Meetai Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Eik tu na....Cingi...rimtas!!!!!!Eme ir nukrito.O cia kokia konspiracija?Ar taip nelaimingas insidentas?nu vot sudas....bet is kitos puses gerai-Maksas darbelio tures.Nenusimink :)
Man pavyzdziui glusas nutruka ar kazkas panasaus,zodziu,baubia kaip turbova :)
JACKASS'as
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

ta plyta nuiro nuo kamino vot, cia daugiausia kalta audra as jauciu, eisiu pirmadieni i draudima gal ka iseis nuraut. kaminus kiek issiaiskinau turi tvarkyt namu valdyba, tai kaltininkas kaip ir yra, nu pirmadieni bus viskas aisku.
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

Cingi troba visu pirma paramstyk, o to vienu graziu dienu visa siena uzgrius :lol: Y baznycia reik eit kai taip nesiseka cia zenklas is auksciau :!: viena diena ant bolido kita ant galvos :idea:
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

TO CALVIN: Jeigu tau vis dar reikia tos detales ant vairo, kuria paspaudus pasigirsta mikt mikt tai ji tavo :)

P.S. As rimtai
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
Tuning'as
Pradedantysis

Standartinė Tuning'as »

o tai jus kiekviena sekmadieni fotkinates?
Street Race Is What I Living For...

www.start.dar.lt
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

Tuning'as rašė:o tai jus kiekviena sekmadieni fotkinates?

kaip sakant XXIA. kaip nuotaikos yra taip ir darom :)
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

vsio pirtis vezaiciause, sake 20snukiu sutelpa, yra sestadieni, tik vat kelintai valandai ar kokiai 7h, ar veliau, jei 7 tai kainuos 190, jei kokia 9h 150, tai va jei kas parskaitys tai jau sakykit.

p.s. tik dabar susitariau.
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Nu tai gi bus baliukas,Vezaiciu pirteleje.Minesim Cingio ir Kalibros gimimo dienas (nors ir ziauriai paveluotai) zodziu renkames prie "Hiper maximos" sestadieni 18 val.Oi bus linksma :)
JACKASS'as
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

As tai cingi to ispanisko geralo tikrai nepraleisiu atsigerti ir ypac po tokios geros darbo savaites :wink: Vat sakei cingi nori suzinoti ka dirbu, tai vat rytoj klausykis per zinias irr spauda paskaitinek ka in da kawnas padirbau :wink: Uh dejom vaizdeliu tai ne tas zodis :lol: Biski buvau atsijunges nuo visko, tai nuo sianakt vel isipaisau i vezes :wink: Ziurau cia visai nenuobuodziaujat :lol: Kaip Dani einasi su montavimu filmuko???
kalibra
Naujokas
Vietovė: klaipeda

:)

Standartinė kalibra »

Taigi.....as ryt vezu broli i autokrosa,dabar naudojas manim,gali gert:) kol as vairuoju :) ir jis sako,kad grisim tik 19h tai nespeju 18 prie maxsimos,o mano draugas isvaro ryt kazkur pas gimines,tai net neisivaizduoju,ar ryt galesiu sudalyvaut,gal kaip nors....labai pasistengsiu :( gal bus netycia ir tokiu veluonajciu?
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Epilogas del sestadienio tusofkes,
Kadangi taip jau atsitiko,kad smigau pats pirmas ir negana to,apvemiau viska 2 metru spinduliu aplink save.Tai noreciau padekoti tiems zmonems,kurie pasirupino manim kai as buvau "out of space" (tie zmones zino).
Dar noriu atsiprasyt jei ka netaip padariau,nes kaip ir daug ko neatsimenu.Siaip tusas gavosi visai vykes,neskaitant to,kad labai zaibiskai prisigeriau.Aciu visiems uz kompanija.Beje,teks Rolkai dar sumest ant saslyku,nors ju as net nemaciau,bet bachurui babkes teks sumest,tad priminkit jei ka :)
JACKASS'as
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Nu jo,nuotrauka tai topine.puse valandos zvengiau...Ramai-maladec.dbar is sios fotkes galim butu gera "mastercard" reklama padaryt.....tfu.....pjokas blet.
Egi,o kas per nuostoliai,cia tipo del Cingio galinio bamperio?Huinia,tai buvo tik laiko klausimas,jam tas bamperis nuo pat pradziu nepatiko.Ane cingi?Nesisielok....bus tu bamperiu,svarbu pats gyvas likai :lol: :lol: :lol:
JACKASS'as
Ramunas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Palanga

joooooooo.....

