Man pavyzdziui glusas nutruka ar kazkas panasaus,zodziu,baubia kaip turbova
Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
energizer
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva
As tai cingi to ispanisko geralo tikrai nepraleisiu atsigerti ir ypac po tokios geros darbo savaites
Vat sakei cingi nori suzinoti ka dirbu, tai vat rytoj klausykis per zinias irr spauda paskaitinek ka in da kawnas padirbau
Uh dejom vaizdeliu tai ne tas zodis
Biski buvau atsijunges nuo visko, tai nuo sianakt vel isipaisau i vezes
Ziurau cia visai nenuobuodziaujat
Kaip Dani einasi su montavimu filmuko???
:)
Taigi.....as ryt vezu broli i autokrosa,dabar naudojas manim,gali gert:) kol as vairuoju
ir jis sako,kad grisim tik 19h tai nespeju 18 prie maxsimos,o mano draugas isvaro ryt kazkur pas gimines,tai net neisivaizduoju,ar ryt galesiu sudalyvaut,gal kaip nors....labai pasistengsiu
gal bus netycia ir tokiu veluonajciu?
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Epilogas del sestadienio tusofkes,
Kadangi taip jau atsitiko,kad smigau pats pirmas ir negana to,apvemiau viska 2 metru spinduliu aplink save.Tai noreciau padekoti tiems zmonems,kurie pasirupino manim kai as buvau "out of space" (tie zmones zino).
Dar noriu atsiprasyt jei ka netaip padariau,nes kaip ir daug ko neatsimenu.Siaip tusas gavosi visai vykes,neskaitant to,kad labai zaibiskai prisigeriau.Aciu visiems uz kompanija.Beje,teks Rolkai dar sumest ant saslyku,nors ju as net nemaciau,bet bachurui babkes teks sumest,tad priminkit jei ka
Kadangi taip jau atsitiko,kad smigau pats pirmas ir negana to,apvemiau viska 2 metru spinduliu aplink save.Tai noreciau padekoti tiems zmonems,kurie pasirupino manim kai as buvau "out of space" (tie zmones zino).
Dar noriu atsiprasyt jei ka netaip padariau,nes kaip ir daug ko neatsimenu.Siaip tusas gavosi visai vykes,neskaitant to,kad labai zaibiskai prisigeriau.Aciu visiems uz kompanija.Beje,teks Rolkai dar sumest ant saslyku,nors ju as net nemaciau,bet bachurui babkes teks sumest,tad priminkit jei ka
JACKASS'as
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Nu jo,nuotrauka tai topine.puse valandos zvengiau...Ramai-maladec.dbar is sios fotkes galim butu gera "mastercard" reklama padaryt.....tfu.....pjokas blet.
Egi,o kas per nuostoliai,cia tipo del Cingio galinio bamperio?Huinia,tai buvo tik laiko klausimas,jam tas bamperis nuo pat pradziu nepatiko.Ane cingi?Nesisielok....bus tu bamperiu,svarbu pats gyvas likai

Egi,o kas per nuostoliai,cia tipo del Cingio galinio bamperio?Huinia,tai buvo tik laiko klausimas,jam tas bamperis nuo pat pradziu nepatiko.Ane cingi?Nesisielok....bus tu bamperiu,svarbu pats gyvas likai
JACKASS'as
joooooooo.....
nu rimtai kas ten atsitiko .......... sto za paslaptis ......... Dani jai nori istrinsiu ta foto .......
nors ... ideja parduot gera ... tik sita benetonui ar mineraliniams, kas ten ta tekila importuoja ...... 
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
Noreciau penktadieni vakare nuvaziuoti ir apsiziureti kurioje vietoje vyks apdovanojimai ir pans. Ta prasme mes turime numatyti kur ir kaip ishsidelioti aparatura. Taip pat Dani noreciau jau vakare pasiimti tavo centra, o is calvino blykste. 6enio ryte viska susikrove nuleksime i stovykla ir viska pasidesime. Viska sujungti daug laiko neuzims.
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
-
greitis
- Naujokas
- Vietovė: Ðiauliai
Sveiki Klaipedieciai,
Kadangi dalyvausiu KGM, galvoju nusauti du zuikius vienu metu.
