Markiz calyte :)

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Markiz
Naujokas
Vietovė: LT/Siauliai IRL/Cavan

Standartinė Markiz »

as nesuprantu kur jus matot tuos sakojimus ar kazka panasaus?as visai ramus ir nesoku auksciau bambos,bet sikt ant galwos irgi neleisiu..as zinau savo riba ir jos neperzengiu,zinau kad esu tik naujokas ir neturiu cia zodzio..gerbiu jusu nuomones gerbkit ir jus mano..nereiskia kad veteranas ir gali sau viska leisti..cia jus visus naujokus taip spardot ar kaip cia yra? :lol:
Paprastas pacaniukas,megstantis gerai ir turiningai leisti laika..:)
mad_kaker
Klubo Narys
Vietovė: Skuodas

Standartinė mad_kaker »

vel uz galelio, niekas nieko nespardo. gerai nenukrypkim nuo rimtos temos, aukcionas tesiasi. duodu tau 1000e
Anders
Entuziastas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Anders »

ko jus prie biedno zmogaus prisiknisot :) juk newisi mes wienodi ir tokie kieti kaip daugelis is cia esanciu :twisted: respect tokiems :) ej kakeri,jis tau ir uz 10000k litu manau neatiduos :D :D mano siulymas 5k lt(ne man cia jej ka)
ieskai mergynos??ieskokis pinigu..mergyna pati tawe suras.. :D
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Didelis OT, bet...

Markiz, nekelk vejo. Pasiskaitinesi foruma bent puse meteliu, suprasi, koks elgesys (ir kalba) yra kitiems forumo dalyviams priimtina, koks - ne. Kai apsistrinsi bent kiek, tada savo pasiulymus, pastabas, nusiskundimus parashysi i tam skirta skilti (kuria irgi atrasi su laiku..). Jeigu pasiulymai, pastabos, nusiskundimai bus racionalus, pagristi, i juos bus atsizvelgta pagal galimybes. Jeigu ne - nebus. Bet dabartinis elgesys is tikro primena zmogu, kuris trenkes durim iejo i kabaka, pradejo garsiai persti, gaves pastabu nuo staliuku dar karta garsiai paperde, ir paskui pradejo barmenui garsiai (kad visi girdetu) skustis, kokie visi nedraugiski ir pastabas dalina.

Toliau... is karto ispeju, kad jeigu skusies ir bedavosi "kaip tau blogai", "kokie visi nedraugiski" ir t.t. - gali nespet net apsidairyti, kaip kazkam neidomios tokios snekos bus uzdarytos, bent jau kuriam laikui tai tikrai - kaip jau mineta, tam yra atitinkama vieta, o rasymas "belenkur" bus traktuojamas kaip nepagarba kitiems forumo dalyviams (kazkas atejo fotkiu paziureti, o ne pasiskaityti mano moralu ar tavo nepasitenkinimo).

Taigi, cia tau niekas negrasina, bet gerbk kitus zmones ir ju nuomones. Jeigu duoda pastaba del "EDIT" funkcijos (kuri yra labai teisinga), tai priimk ta pastaba ir pasitaisyk, o ne dar labiau pizdavokis vel kartodamas ta pacia klaida ir dar pasisaipydamas is to.

Del pacio automobilio vertinimo - kazkam kazkas patinka, kazkam nepatinka, nieko cia nepadarysi. Jeigu zmones kritikuoja konstruktyviai, nera ko pykt. Pvz, man irgi nebuvo labai dziugu, kai visi mano moldingus pizdavojo :) Bet ka padarysi - buvo teisus, teko priimti ta kritika ir pasitaisyti.

Del neapsisprendimo tamstos - niekada tarp rimtu zmoniu neturesi pagarbos, jeigu viena diena kalbesi apie vienus ketinimus, kita diena apie kitus, metysies nuo vienos nuomones prie kitos. Cia ne tik siame forume, o apskritai gyvenime.

Cia toks dedes calibros moralas. Nori priimk ji, nori - ne. Tavo reikalas.

2 mintusas : nieko asmenisko, bet matau, kad tamsta po anos pamokos dabar ir bendrauji kulturingai, ir didziuju raidziu nenaudoji. Ir, kaip pats matai, niekas prie taves nesikabineja, niekas nebanina ir jokiu pastabu nedalina. Taip sakant - visur yra savo laikas, vieta ir taisykles. Jeigu tu ju laikais - tu "zaidime". Jei ne - iskrenti. Taip jau yra.
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
saltis
Naujokas
Vietovė: Siauliai

Standartinė saltis »

Cali tai zjb... bet tik tiek kad nzn kiek nori uz ja. Beje kam tu ja parduodi jei katik pasiemei? :D
- Paskolink 100 litu.
- Neturiu, tik 50 yra...
- Gerai duok penkiasdesimt, 50 busi skolingas
Markiz
Naujokas
Vietovė: LT/Siauliai IRL/Cavan

Standartinė Markiz »

O cia tai moralas ;) gerbiu ;) nesu vienintelis cia kaltas,bet apsiemu visa kalte..aciu uz pamoksla.. ;) p.s. jaunas esu-pasitaisysiu :lol:
Viskas risam pirkimus-pardavimus jei kas susidomejo y privata parasykit..o cia neberasysiu as nieko,nes matau nieko is to gero.. :shock: :) good luck ;)
Paprastas pacaniukas,megstantis gerai ir turiningai leisti laika..:)
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

ne i privata slebk,o perkelk i parduodu skilti aukcijona,juk jis turi buti skelbiamas viesai,kad visi zinotu skelbiama suma ir pasiuliti daugiau.

Redaguota, po Calibros pastabu!
Paskutinį kartą redagavo popcys 06 Rgp 2008, 09:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Aukcionus skelbkite "parduodu" skiltyje. Cia foto skiltis.
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
zakaz
Entuziastas
Vietovė: Šiauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė zakaz »

mintusas rašė:
Dochturbo rašė:kaip man norisi tokios palangės :good:
galiu tokia padaryt ir dar geresne ;) ;)

ir kiek kainuotu tavo padarymas (su medziagom , su viskuom? ?
mintusas
Entuziastas
Vietovė: UK Exeteris & Vilnius

Standartinė mintusas »

nuo 300 - 500 lt priklauso nuo piesinio. ir spalvu gamos, kuris graviruojasi ant stiklo.
www.gvb.lt
tiogra1
Pradedantysis
Vietovė: Jonava

Standartinė tiogra1 »

Markiz rašė:OK'ey..aukcionas : siulykit...jei labai stipriai nekrisiu y bata nuo pasiulytos sumos tada tikrai parduosiu.. :roll:

Siulau keist :lol: su tamstos priemoka :lol:

Juokauju aisku,nebauskit,cia tas pats kaip apatiniais keistis,tik dar baisiau :oops: :D