Standartinė Ramunas »

nu rimtai kas ten atsitiko .......... sto za paslaptis ......... Dani jai nori istrinsiu ta foto ....... :twisted: nors ... ideja parduot gera ... tik sita benetonui ar mineraliniams, kas ten ta tekila importuoja ...... :twisted:
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Noreciau penktadieni vakare nuvaziuoti ir apsiziureti kurioje vietoje vyks apdovanojimai ir pans. Ta prasme mes turime numatyti kur ir kaip ishsidelioti aparatura. Taip pat Dani noreciau jau vakare pasiimti tavo centra, o is calvino blykste. 6enio ryte viska susikrove nuleksime i stovykla ir viska pasidesime. Viska sujungti daug laiko neuzims.
greitis
Naujokas
Vietovė: Ðiauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė greitis »

Sveiki Klaipedieciai,
Kadangi dalyvausiu KGM, galvoju nusauti du zuikius vienu metu.

Parasykit man cia ar i emeila studentas@splius.lt kur galima nusipirkti klaipedoje slaptu varztu lietiems ratams.

Aciu klubieciai is anksto!
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Reikalas toks: Del prastu oro salygu gali buti taip kad as nebusiu laisvas sestadieni, teks dirbti o gal ir neteks. Jei nedirbsiu tai reikia kad atsirastu savanoris ir surinktu aparatura. T.y. paimtu is danio ir manes muzikinius centrus, o 6enio ryta prigriebtu mano draugeli Bila ir su juom stovykloje sujunginetumete aparatura.Taip pat bilas leis jums patinkancia ir nepatinkancia muzika :) Jeigu tokiu atsiras(turi atsirasti) tai skambinat man 861535865. Dar visas smulkmenas aptarsime tada.

P.S. pas ka yra prailgintuvas, kuri pirkom per autofashiona?
kalibra
Naujokas
Vietovė: klaipeda

Standartinė kalibra »

Gaila....bet neteks sudalyvaut meete,va jau rengiuos i vln isvarau,o po to i maskva visai savaitei.... :( Gerai paselkit,ir parodykit ka sugeba klaipedieciai :)
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Nu...Klaipeda team....kaip nuotaikos po GM.

Tiesa pasakius,kaikuries Klaipeda team nariams turiu nemazai priekaistu,bet patesinu tik tuom,kad alkocholio kiekis,nuovargis ir sukauptos emocijos dave savo.Kaikas jas susprogdino,kaikas susitvarde.Zodziu gerai pagalvokite,kas ka padare gerai,o kas negerai.....nezadu cia nieko moralizuoti,tiesiog noriu,kad daugiau tai nepasikartotu.Aciu uz supratinguma....Jus visi nuostabus :)
Geras gavosi meet'as,as labai patenkintas,kad sugebejom visi drauge padaryti tikrai gera rengini.Kaikas prisidejo maziau,kaikas daugiau,bet ne vienas neliko nuosali....aciu visiems dar karta.Mes kartu esame didele jega :)
JACKASS'as
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Calvin rašė:Gausiu shvyturio dezute uz strobo nuoma?? Niu labai malonu :twisted: :twisted: :twisted:
Netesingai supratai Calvinai :) Svyturio dezute man o tau sugrazintas megztinis + brendis kad daviau balsa uz tavo ismetimo sistema :) :twisted:
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

Kiek pamenu aktyvus fotkintojas buvo Rolka Yellow reiktu pasidomet kur jis dingo su vaizdine medziaga, be to ko pats sublefavai ir nepasirodei ?
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

As prifilmavau kaip judejome kolonoje. Uzfiksavau kaip policija waike juoda golfa mums is kelio :lol:
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Aha...man idomu,a kas filmavo kolonos judejima dar.O tas nuotraukas su laiku susirinksim.
Daba del kasio ziurejimo,o dabar del kasio ziurejimo:o tai naujajame "smugyje" yra padorus telikas?Nes senojo "smugio" Kauno gatvej,kiek zinau,nebera.Calvinai,a gal gali pasidomet tuo klausimu.Nes jei ne smugyje,tai galetumem ziuret "metelicoj',bent jau olimpines ziurejom ten,dar su beermakeriu,praeitais metais.Visai ten padoru buvo.
JACKASS'as
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

Naujajame smugyje telikas yra senojo smugio nebera, taciau naujajame neiseis prie vieno stalo susesti daugiau nei 6 asmenims bet ar tai problema ? Metelica reikia pasidomet ar transliuos visa ta reikala ir kaip ten su jos darbo valandomis ?
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Manau galeciau prikepti CD su calibra-club summer season 2005 medziaga. Ten bus ir foto ir prifilmuotos medziagos. Aisq ji nera sumontuota. Bet anyway kas norite tokio cd prasineskite o as prikepsiu iki 7enio meeto.
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

rivar rašė:Kiek pamenu aktyvus fotkintojas buvo Rolka Yellow reiktu pasidomet kur jis dingo su vaizdine medziaga, be to ko pats sublefavai ir nepasirodei ?
Sublefavau, nes teko dalyvauti darbo saskrydyje ir jau ishsisukt niekaip negalejau :wink: Tai vat ten pavarem gerai litrabola, bei kasio antra vieta paemem, o asmeniniuos pasiekimuose pavariau baudikes ir trecia vieta nuskyniau :wink:
Atsakyti