Parasykit man cia ar i emeila studentas@splius.lt kur galima nusipirkti klaipedoje slaptu varztu lietiems ratams.
Aciu klubieciai is anksto!
Kadangi dalyvausiu KGM, galvoju nusauti du zuikius vienu metu.
Parasykit man cia ar i emeila studentas@splius.lt kur galima nusipirkti klaipedoje slaptu varztu lietiems ratams.
Aciu klubieciai is anksto!
Reikalas toks: Del prastu oro salygu gali buti taip kad as nebusiu laisvas sestadieni, teks dirbti o gal ir neteks. Jei nedirbsiu tai reikia kad atsirastu savanoris ir surinktu aparatura. T.y. paimtu is danio ir manes muzikinius centrus, o 6enio ryta prigriebtu mano draugeli Bila ir su juom stovykloje sujunginetumete aparatura.Taip pat bilas leis jums patinkancia ir nepatinkancia muzika
Jeigu tokiu atsiras(turi atsirasti) tai skambinat man 861535865. Dar visas smulkmenas aptarsime tada.
P.S. pas ka yra prailgintuvas, kuri pirkom per autofashiona?
P.S. pas ka yra prailgintuvas, kuri pirkom per autofashiona?
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Nu...Klaipeda team....kaip nuotaikos po GM.
Tiesa pasakius,kaikuries Klaipeda team nariams turiu nemazai priekaistu,bet patesinu tik tuom,kad alkocholio kiekis,nuovargis ir sukauptos emocijos dave savo.Kaikas jas susprogdino,kaikas susitvarde.Zodziu gerai pagalvokite,kas ka padare gerai,o kas negerai.....nezadu cia nieko moralizuoti,tiesiog noriu,kad daugiau tai nepasikartotu.Aciu uz supratinguma....Jus visi nuostabus
Geras gavosi meet'as,as labai patenkintas,kad sugebejom visi drauge padaryti tikrai gera rengini.Kaikas prisidejo maziau,kaikas daugiau,bet ne vienas neliko nuosali....aciu visiems dar karta.Mes kartu esame didele jega
Tiesa pasakius,kaikuries Klaipeda team nariams turiu nemazai priekaistu,bet patesinu tik tuom,kad alkocholio kiekis,nuovargis ir sukauptos emocijos dave savo.Kaikas jas susprogdino,kaikas susitvarde.Zodziu gerai pagalvokite,kas ka padare gerai,o kas negerai.....nezadu cia nieko moralizuoti,tiesiog noriu,kad daugiau tai nepasikartotu.Aciu uz supratinguma....Jus visi nuostabus
Geras gavosi meet'as,as labai patenkintas,kad sugebejom visi drauge padaryti tikrai gera rengini.Kaikas prisidejo maziau,kaikas daugiau,bet ne vienas neliko nuosali....aciu visiems dar karta.Mes kartu esame didele jega
JACKASS'as
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Aha...man idomu,a kas filmavo kolonos judejima dar.O tas nuotraukas su laiku susirinksim.
Daba del kasio ziurejimo,o dabar del kasio ziurejimo:o tai naujajame "smugyje" yra padorus telikas?Nes senojo "smugio" Kauno gatvej,kiek zinau,nebera.Calvinai,a gal gali pasidomet tuo klausimu.Nes jei ne smugyje,tai galetumem ziuret "metelicoj',bent jau olimpines ziurejom ten,dar su beermakeriu,praeitais metais.Visai ten padoru buvo.
Daba del kasio ziurejimo,o dabar del kasio ziurejimo:o tai naujajame "smugyje" yra padorus telikas?Nes senojo "smugio" Kauno gatvej,kiek zinau,nebera.Calvinai,a gal gali pasidomet tuo klausimu.Nes jei ne smugyje,tai galetumem ziuret "metelicoj',bent jau olimpines ziurejom ten,dar su beermakeriu,praeitais metais.Visai ten padoru buvo.
JACKASS'as
-
energizer
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva
Sublefavau, nes teko dalyvauti darbo saskrydyje ir jau ishsisukt niekaip negalejaurivar rašė:Kiek pamenu aktyvus fotkintojas buvo Rolka Yellow reiktu pasidomet kur jis dingo su vaizdine medziaga, be to ko pats sublefavai ir nepasirodei ?