar gersnio mobilaus tlf kainą :D O Calibros siluetas man vis dar ledas atrodo :roll:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

tai ir tu jamk dar viena auto ;)
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

zinau apie tos borbet caps'us tik dabar kiekviena lita taupau, siaip tai juo planuoju pirkt tada kai lietnykai bus sutvarkyti, nes dabar nera prasmes, Calibra bus pastatyta i garaza ir per ziema bandoma tvarkyt problemeles :) ant masnos as visai nepykstu, bet tas kuris ja tokia padare (gerai, kad nematet kokia ji buvo kai pasiemiau) tai tik pliausku, damuse ir prastume... as taip negaliu, masina stengiuosi tvarkyt kaip iseina geriau, dailinu ir t.t, bet prisimenu ir dar viena dalyka... kad ji tikrai neverks prie mano kapo, taigi masina liks masina :)
Nave
Veteranas
Vietovė: Sostine

Standartinė Nave »

Grazus stock'as.
Kablio dangteli ir priekini bamperi, drop'a ir atsigaus masinyte ;) Tik variklis neteisingas :)
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

dangtelis yra... tik neuzdetas, nera nei vieno laikiklio... plastmasine plokstele galima sakyt, buvo priklijuotas kai pirkau :oops: kas tas drop'as? kuri vieta?
waidas
Veteranas
Vietovė: kapsukas-IRL

Standartinė waidas »

grazus stock'as ;) ir spalwa ziairiai gera ;)
[url=http://s757.photobucket.com/albums/xx212/waidasb/?action=view&current=DSCF1089.jpg][img]http://i757.photobucket.com/albums/xx212/waidasb/th_DSCF1089.jpg[/img][/url]
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

drop'as = suzeminimas, bet jau minejai, kad suzeminta ;)
komentatorius neatydziai skaite ;)
waidas
Veteranas
Vietovė: kapsukas-IRL

Standartinė waidas »

kas tas drop'as? kuri vieta?
suzeminimas taip wadinamas,bet man atrodo,kad cia wiskas norm :?
[url=http://s757.photobucket.com/albums/xx212/waidasb/?action=view&current=DSCF1089.jpg][img]http://i757.photobucket.com/albums/xx212/waidasb/th_DSCF1089.jpg[/img][/url]
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

aisku, na o variklio kolkas pakanka ;) yra dar viena beda, del sitos labiausiai suku galva, nezinau kodel, leidzia vandeni kai plaunu masina keleivio puses dureliu stiklas, koki sprendimo buda pasiulytumet? keist guma? ar ka daryt? :?
m1xas
Pradedantysis
Vietovė: Vilnius

Standartinė m1xas »

man taip pat grazi calibra. spalva man patinka, ir kaip nuojauta kuzda man, dabartinis calibros savininkas priziures ja :D sekmes darbuose :)
svarbiausia jausti kada pasibaigia extreeme'as ir prasideda 3,14zdec ...
Nave
Veteranas
Vietovė: Sostine

Standartinė Nave »

Tornado rašė:drop'as = suzeminimas, bet jau minejai, kad suzeminta ;)
Ups. Nedazlibinau :oops: Nu bet man ji vistiek kazkaip per auksta :?
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

Nave rašė:
Tornado rašė:drop'as = suzeminimas, bet jau minejai, kad suzeminta ;)
Ups. Nedazlibinau :oops: Nu bet man ji vistiek kazkaip per auksta :?
zinau kodel :D pasizek po masina duobe, gal kazkiek ten optine apgaule gaunas del kazkokiu priezasciu, bet po masina duobe, o ratai jau ant kalniuku stovi, dirstelk ;)
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

jei tau pas ji auksta tai tu i mano paspoksok :D
isvis dropo nera :D gale 10cm tarp padangos ir galines arkos.
priekyje apie 6cm ;)
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

bet ten vistiek cali, tai nekeicia jos pavadinimo, kad ir nezeminta :) ;)
Dejavoo
Klubo Narys

Standartinė Dejavoo »

:) grazu, tikrai grazu... man dar patikdavo kai anksciau duslas svilpdavo tarsi su turbina butu :D siaip puikus masiniukas ir daug gerai praleisto laiko prie jo ir su juo :)
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

paskaites Dejavoo posta prisiminiau dar viena dalyka, kai buvau pametes dusla tai ten truko gero gabalo vamzdzio, tai nuvariau pas kaimyna, kuris turejo kempa ir tinkanti (tokio diametro) tik cinkuota vamzdi, sake, kad prastai virinasi, bet pabande suvirint, kuri laika viskas buvo gerai, darem taip, kad vamzdis ant vamzdzio uzsinertu (apie 4cm) tuo atveju jei siule neatlaikytu, del to kad prastai susivirini. Taigi duslas kreivai stovi todel kad ta siule neatlaike ir bakelis laikosi tik ant gumu ir tu sunertu vamzdziu, kadangi ziema bus nevazinejama, si gedima taip pat pasalinsiu :) o svilpimo nesigirdi per muzika :D na ir barskancias kai kurias plastmases :lol:
Rocco_
Veteranas
Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas

Standartinė Rocco_ »

grazi cali,aprasymas liuks,galiu lazintis kad foto darytos prienu sile :lol: :lol:
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
tiogra1
Pradedantysis
Vietovė: Jonava

Standartinė tiogra1 »

buferis nesueina graziai,pas mane tas pats,o siaip simpatiska ir tvarkinga auto.Svarbu noras :)

Standartinė Python »

Rocco_ rašė:grazi cali,aprasymas liuks,galiu lazintis kad foto darytos prienu sile :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: pagal ka sprendi, kad Prienu sile? :D
Uždaryta